soproni cd tartó
L&M cd tartó táska
Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 474 / 1052 oldal |
2 Soproni hűtőtáska, 2 Soproni CD tartó, 1 Nívea ajándékcsomag (a NIVEA Pure Deo és az Origo közös nyereményjátékán).
bubus
Láttad?
Elintéztük, hogy rendbetegyék!
http://www.realrt.hu/
Láttad?
Elintéztük, hogy rendbetegyék!
http://www.realrt.hu/
Hegyi Ildic és Flori csomija megérkezett!!
Területi képviselő hozta a Kaisers játékával nyert sütőket és nyugágyat. Így már teljes a Kaisers kollekciónk 

2 db Bombi kulcstartó
4 db Palmolive garantált folyékony szappan (úgy látszik most postázzák)
4 db Palmolive garantált folyékony szappan (úgy látszik most postázzák)
Whiskas cicapamlag, a múltkori 1 hónapos keveredés után! Szupi! 

Bombi kulcstartó (végre).
Parkettalerakó szett a bigfoot játéktól.
Kaiser futár ma raclette helyett moulinex univerzális sütőt hozott, 3:1-ben lehet vele goffrit, húst és melegszendvicset készíteni,
de ez akkor sem a raclette, úgyhogy hétfőn meg kell reklamálnom.
Peugeot ajándékcsomag érkezett, egy gyönyörű emblémás kulcstartó és egy szuper testtáska többek között, valamint cd-k és dvd filmek.
de ez akkor sem a raclette, úgyhogy hétfőn meg kell reklamálnom.
Peugeot ajándékcsomag érkezett, egy gyönyörű emblémás kulcstartó és egy szuper testtáska többek között, valamint cd-k és dvd filmek.

novake, evrika
Azért én is többre számítottam, legalább egy levélre.
Nekem végülis kétszer gratuláltak. Először mikor még júliusban felhívtam őket, hogy tényleg én nyertem-e.
Azért én is többre számítottam, legalább egy levélre.
Nekem végülis kétszer gratuláltak. Először mikor még júliusban felhívtam őket, hogy tényleg én nyertem-e.

A héten grillkönyv a délhústól, illetve pata-csata gyerekpóló, továbbá karaván autók érkeztek. Páromnak meg Pendrive a Malbitól.
Cif nagytakarítási lexikon,de még nem mind.
novake
Gratulálok én is!
Szerintem is így kellett volna nekik, hogy tesznek hozzá katalógust, stb. hiszen nem minden nap van náluk(se) ekkora nyeremény, és ingyen reklámnak - inkább elégedett - reklámnak pedig kitűnő egy ilyen gesztusz. De mint tudjuk, a logika, ész és értelem nem mindig párosul.
Gratulálok én is!
Szerintem is így kellett volna nekik, hogy tesznek hozzá katalógust, stb. hiszen nem minden nap van náluk(se) ekkora nyeremény, és ingyen reklámnak - inkább elégedett - reklámnak pedig kitűnő egy ilyen gesztusz. De mint tudjuk, a logika, ész és értelem nem mindig párosul.
Félreértés ne essék, én mérhetetlenül örülök így is az IKEA utalványnak
Csak arról van szó, hogy ha én intéztem volna, akkor céges csomagolásban, egy IKEA (konyha)katalógus kíséretében, gratuláló levéllel együtt adtam volna át. Esetleg fotóztattam is volna az átvételt - a konyhában természetese
- (bár örülök, hogy ez kimaradt
), hogy a későbbi marketinganyagokban használhassam a fotókat.
Csak arról van szó, hogy ha én intéztem volna, akkor céges csomagolásban, egy IKEA (konyha)katalógus kíséretében, gratuláló levéllel együtt adtam volna át. Esetleg fotóztattam is volna az átvételt - a konyhában természetese
- (bár örülök, hogy ez kimaradt
), hogy a későbbi marketinganyagokban használhassam a fotókat.Borsodi társas.
Borsodi társas,az utolsó garnitúra!
Bombi kulcstartó végre! nagyon édi a görkoris,
és 1 Barátok közt bészbólsapi
Bombi kulcstartó végre! nagyon édi a görkoris,
és 1 Barátok közt bészbólsapi

hello!
szerdán megérkezett a két kis auto a DE-től:
+egy ikolai csomag a Családi lap augusztusi rejtvénye megfejtéséért..
szerdán megérkezett a két kis auto a DE-től:
+egy ikolai csomag a Családi lap augusztusi rejtvénye megfejtéséért..
Eri1
Jó neked , engem már csak akkor hívtak amikor nem voltunk otthon
Még neki esett rosszul hogy 3 óra felé mi dolgozni szoktunk , igy elmaradtak a " jókívánságai "
De ez legyen a legnagyobb bajom
Jó neked , engem már csak akkor hívtak amikor nem voltunk otthon
Még neki esett rosszul hogy 3 óra felé mi dolgozni szoktunk , igy elmaradtak a " jókívánságai "
De ez legyen a legnagyobb bajom

Előtte felhívtak, hogy ma hozná a futár a nyereményt. Szóban gratuláltak.
(Győri Édes)
(Győri Édes)