Lacikonyha, Ízmester termékek hol vásárolhatók?
Coop, Pennyben nincs Tescoban meg kettő féle.
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 474 / 9353 oldal |
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
jojó! Opps nal 1000 Ft ért kell minimum vásárolni de a 3x280 Ft alapból sem éri ér az összeget . Csak 2 termék rögzíthető de ha nyer valaki a blokkot amúgy is be kell fotón küldeni ott úgyis látják hogy megfelel e a blokk a játékban leírtaknak vagy sem
3 db Opps pzsept 3 * 280 Ft hogy lehet feltölteni a játékra ,két terméket ír csak ?
Sziasztok
Latom sokan nyertek mostansag Oszinten gratulalok mindenkinek!
Volna valaki aki ismeri a jelenseget na meg a megoldast ? Az van h csinaltam egy uj gmail fiokat amivel egy egyszeru vasarlast csinaltam csak Semmilyen reklamot nem engedelyeztem es nem csinaltam atiranyitast a mar meglevo gmail fiokkal Erre telepakolodik reklammal meg a mar meglevo fiok osszes tartalma atjonn Nagyon bosszanto Mit lehetne tenni?
Latom sokan nyertek mostansag Oszinten gratulalok mindenkinek!
Volna valaki aki ismeri a jelenseget na meg a megoldast ? Az van h csinaltam egy uj gmail fiokat amivel egy egyszeru vasarlast csinaltam csak Semmilyen reklamot nem engedelyeztem es nem csinaltam atiranyitast a mar meglevo gmail fiokkal Erre telepakolodik reklammal meg a mar meglevo fiok osszes tartalma atjonn Nagyon bosszanto Mit lehetne tenni?
Én sem tudtam, nagyon örülök, gratulálok neked nyerjél még sok ilyen jó nyereményt!
" alt="
">
" alt="
">
Kedves elkati!
Köszi szépen! Közben én is átvettem! Nekem is ez volt. :-)
Szerintem is szuper kis csomag. Nem is tudtam, hogy nyertem. Ez az igazi meglepi! Kívánok mindenkinek még ilyen meglepetéseket!
Köszi szépen! Közben én is átvettem! Nekem is ez volt. :-)
Szerintem is szuper kis csomag. Nem is tudtam, hogy nyertem. Ez az igazi meglepi! Kívánok mindenkinek még ilyen meglepetéseket!
Kedves askm! Nívea meglepi csomagot kaptam,a tartalma: strandtáska, 50 faktoros Nívea Sun gyermek naptej, 50 faktoros szórófejes Nívea Sun ,Nívea Sun Anti-Age Q10 testápoló és egy Nívea Sun after sun sensitive. nagyon szuper meglepi
" alt="
">. A strandtáskának külön örülök, mert a pontjaimérti nem tudtam beváltani, mert elfogyott, pedig nagyon szerettem volna.
" alt="
">. A strandtáskának külön örülök, mert a pontjaimérti nem tudtam beváltani, mert elfogyott, pedig nagyon szerettem volna.Jelica
Egyet értek veled. Nagy a káosz !
Egyet értek veled. Nagy a káosz !
Marcsika58
Nekem semmi változás... Se augusztusi, se szeptemberi nem került jóváírásra...
Szerintem már igencsak belekavarodtak....
🤨
Nekem semmi változás... Se augusztusi, se szeptemberi nem került jóváírásra...
Szerintem már igencsak belekavarodtak....
🤨
Tisztelt Fórumozók !
Ma délután részlegesen ellenőrizték a Nádudvari blokkokat. Érdekes jelenség , mivel a szeptember hónapban feltöltöttek meg történtek Gondolom a sorsolás végett., de a július-augusztus kimaradt.
Ma délután részlegesen ellenőrizték a Nádudvari blokkokat. Érdekes jelenség , mivel a szeptember hónapban feltöltöttek meg történtek Gondolom a sorsolás végett., de a július-augusztus kimaradt.
Re: Zsuzsa Nr.1.
Rájöttem hol rontotam el. Amikor letöröltem az olvadt csokit - mert egy gyerek hogyan enné máshogyan
" alt="
"> azzal együtt letöröltem a számokat is. Megtaláltam a felét - úgyhogy ez bukta...
Mindenesetre köszi a segítséget
Rájöttem hol rontotam el. Amikor letöröltem az olvadt csokit - mert egy gyerek hogyan enné máshogyan
" alt="
"> azzal együtt letöröltem a számokat is. Megtaláltam a felét - úgyhogy ez bukta...
Mindenesetre köszi a segítséget
sünkutya!
Az lesz az! Köszönöm!
Az lesz az! Köszönöm!
A facebookon fent vannak, megtalàltam. Bocsànat...
Sziasztok!
Zöldpiszke jàtékon nyert esetleg valaki augusztusban?
Csak hogy volt-e sorsolàs...
Köszi
Zöldpiszke jàtékon nyert esetleg valaki augusztusban?
Csak hogy volt-e sorsolàs...
Köszi
babar: Vénusz-Penny nyereményjáték. Bevásárlószatyrot hozza a futár. Pici boritékban.
Keyojudit köszönöm szépen!
Én onnan nem várok. A futárt felhívtam, mert külföldön vagyok, adja be a szomszédba. Azt mondta valami boríték.
Én onnan nem várok. A futárt felhívtam, mert külföldön vagyok, adja be a szomszédba. Azt mondta valami boríték.
babar!
Én sem tudom. Nestlé gabonapelyhes vagy Spar-Delikát nyereményt várok.
Én sem tudom. Nestlé gabonapelyhes vagy Spar-Delikát nyereményt várok.
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Complexpress Logisztika Kft. mit szállít?
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Complexpress Logisztika Kft. mit szállít?
elkati
Majd megírod, mi jött végül a CSLK-tól?
Én is kapok, de leadták a szomszédnak, csak este tudom meg, mi van benne...
Majd megírod, mi jött végül a CSLK-tól?
Én is kapok, de leadták a szomszédnak, csak este tudom meg, mi van benne...
De ha 3 vagy négy terméket vettél, az is jó ezer felett. Kettőt jelölj be!