Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 472 / 9353 oldal |
Nálam is gond volt korábban a Spar-Staropramennel ÉÉÉÉÉÉÉÉS a Tesco-Henkellel, de most mindkettő működik.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
sziasztok! Nálam semmilyen operációs rendszerrel nem müködik a spar staropramen. mindig "úgy tünik problémáink vannak" és hibajelentés küldése... ezen kivül nem lehet belőle kicsikarni semmit.
Mona720
Én tavaly e-mailben kaptam a decathlon utalványt
Én tavaly e-mailben kaptam a decathlon utalványt
Screvo: Ugyan azt írja a felületen emailben küldi a Dechatlon utit, de érdeklődésre ez a váladz jött : Utánanéztünk a nyereménynek, várhatóan 3-4 héten belül fog megérkezni. ( ez postai küldést feltételez) .
Sziasztok! Az augusztusi Tesco P&G játéknak vannak már nyertesei?
szeifert! Meg én is várok Decathlon utit . Sztem még nem adtak postára őket ahogy a piros játékon nyert nyereményeket sem. Van amikor sokára jön még csak a nyeremény de biztosan célba fog érni 😉
Nézd meg a screvo profilodban a nyereményeidet, mit ír róla?
Zöld pötty, piros pötty, elutasítva, megnyerted?
Zöld pötty, piros pötty, elutasítva, megnyerted?
szeifert, írj nekik az Instan, pár nap és válaszolnak
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok!
Nyertem augusztus elején a Screvo-n egy Dechatlon utalványt, de azóta sincs semmi info róla, nem kaptam értesítést e-mailben. Mit tegyek?
Nyertem augusztus elején a Screvo-n egy Dechatlon utalványt, de azóta sincs semmi info róla, nem kaptam értesítést e-mailben. Mit tegyek?
...és ilyenkor léphet életbe az, használom a te regedet. Mint ahogy múltkor mondták, meg miért beszélek veled itt. Feladat meg annyi van, nem győzni. Közben meg megy a neten lógás. Meg a politikai trollkodás az fbn, csodálatos...
Nádudvari nekünk se írja jóvá. Gondolom a sok talált blokkot nem győzik. Meg ismét egy link társasággal állhatunk szemben.
Nádudvari nekünk se írja jóvá. Gondolom a sok talált blokkot nem győzik. Meg ismét egy link társasággal állhatunk szemben.
Köszi te is nyerj sokat
Annyit írtál akkor, hogy lelevelezted velük hogy ez nem korrekt
És kaptál pár száz ezres utalványt.
Anno szóval nem említetted melyik céggel.
De hát a házmesterek országa ilyen
Ui nem állítottam hogy nem igazat irsz..a lazítás az még messze
Van ettől
És kaptál pár száz ezres utalványt.
Anno szóval nem említetted melyik céggel.
De hát a házmesterek országa ilyen
Ui nem állítottam hogy nem igazat irsz..a lazítás az még messze
Van ettől
pityesz76!
De miért is gondolod mindig, hogy nem igaz, amit írok?
Van rossz tapasztalatod velem? Becsaptalak? Átvertelek?
Nem az van inkább, hogy valamiért egyszerűen nem vagyok Neked szimpatikus és azért szólogatsz be?
Nyerj sokat! üdv
De miért is gondolod mindig, hogy nem igaz, amit írok?
Van rossz tapasztalatod velem? Becsaptalak? Átvertelek?
Nem az van inkább, hogy valamiért egyszerűen nem vagyok Neked szimpatikus és azért szólogatsz be?
Nyerj sokat! üdv
Szó sincs meséről, keress vissza, mert így butaságot írsz.
Nem játékok elmaradásáról van szó, hanem FÉLBESZAKÍTÁSÁRÓL.
Úgy vélték, minden következmény nélkül.
Annyi történt, hogy én nem hagytam annyiban és a jog mellém állt, megnyertem, mert igazam volt.
Attól tartok, most ahogyan állnak a dolgok, megint igazam lesz.
Nem játékok elmaradásáról van szó, hanem FÉLBESZAKÍTÁSÁRÓL.
Úgy vélték, minden következmény nélkül.
Annyi történt, hogy én nem hagytam annyiban és a jog mellém állt, megnyertem, mert igazam volt.
Attól tartok, most ahogyan állnak a dolgok, megint igazam lesz.
sok játék el maradt akkor... pl a "drgerard" os s mintha akkor azt a mesét adtad volna elő, hogy kárpótoltak pár száz ezres utalvánnyal
" alt="
">
nagy lódító vagy ám
" alt="
">
" alt="
">
nagy lódító vagy ám
" alt="
">A pandémia kezdete előtt indult nyereményjátékuk. A pandémia megjelenésekor egyik napról a másikra egyszerűen megszüntették a játékot.
Egyedül csak ők, más játékok nem szüntek meg. Se időarányos sorsolás az addigi feltöltők között, sem kompenzáció, semmi. Igen, mert rájöttek, hogy beindult egy felvásárlási láz és vittek mindent az emberek, köztük a Nádudvarit is.
Nos szerintem ez nem így működik. Meg is nyertem!
Egyedül csak ők, más játékok nem szüntek meg. Se időarányos sorsolás az addigi feltöltők között, sem kompenzáció, semmi. Igen, mert rájöttek, hogy beindult egy felvásárlási láz és vittek mindent az emberek, köztük a Nádudvarit is.
Nos szerintem ez nem így működik. Meg is nyertem!
Péntek
de meddig ?
de meddig ?
Nádudvari...
Én ipari mennyiségben eszem kefirt, de a Nádudvarit messze elkerülöm. Botrány, hogy milyen nulla. Egy íztelen tejkása.
A Reál Falusi kefirjét is ők gyártják. Eccer véletlenül vettem. Hiba vót...
Én ipari mennyiségben eszem kefirt, de a Nádudvarit messze elkerülöm. Botrány, hogy milyen nulla. Egy íztelen tejkása.
A Reál Falusi kefirjét is ők gyártják. Eccer véletlenül vettem. Hiba vót...
jojó!
Ezt miért másoltad be? Tudjuk. De nincs közzétéve semmi módosítás, felfüggesztés, megszüntetés, stb. Közben meg veszik a játékosok a drága termékeiket.
Ezt miért másoltad be? Tudjuk. De nincs közzétéve semmi módosítás, felfüggesztés, megszüntetés, stb. Közben meg veszik a játékosok a drága termékeiket.
"Szervező fenntartja a jogot, hogy a Szabályzatot indokolt esetben bármikor megváltoztassa. Az
erre vonatkozó tájékoztatást a Szervező a Promóció egyéb közleményeivel azonos
nyilvánosságot biztosítva közzéteszi a rajongói oldalon.
Nincs nagy bizodalmam a Nádudvariban .Ez is megtörténhet !
erre vonatkozó tájékoztatást a Szervező a Promóció egyéb közleményeivel azonos
nyilvánosságot biztosítva közzéteszi a rajongói oldalon.
Nincs nagy bizodalmam a Nádudvariban .Ez is megtörténhet !