Na, akkor én is keresnék Pampers pontokat, és Nivea hátizsákot. Van egy csomó Libero bélyegem és egy halom kuponon (DM, Brendonban beváltható Baba Magazinos) amit cserélni tudok. Egy hátizsáknyi mennyiség azért nincs, azt kifizetném.

Nekem minél több Pampers kód kellene! Eddig még csak 11 pontom van. Cserébe lenne 10 liberó nyuszim, 1 dm pontom, és egy 5 pontos Rossmannos füzetem, ami 10 pont után 20% kedvezményre jogosít fel.
Nincs mit

Én a nyereményjátékoknál kerestem,de a lényeg,hogy meg lett

Köszi, megvan!

Én voltam béna, hogy elsőre nem találtam. Rástartolok!

Sziasztok!
Pampers vonalkódokat keresek! Ha van valakinek akkor várom leveleiteket az E-mail címemre. Remélem megtudunk egyezni!
Előre is köszi: Nóra
Szerintem tök egyszerre írtunk! Írj,ha megtaláltad!
Ledorka! Most néztem meg,pampers.hu -n menj az újdonságokra,ott le van írva minden.Ez az infovonal is (06-1-451-76-92) ,itt jelentkezhetsz!
Néztem a Pampers honlapját, ott nincs róla semmi. Kb. 3 éve is volt ilyen játék, amikor a nagyobbik fiam volt pici, de akkor sem kaptunk semmit. Egy barátnőm gyűjtőlapjába "szálltam be", így kaptunk egy klassz F.P. csigát. Most még senkitől sem hallottam az akcióról, nem is gondoltam, hogy megint van. Van valakinek ötlete, hogy honnan lehet gyűjtőt kérni ?
Szerintem nem kap autómatikusan mindenki,csak aki olyan korházi csomit kapott,hogy tudják regizni.ÍKérned kellene.
Köszi. Akkor én miért nem kaptam? Decemberi a kicsim, de nekem nem küldtek.

Ledorka! Fisher price ajándékot lehet kapni a vonalkódért,a többit leírtam,csak el kellett volna olvasni
And81 Hozzászólás - 2006. május 20. :: 17:39
Aki játszhat,annak küldenek! Annak akinek a manója 2005.okt.1 és 2006.márc.31 között született.
Szia Petra!
Megvan még a Nivea hátizsák? Érdekelne. Új vagyok itt, és most látom csak, mennyi mindent nem tudok.

Mire jó a Pampers vonalkód? Mire lehet beváltani? Gyűjtőlapot hol lehet szerezni?
Üdv:
Dorka
Aki játszhat,annak küldenek! Annak akinek a manója 2005.okt.1 és 2006.márc.31 között született.
Szia érdekel a csere. Főzős leves és rafinéria kódot tudok adni. Gyűjtőt hol lehet szerezni?

Nem tudja valaki, hol lehet Pampers vonalkód gyűjtőt szerezni?
Pinterper!
Érdekel a pampers kód. Főző leves és rafinéria kódom van cserére.
Van:
3db 4015400109198 és 1db 4015400109167 Pampers vonalkód (3 pontosak)
2 dm pont
1 cerbona vonalkód (5 pont Műzli)
2 Coca cola jegyzettömb, 1 Coca Cola hűtőmágnes üzenőfüzettel
Knorr vonalkódokat (elsősorban leveskocka és Rafinéria) keresek.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások