// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 474 / 539 oldal |
4015400109198 pampers kód 3 pont elcserélhető 2 db varázs táboros Delma tetőre
Sziasztok!
Vannak dm bababónusz kuponjaim, melyeket szívesen átadnék:
Danubius üdülési kupon 5%
Danubius éttermi kupon 10%
Autókölcsönzés
Danubius Fitness-wellness kupon
dm paradicsomi filmvásárlás 300 Ft kedvezmény
dm fotóelőhívatás ajándék második sorozat
dm babylove duplacsomagos törlőkendő 200 Ft kedvezmény
dm Gabi babkrém vagy púder 100 Ft kedvezmény
ajánlható ajánlat - valakinek odadnám,, aki még nem bababónuszos tag
dm 500 Ft Pampers kupon
Marcsi
Vannak dm bababónusz kuponjaim, melyeket szívesen átadnék:
Danubius üdülési kupon 5%
Danubius éttermi kupon 10%
Autókölcsönzés
Danubius Fitness-wellness kupon
dm paradicsomi filmvásárlás 300 Ft kedvezmény
dm fotóelőhívatás ajándék második sorozat
dm babylove duplacsomagos törlőkendő 200 Ft kedvezmény
dm Gabi babkrém vagy púder 100 Ft kedvezmény
ajánlható ajánlat - valakinek odadnám,, aki még nem bababónuszos tag
dm 500 Ft Pampers kupon
Marcsi
- 500 Ft-os kUPON HUGGIES pelenka vásárlására. (DM-ben beváltható)
Cserére vár:
5 Libero bélyeg
Coca-Cola 10 színű filctoll,
Coca-Cola hűtőmágnes üzenőfüzettel,
2 Coca-Cola jegyzetfüzet,
Coca-Cola mini CD,
Viceroy fém hamuzó
elektrolux levonó (műanyag),
Mitsubishi toll
DM 21% kupon
2 Univer bébiételes jegyzettömb
Béka hűtőmágnes
Nívea pelenkázóhátizsák
Pampers vonalkód, gyűjtőlap vagy Knorr vonalkód csere érdekel.
Köszi: Petra
5 Libero bélyeg
Coca-Cola 10 színű filctoll,
Coca-Cola hűtőmágnes üzenőfüzettel,
2 Coca-Cola jegyzetfüzet,
Coca-Cola mini CD,
Viceroy fém hamuzó
elektrolux levonó (műanyag),
Mitsubishi toll
DM 21% kupon
2 Univer bébiételes jegyzettömb
Béka hűtőmágnes
Nívea pelenkázóhátizsák
Pampers vonalkód, gyűjtőlap vagy Knorr vonalkód csere érdekel.
500 Ft dm-es Pampers kupon máj. 31-ig váltható be
3 dm pont, dm 21%-os kedvezmény kupon, Libero bélyegek, Univer bébiételes Jegyzettömbök, Béka hűtőmágnes, Coca-Cola jegyzettömbös hűtőmágnes, Bébi sapi és napozók várják gazdájukat. Pampers vagy Knorr vonalkódot szeretnék értük.
Ja, én is szeretnék csakúgy Pampers vonalkódot:-))))
Ja, én is szeretnék csakúgy Pampers vonalkódot:-))))
Pancsabi Hozzászólás - 2006. május 15. :: 17:14
Sziasztok! Nicsen valakinek felesleges Pampers vonalkódja? Szívesen elfogadnám! Köszi Rolcsi nevében.
pankarel@freemail.hu
Sziasztok! Nicsen valakinek felesleges Pampers vonalkódja? Szívesen elfogadnám! Köszi Rolcsi nevében.
pankarel@freemail.hu
Szia Anda!
Áll még az ajánlatod? Én tudok adni pampesr vonalkódot a gyűjtőlapért cserébe
Áll még az ajánlatod? Én tudok adni pampesr vonalkódot a gyűjtőlapért cserébe
Sziasztok!
Ebben a témakörben nem nagyon szoktam megfordulni, mert gyerkőc még nem szaladgál körülöttem
De most mégis Hozzátok fordulok, hátha tudja valaki miről beszélek, s esetleg tud segíteni is. Az egyik internetes aukciós honlapon láttam egy hirdetést ami " Liberós brekegő békát" hirdetett. Mivel gyűjtöm a békákat szerettem volna licitálni, de sajna nem voltam az aukció lejártakor internetközelben, s ezért lecsúsztam a békáról. Mivel a Libero benne volt a béka megnevezésében gondolom, hogy a pelenkával adták .
Ha valaki felismeri, s lenne vonalkódokért cserébe, és megtudnánk egyezni, nagyon örvendenék
Lenne érte Cerbona, Knorr (leveskocka kivételével).
Ha esetleg másmilyen békád, vagy békás tárgyatok van, s szívesen elcserélnétek, kérlek jelentkezzetek.
Köszönöm.
Ebben a témakörben nem nagyon szoktam megfordulni, mert gyerkőc még nem szaladgál körülöttem
De most mégis Hozzátok fordulok, hátha tudja valaki miről beszélek, s esetleg tud segíteni is. Az egyik internetes aukciós honlapon láttam egy hirdetést ami " Liberós brekegő békát" hirdetett. Mivel gyűjtöm a békákat szerettem volna licitálni, de sajna nem voltam az aukció lejártakor internetközelben, s ezért lecsúsztam a békáról. Mivel a Libero benne volt a béka megnevezésében gondolom, hogy a pelenkával adták .
Ha valaki felismeri, s lenne vonalkódokért cserébe, és megtudnánk egyezni, nagyon örvendenék
Lenne érte Cerbona, Knorr (leveskocka kivételével).
Ha esetleg másmilyen békád, vagy békás tárgyatok van, s szívesen elcserélnétek, kérlek jelentkezzetek.
Köszönöm.
Elnézést, az előbbi hozzászólásomat elírtam. Szóval a Vigyázz rám matricák 2 milupás, 1 hippes, a napozók nem márkásak, de vadi újak és magyar gyártmányok, képet tudok küldeni.
Petra
Petra
Sziasztok!
Pampers vonalkódot keresek. Cserébe van Liberos bélyegem, DM 21%-os kuponom, Vigyázz rám matricám, Brendonos magasságmérőm, 2 Milupás, 1 Hippes, Bébi napozóm több méret, vagy megegyezünk.
Pampers vonalkódot keresek. Cserébe van Liberos bélyegem, DM 21%-os kuponom, Vigyázz rám matricám, Brendonos magasságmérőm, 2 Milupás, 1 Hippes, Bébi napozóm több méret, vagy megegyezünk.
Libero nyuszi bélyegek cserére várnak.
pampers vk-ot cserélnék tchibo family vk-okra
Van Libero plüssmaci, activity könyv, baba- és nyuszifigurák, valamint Karaván hátizsák.
Keresek Győri Édes Kismackót, Beba3-at.
Keresek Győri Édes Kismackót, Beba3-at.
Szia Eri!
Köszi. Erre nem gondoltam.
Akkor buszra szeretnék cserélni. Cserébe sok minden van. Megegyezünk-

Köszi. Erre nem gondoltam.
Akkor buszra szeretnék cserélni. Cserébe sok minden van. Megegyezünk-

10 pontnyi Pampers vonalkódokat keresek, cserébe felajánlom a második játékhoz való gyűjtőlapot, illetve vannak még Libero bélyegeim stb. Írj, hogy egyeztethessünk.
csicsi22
Vigyázz, mert a blokk lehet, hogy kevés lesz, mert "Az akcióban csak a Cora bizalomkártyával rendelkezők vehetnek részt ".
Vigyázz, mert a blokk lehet, hogy kevés lesz, mert "Az akcióban csak a Cora bizalomkártyával rendelkezők vehetnek részt ".
Elcserélném 21%-os dm vásárlási kedvezményemet
(15 pontos kuponfüzet + 6%-os bababónusz kedvezmény)
3-as, 4-es méretű Pampers vonalkódokra
(15 pontos kuponfüzet + 6%-os bababónusz kedvezmény)
3-as, 4-es méretű Pampers vonalkódokra
1, 5 doboz(bontatlan zacsik)Milumil 3 gyümölcsös tápszert eladnám,vagy elcserélném valamire
2006 augusztusig jó a szavija
2006 augusztusig jó a szavija
Sziasztok!
Új játék van a Pamperssel a Corában, hasonló játékot lehet kapni, mint az Intersparossal, csak nem vonatot, hanem Megablocks.os buszt.
Játékszabály
Vásároljon 2006 május 1 - június 30 között 3 csomag Pampers Jumbo pelenkát és 1 baba buszt kap ajándékba.
(Mini, Midi, Maxi és Maxi + pelenkák)
Az akcióban csak a Cora bizalomkártyával rendelkezők vehetnek részt
1 bizalomkártyára max. 2db bababusz jár
A három pelenkának 1 blokkon kell szerepelnie.
Ez hát a játék. Sajnos pont múlt héten tankoltam fel pelusokból. Keresnék béranyukát, aki a blokkját átadná nekem. Persze csere ellenében.
Nagyon szeretnék a kisfiamnak 1 ilyet, hiszen az Intersparos vonatról is lemaradtunk.
Köszi
Csilla
Új játék van a Pamperssel a Corában, hasonló játékot lehet kapni, mint az Intersparossal, csak nem vonatot, hanem Megablocks.os buszt.
Játékszabály
Vásároljon 2006 május 1 - június 30 között 3 csomag Pampers Jumbo pelenkát és 1 baba buszt kap ajándékba.
(Mini, Midi, Maxi és Maxi + pelenkák)
Az akcióban csak a Cora bizalomkártyával rendelkezők vehetnek részt
1 bizalomkártyára max. 2db bababusz jár
A három pelenkának 1 blokkon kell szerepelnie.
Ez hát a játék. Sajnos pont múlt héten tankoltam fel pelusokból. Keresnék béranyukát, aki a blokkját átadná nekem. Persze csere ellenében.
Nagyon szeretnék a kisfiamnak 1 ilyet, hiszen az Intersparos vonatról is lemaradtunk.
Köszi
Csilla