Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 474 / 609 oldal |
rojcsi írtam mailt
Nyiltsziv. Már ott van a beruházó link alatt
Köszönöm!
)
)lynda ez egy jó kérdés mi éjjel vagy 10- en két órán át kerestük de nem volt sehol
sziasztok a következő egy órában akinek kell segítség csak szóljon nekem egy puzzle hiányzik a sasadliget honlapján éjjel nem volt puzzle
valaki megtalálta már?
valaki megtalálta már?
Segítene valaki??? Nem látom a sasadliget.hu a képet... merre találom???
czd: nem volt szándékomban elárulni nyilvánosan! mindenki próbálkozzon kicsit magától, de ha valakit érdekel, akkor kérdezzen.
Köszi a segítségeket! Mennem kell dolgozni is kicsit
.
Szép napot nektek!
.
Szép napot nektek!
Nekem is kellene még egy picike segítség.
1:Lehet gyűjtő, közúti, légi, tengeri, vasúti is, de lényegében a dolgok egyik helyről a másikra juttatását jelenti
2:Számítógépes játékok fejlesztésére, előállítására használt kifejezés
3:Így nevezik azokat az oldalakat, amiken lehet állatokat, vagy egyéb lényeket nevelni
4:Téli, havon járó jármű
5:Közvetítő személy, akinek segítségével peren kívül is megállapodásra juthatunk
Köszi
1:Lehet gyűjtő, közúti, légi, tengeri, vasúti is, de lényegében a dolgok egyik helyről a másikra juttatását jelenti
2:Számítógépes játékok fejlesztésére, előállítására használt kifejezés
3:Így nevezik azokat az oldalakat, amiken lehet állatokat, vagy egyéb lényeket nevelni
4:Téli, havon járó jármű
5:Közvetítő személy, akinek segítségével peren kívül is megállapodásra juthatunk
Köszi
8
Sziasztok!
Az eddigi 8 puzzle-nél hány kincs van összesen?
Az eddigi 8 puzzle-nél hány kincs van összesen?
Csipesz én is küldtem mailt 

A mai napi jócselekedetem is megvolt, muszáj dolgoznom is...
Mindenkinek további szép napot!
Mindenkinek további szép napot!
légyszi valaki segítsen!
Melyik az az eszköz amely a csecsemő légzésleállását azonnal jelzi ?
Köszönöm előre is!
Melyik az az eszköz amely a csecsemő légzésleállását azonnal jelzi ?
Köszönöm előre is!
katesz: ja, az más 

Martus: nézd meg a mailedet
Martus: ment mail
Légyszíves az utolsó kettő hiányzómban valaki segítsen. Nem tudok rájönni és ezer dolgom lenne. De feladni sem tudom. Köszike.
Sármos angol filmszinész, Bridget Jones csábítója?
Melyik az a zenekar, akinek énekese a Deep Purpleben vált ismertté, és augusztusban elmosta az eső a budapesti koncertjüket?
Sármos angol filmszinész, Bridget Jones csábítója?
Melyik az a zenekar, akinek énekese a Deep Purpleben vált ismertté, és augusztusban elmosta az eső a budapesti koncertjüket?
Oké, oké, tudom, de egy kicsit kötözködni akartam....:p
katesz: nem go