Na, ha a mostani Kinder játékkal nem nyerek, akkor semmivel! ( = Megin' sz@r az oldal. De most aztán el nem mozdulok a gép elől, amíg meg nem javul! És remélem, hogy az egyik heti díjat sikerül majd elcsípnem! Ideje lenne.

" alt="

"> )
( Amúgy meg Ferrero monnyon le, hogy így szívatja a csokifüggő kisgyerekes szülőket! De most komolyan... ez a csomó bénázás noooormális?!? )
Rita21: köszönöm szépen. weber: én a 10 ezres tesco Mastercard játékkal nyert utiról beszéltem.
Sajnos tudomásul kellene venned, hogy amit nyeremény utalvánnyal veszel, az a legolcsóbb, mert az ingyen van.
sada
de bizony nem egyszerű,mert,ha kapok máshol olcóbban ,ott vásárolom,meg lehet játékokra is vásárolni pld Kinder,stb,
Milyen 20.000? 10.000 Ft-osak a Tesco Mastercard utalványok. Már ha egyről beszélünk.
Jobb lenne, ha kedvedre aprózhatnád, de azért nem olyan nagy kihívás 20ezret egyben elkölteni.
Főleg, hogy ez a rendszeres bevételed felett van, szóval a hab a tortán.
20 000-et egy összegben kell levásárolni
Rita21: köszönöm szépen. Milyen email címre írtál nekik?
magdi23 ma írtam nekik és hamar jött válasz. Náluk van valami hiba már javítás alatt van a dolog. Kértem írjanak ha megoldódott . Ha jön fejlemény írok
Sziasztok! Tesco e-utalvánnyal nektek sikerült fizetni? Nekem nem és az egy napon nyert 2 uti közül, csak az egyiket kaptam meg 2 hete, azóta nem válaszolnak az e-mailre.
Igen, nagy választék nincs. Itt is csak kétféle tabletta volt. 60 db-os meg a 44 db-os. Semmi más.
Aldiban egyféle Finish terméken kívül én nem találtam mást.
Igen, én is megszámoltam. Előtte direkt megnéztem, hogy tutira jó? Igen, benne van a táblázatban. De én hülye azt nem néztem meg, hogy valóban be tudom-e írni. Még az a 60 db-os citromos volt, az benne van a lenyitható részben, akkor azt veszem meg...
A jsz-ban 14 termék van, de választani csak 11 közül lehet.

" alt="

">
A játékszabályt elolvastad?
Benne van, melyik termékek játszanak.
De nem is értem, ha minden Finish termék játszik minek kell kiválasztani, hogy mit vettem?
Válassz a feltöltésnél más terméket.
Ha az van a szabályzatban hogy minden termék játszik, el kell fogadniuk nyerés esetén.
Az Aldis Finish játékkal játszott már valaki? Vettem egy 44 db-os tablettát, a játékszabalyzatbnan az áll, hogy minden Finish termék játszik, de van külön egy táblázat is, hogy melyek. Amit vettem benne van. Finish Quantum All in One 44 db-os. Erre a blokkfeltoltesnel nincs ilyen termék, nem tudom kiválasztani... De beírni sem lehet...
Sziasztok!
Lidl-Rama játéknál a Nav kódot 8 karakteresnek írja. Nem fogadja rl azt ami a blokkon van. Pedig 2 napja még elfogadta
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások