Szerintem senki nem kapott még "3 csillagos" nyuszit, mert annak itt pillanatok alatt híre ment volna. Pedig tényleg sokkal elegánsabb lett volna ezeket a nyuszikat Húsvétra postázni, mint esetleg Karácsonyra...
előt=előtt, na mindjárt kapok egy fekete pontot

Axioma
Nekem tavaly ősszel fizetett a nyernifogsz. Most 15ezer felett van a nyereményem...ezek szerint lemondhatok róla?

A Knorr belevaló magazinba tervezett, majonézes flakkon nyúllal nyert valaki nyuszit? Esetleg a 3 csillaggal? Igazán örültem volna ha 1 sikeredik húsvét előt!
Tchibo honlapján lévő receptbajnoksággal kapcsolatban reklamáltam, válasz:
Tisztelt Hölgyem!
Köszönjük kitartását és rendszeresen küldött receptjeit!
Ugyan a receptküldés még szerepel a honlapunkon, sajnos azonban a versenyt megszűntettük.
Szívesen vesszük a jövőre nézve is, ha egy-egy receptel megajándékoz bennünket.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Üdvözlettel / Best regards:
Horváth Gaby
Erről is ennyit

A Guseppe honlapján még mindig nincs 10-ike

, pedig érdekelne az eredmény!!!
Kriszta
Ha már ennyire benne vagy a locsolóversekben, nézd meg a Nyereményjáték-infóknál az Aktív felhívását, ne vesszen(ek) kárba a verse(i)d.
Plusz körlevélben küldtem felhívást egy másik "szövegelős" játékra.
A tesco locsolóvers pályázat miatt elgaloppoztam a Pólusba, ahol kiderült, náluk nincs verseny. Hiába írtam a versikéket, leadni nem tudtam
..de közölték, 17én és 18án lesz nyuszi az áruházban és ha vki szaval ajándékot kap.
odipusz
Én is zenész...

A free5lotto-n két hónapja volt 2 db 3-as találatom. Mivel nem kaptam levelet, ezután két héttel írtam nekik, akkor válaszoltak, hogy kb. 1 hét és küldik a kódot. Azóta se történt semmi, újabb levelemre pedig nem reagálnak.
A Danubonus-on két hónapja rendeltem egy puffot és semmi. Levélre nem reagálnak.
Rossz hirem van a nyernifogsz-ra varakozoknak. Ma betelt a pohar, es felhivtam oket. Azt mondtak, hogy megvasaroltak a jatekot (nem tiszta, hogy ki, foleg hogy regota ez a ceg neve, telefonszama...), es ezert csusznak. Hosszas eroskodesre kibokte, hogy remeli, hogy 2(!) honapon belul sikerul fizetniuk a mar majdnem egy honapja esedekes nyeremenyt! Megkerdeztem, minek kell megadni olyan adataimat, amikre semmi szukseguk (munkahely, tel.szam, eletkor - a tobbi kell az adohatosagnak). Nem valaszolt, es ismet hosszas majdnem kiabalasra sikerult kiszednem, hogy Balsai Antal a fonok, es nem adja ki a szamat, de az o szamukon jovo het masodik felen lesz elerheto. Aki erintett es teheti, bombazza mar meg oket akkor par telefonnal... Amugy feltuno volt, hogy ugy suttogta a fonok nevet a telefonba, egyebkent nem is o, hanem mas cegneves bejelentkezessel vettek fel a telefon, talan az elott titkolozott, aki felvette? Eleg gyanus dolgok vannak arrafele...
Az biztos, hogy en nem jatszom veluk, talan Daninak is el kene gondolkozni azon, hogy mennyire hirdeti oket. Van mar, aki kapott toluk penzt?
(A kovetkezo menet az lesz, ha munkavegzesrol adjak ki a papirt, mint a lutrirol a tv2, ugyanis gyed-en vagyok es nem dolgozhatok, tehat akkor megint kiverem a balhet, nem kis mertekben az biztos.)
most biztos fogyni fog húsvétkor ezaz utánna meg beszerzek egyet.

Reacska!!
persze ez nem is olyan mint a csoki!!!!egyébkémt nekem is alig fért el. meddig tart gondolom a készlet erejéig,még sokáig most kezdödőtt még eddig csak én vettem!!
Jerry most nem mert nincs hol tárolnom tele a hűtő, meddig tart az akció? de majd megnézem hogy néz ki.
Egy fólia van rajta az az akciós színes ábrás felíratos alatta a régi változatlan csomagolás....majd elküldők egyet szerda csüt. úgyis megy a posta!!
jaj de jó, nekem is kell.

Reacska!
Nagyon aranyos kellemes színekkel,kb.5x5 négyzet 5 féle van.
Malacka,Füles, Tigris,Micimackó,Micimackóés barátai!
Nekem sikerült Malacka és Füles!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások