Macskusz
Én is nagyon elégedett vagyok a színfogóval! Kicsit kétkedve fogadtam, de a legjobb véleménnyel vagyok róla. Egy olyan piros pulcsit mostam ki ,amire nem emlékeztem, hogy fog. Isteni szerencse, hogy a színfogót bele tettem a gépbe.
Amikor akciós lesz ismét fogok venni.
AZért írd meg a tapasztalatodat a cégnek, hogy Te hogy jártál.
A Theodora is új csomagolást kap.....még nem volt az idén játék vele, pedig itt sorakoznak a régi cimkék

Úgy mint a Vénuszéi

Mazsolás Túró Rudit már nem árulnak sehol? Én azt nagyon szerettem.
Ittatok már Rooibos Nesteát? Nem rossz. És vettetek már pirított hagymás ízbombát?
Még eddig nekem is bejött a színfogó. Mikor küldték a mintát,kipróbáltam és tényleg jó,azóta már én is veszem.
Macskusz meglepő amit mondasz.
Már 2 éve használom és semmi gond nem volt a kendővel.
Rossz szériát fogtál ki.

Már tudom mi a jó a színfogó kendőben.... Mosógépből kiveszem a ruhát , gyönyörű foltos

. Ezután kiszedem a kendőt, szép egyenletes szine van

Szóval jól festhető, csak a ruha nem amit egyszerre mostam vele

Sziasztok!
Sütés előtt ki kell engedni, és jó forró sütőben sütni. Nekem a százéves hagyományos sütőben 12 perc alatt kész, de max 15.
mircus
A Sparban most akciós: 349 Ft /500g
Milyen árban vannak ezek a termékek?
Princess szedres, almás

Princess tényleg finom, nekem 15-20 percig kellett sütni indesit termosztátos gázban. De az alja túl sült. Lehet az a baj, hogy nem hőlégkeveréses?
Igen, mi is 30 percig sütöttük.
Nagyon finom a Princess sütemény. Én az almásat kóstoltam, fenséges. Ezenkívül megsütöttem már a pikáns pulykásat, az is nagyon finom. Csak nem 10-12 percig kell sütni, hanem majdnem 30 percig.
Spenótosat és grillázs tekercset ettünk, sztem is fincsi. Van még itthon szedres és csokis-vaniliás. Ti milyet ettetek?
Nekem is nagyon ízlett!

Vásároltam Princess sütit, nagyon finom.
Ha még a Mazda2 is bejönne, kevésbé zavarna, hogy megettem az összeset.
Danone szuperrudi milkacsokival jön be nálam!
http://www.nlcafe.hu/k_z_let/20080307/termekvisszahiv
as/
szildi: meg ennek is:
http://www.danone.hu/?pid=5&sid=2425&aid=2425
Aki terjeszti azt a sok baromságot, olvassa el ezt a cikket is!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások