Mati,
szerintem azért, mert időközben megszűnt a Dormeo. Persze ezt már lehetett volna tudni előbb is🤔
Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 48 / 2011 oldal |
Lehet, hogy azért nem válaszolnak, mert (még) ők sem tudják a választ arra, amit kérdeztél. Lehet, hogy nekik is utána kell érdeklődni. 😀
Péntek óta várom a válaszukat...
Írtam ma reggel is nekik, hallgatnak...
Írtam ma reggel is nekik, hallgatnak...
Bocsánat BOBHERCEG, nem jó nick nevet írtam.
Nekem az megmaradt , amikor egy oikos játékon dormeo szett helyett, jysk szettet küldtek. Menet közben változtattak.Nem volt jó csere szerintem.☹️ Hogy bazsapara nálad mi volt a gond arra kíváncsi lennék.
Én e-mailt szoktam nekik írni, de ott is válaszolnak.
Vágási Feri!
Instán írj nekik,ott válaszolnak! Nekem eddig mindig visszaírtak,nem volt gondom velük...
Instán írj nekik,ott válaszolnak! Nekem eddig mindig visszaírtak,nem volt gondom velük...
A szkrevó és a kommunikáció...
Én a Sziget belépők ügyében várok tőlük napok óta választ, nagy ívben sz@rnak rá.
A telefont meg nem ismerik.
Én a Sziget belépők ügyében várok tőlük napok óta választ, nagy ívben sz@rnak rá.
A telefont meg nem ismerik.
Előrecsomagolt volt természetesen. Azért már utasították el, hogy nem volt jól fotózva, azzal nyilván nem tudok mit kezdeni, de ez kiverte a biztosítékot.
Szerintem jól tetted, hogy írtál nekik.
Előre csomagolt terméket vettél, ugye? Mert csak azok játszanak.
Ez fura, hogy a márkanév és a terméknév, illetve kiszerelés is beazonosíthatóan szerepel a blokkon, de nem fogadják el mégsem.
Ráadásul elég egy csomaggal venni, még el sem lehet rontani, hogy mondjuk kettő kellett volna, de csak egyet vettél.
Lehet, hogy csak elnéztek valamit.
Előre csomagolt terméket vettél, ugye? Mert csak azok játszanak.
Ez fura, hogy a márkanév és a terméknév, illetve kiszerelés is beazonosíthatóan szerepel a blokkon, de nem fogadják el mégsem.
Ráadásul elég egy csomaggal venni, még el sem lehet rontani, hogy mondjuk kettő kellett volna, de csak egyet vettél.
Lehet, hogy csak elnéztek valamit.
Ma a screvo elutasított egy euronics nyereményt, azzal a címszóval, hogy nem a "megfelelő terméket, vagy mennyiséget vásároltad meg". Na mármost a blokkon az szerepelt, hogy Felv. Soproni 125 g kometa. Vajon itt mi lehet a gondjuk? Írtam nekik, bár tudom, hogy mire számíthatok tőlük, ezt már átrágtuk egy párszor a fórumon is. ..de ez akkor is úgy elkeserített most.
Motul promóciónál nem működik a blokk képfeltöltési mező. Más is járt már így?
Az OTP-s játékban már csak max a felét lehet visszanyerni az elköltött pénznek. Csórik!
Penny Fonte játék csak 06.19-ig tartott, WNY-en 06.30. van.
Nekeeem? Tisztában vagyok vele, de napi nyertesként van ott 1 ember 2x.
anyoka nem neked írtam weber nek másolták ki.
Ha viszont pótmyertesként nyer valaki szintén napit az más tészta úgy szabad 2x is nyerni 🙂
Ha viszont pótmyertesként nyer valaki szintén napit az más tészta úgy szabad 2x is nyerni 🙂
CDO
adat kiolvadásnak olvastam.
" alt="
">
adat kiolvadásnak olvastam.

Rita21
Ezt nekem írtad ?
(Csak mert én tudom, de már máskor is volt itt téma, hogy hogyan lehet valaki 2x napi nyertes ha 1 a limit, vagy 4x ha 3 a limit. De saját tapasztalatból tudom, hogy van szervező aki külön "témának" tekinti a pótnyertességes nyerést...)
Ezt nekem írtad ?
(Csak mert én tudom, de már máskor is volt itt téma, hogy hogyan lehet valaki 2x napi nyertes ha 1 a limit, vagy 4x ha 3 a limit. De saját tapasztalatból tudom, hogy van szervező aki külön "témának" tekinti a pótnyertességes nyerést...)
Carte d'Or feltöltés adatkiolvasási hibát jelez, nem jön visszaigazolás.
Abonett Detki jsz ből kimásolva
MEGSZEREZHETŐ NYEREMÉNYEK SZÁMA
A Játékban egy Játékos egyféle nyereményből maximum 1 (egy) darab napi és1 (egy)
darab heti nyeremény megnyerésére jogosult, míg a Főnyereményre minden Játékban
részt vevőnek esélye van az általa megnyert napi és heti nyereménytől függetlenül
MEGSZEREZHETŐ NYEREMÉNYEK SZÁMA
A Játékban egy Játékos egyféle nyereményből maximum 1 (egy) darab napi és1 (egy)
darab heti nyeremény megnyerésére jogosult, míg a Főnyereményre minden Játékban
részt vevőnek esélye van az általa megnyert napi és heti nyereménytől függetlenül