Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 473 / 9353 oldal |
Nádudvarit az ADAMSKY cég végzi,pont az,aki a Gössert és a Heinekent is,ott is marhára le voltak maradva. Mikor már azt hittem küldik az ajándékokat akkor jött a videós személyes ellenőrzés kis értékű ajándéknál is....Heinekent azóta sem adták fel 07-ik hónapban nyertem.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Sajnos ezzel most egyet értek....
Szerintem is elég gáz, hogy több mint 6 hete nem foglalkoznak semmivel...
Közben meg olyan áron van 250 gramm túró, hogy botrány...
Szerintem is elég gáz, hogy több mint 6 hete nem foglalkoznak semmivel...
Közben meg olyan áron van 250 gramm túró, hogy botrány...
Amit a Nádudvari művel, az több, mint felháborító! Ajándékokat ígér, ha az ő termékeit vásárolják. Ezt csak részben, vagy egyáltalán NEM teljesíti. Kárt okoz a vevőknek és jogtalan előnyhöz jut a versenytársaival szemben, mert a N. termékeket vásárolják, /horror áron/ a beígért ajándékokért. Gazdasági Versenyhivatal?!
Mindig is borzasztóan lassúak volta.
(Nekem az elmúlt egy hónapban semmit sem írtak jóvá.)
A 2. pontgyűjtési időszak tart szept. 15.-ig
Elvileg szept. 2. fele a 2. beváltási időszak lenne.
(Nekem az elmúlt egy hónapban semmit sem írtak jóvá.)
A 2. pontgyűjtési időszak tart szept. 15.-ig
Elvileg szept. 2. fele a 2. beváltási időszak lenne.
Nádudvarit vajon engedjük el?Vagy van valakinek bővebb infója?
Hetek óta nem írják jóvá,így beváltani sem tudok a kinézett tárgyra.Jelenleg feltölteni sem enged(eddig nem volt feltöltési időszak,csak beváltási).
Az oldal infói is ellentmondásosak,a GYIK(utolsó bekezdés) szerint csak szept.15ig tart az egész pontosdi,,a Jsz szerint dec.31.
Már nem értem ki kivel van
" alt="
">))))))))))
Elhiszem,hogy nagyon túlvállalták magukat,de jó lenne egyértelműsíteni,hogy érthető legyen.
Mailt hiába írok nekik,pont nem érdekel senkit....
Tapasztalat?
Hetek óta nem írják jóvá,így beváltani sem tudok a kinézett tárgyra.Jelenleg feltölteni sem enged(eddig nem volt feltöltési időszak,csak beváltási).
Az oldal infói is ellentmondásosak,a GYIK(utolsó bekezdés) szerint csak szept.15ig tart az egész pontosdi,,a Jsz szerint dec.31.
" alt="
">))))))))))
Elhiszem,hogy nagyon túlvállalták magukat,de jó lenne egyértelműsíteni,hogy érthető legyen.
Tapasztalat?
Nádudvarit vajon engedjük el?Vagy van valakinek bővebb infója?
" alt="
">))))))))))
Tapasztalat?
" alt="
">))))))))))
Tapasztalat?
pappocs
Nem! Csak napokkal később derül ki, hogy ki nyert. Általában hét elején, és hét vége felé szokták frissíteni a (nyertes-) listát. Előbb kerül ki a név, és csak utána jön róla értesítés (a szerencséseknek...)
Nem! Csak napokkal később derül ki, hogy ki nyert. Általában hét elején, és hét vége felé szokták frissíteni a (nyertes-) listát. Előbb kerül ki a név, és csak utána jön róla értesítés (a szerencséseknek...)
Sziasztok!
Az Aldi-Riomare egyből kiírja ha nyertél?
Az Aldi-Riomare egyből kiírja ha nyertél?
Szerintem küldd el az elmosódott kód fotóját nekik. Lehet, küldenek másikat.
köszi Gabi
" alt="
"> csak megkapjuk .
" alt="
"> csak megkapjuk .jojó, igen én várok 😊
Cba -Piros Nyereménygépeket vár vki ?
Ha túl puha a csoki, tegyétek egy kis időre a (mély)hűtőbe.
Re: TéglagyáriM
Szívesen!
" alt="
">
Érdekes, én is letöröltem - mert megolvadt a melegben kicsit - de a kód olvasható maradt.
Szívesen!
" alt="
">
Érdekes, én is letöröltem - mert megolvadt a melegben kicsit - de a kód olvasható maradt.
“Grazie“
Lacikonyha van az Auchanban.
Őrült piros Papp Rita
Ételízesítő
Kis kiszerelésben is, pici pézér'.
Őrült piros Papp Rita
Ételízesítő
Kis kiszerelésben is, pici pézér'.
Én a Sparban vettem!
Ízmestert még CBA-ban láttam.
Én a Teszkáóbá' se' láttam...
Hamarosan megvizsgálom a Zosant.