Sziasztok!
Aki nyert MANTARO kávéval szuper masinát, az rögtön kapott e-mailt vagy csak X idő múlva? 🤔
Sziasztok!
225g -os kiszerelésű MANTARO kávéval találkozott valaki? Írtam a gyártó/forgalmazónak, azt válaszolták, hogy CBA és REÁL üzletekben lehet készlet, de a konkrét üzleteket nem.látják. Sajnos, ami hozzánk közel van, abban épp nem volt... (Budapest érdekelne)
sze
Már megtörtént a sorsolás.
Akkor sem kerültél volna be a kalapba, ha nem jelentkezel a kártyáért.
A jsz most is elérhető a wny-en keresztül.
Főoldal lapalján a lejárt játékoknál ott a link.
sze
Az "egyeztetés alatt" szerintem azt jelemti, hogy már megvan a nyertes, csak adatokat kérnek/várnak az illetőtől (elérhetőség, eredeti blokk beküldése, stb.)
Az Aldi Kinder-re ugy emlekszem, hogy csak azok indulnak a fodijert, akik nem nyertek naoit/hetit. Jol emlekszem, sajnos mar nem talalom a jsz.-t.
Amennyiben igy van es teganp nyertem kartyacsomagot, es nem jelentkezek erte, bekerulok a kalapba? Mert a fodij nyertesenel azt irja, hogy "egyeztetes alatt"
Ez érdekel engem is!
mh1981
Hozzászólás:
2022. szeptember 20. :: 10:07
Sziasztok! Az augusztusi Tesco P&G játéknak vannak már nyertesei?
Maminti
A 3 havi jutalomfalat Pedigree-s nyereményét a mai napon GLS hozta.

" alt="

">
Igen feltölthető ,2 esély

" alt="

">
IGEN

" alt="

">
jojó: eddig nem írták jóvá, most jóváírták nem tudom beváltani, aztán nem lesz???

" alt="

"> Világgá megyek...

" alt="

">
Jó éjt!
A Lidl-ben vásárolt Mizo Rudi Pack, feltölthető a másik játékra is, nem olvastam kritériumot.?
Vajon lesz ?

" alt="

">
Nádudvarinál mikor lesz a következő pontbeváltási időszak?
Volt egy előző játékos kupakom, a kódot akkor nem töltöttem fel, most nekem is azt írta rá, hogy lejárt.
Szerintem lassan mindenhol kapható lesz. Szav. idő szerint pakolnak ki, az üdítő meg hamar fogy.
Sziasztok!
Az új coca cola játék az appban fifa játékhoz merre lehet kapni promós terméket? sehol nem láttam eddig, elvileg a korábbi fesztiváljegyes (korábbi játékban fel nem használt) kupakok is játszanak, de nekem azokra azt írja, lejárt kód.
aki próbált már feltölteni, mik a tapasztalatok és merre találok fifa promós colát?

" alt="

"> köszi

" alt="

">
Marcsikusz
Nem tudják csak úgy küldeni, mert a feltöltéskor nem adtak meg az adataidat...
Szerintem később jön majd e-mail.
Szia Terpiii !
Pont én is kérdezni akartam, mert szerintem én még az elején nyertem, de semmi értesítés.
Lehet a végén egyszerre értesítenek mindenkit vagy csak küldik a nyereményt .

" alt="

">
Sziasztok aki nyert a Lindt-el az kapott már értesítést is?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások