// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 475 / 539 oldal |
Jött egy levél a dm-től. Van benne egy kupon, ami a betelt kedvezmények világa törzsvásárlói gyűjtőfüzettel együtt leadva 15% helyett 21% kedvezményre jogosít. 2006. június 30-ig érvényes.
Nálunk újszülött korban a Libero, aztán 4 hónapos kortól már megbízhatóbb volt a Pampers. 

Vajdaencsi
Nálunk kezdetnek a Pampers 2-4 kg mert az hálós tetejű, jól beszívta még a folyékony kakit is, aztán a következő méretből a Libero, mert annak gumis a dereka, nem csurgott ki belőle olyan könnyen a pisi, aztán meg most megint a Pampers, az többet bír
Nálunk kezdetnek a Pampers 2-4 kg mert az hálós tetejű, jól beszívta még a folyékony kakit is, aztán a következő méretből a Libero, mert annak gumis a dereka, nem csurgott ki belőle olyan könnyen a pisi, aztán meg most megint a Pampers, az többet bír

köszönöm a válaszokat, a segítséget.
nálunk a babylove vált be, a DM márkája, most fél éves a pici, de még mindig olyat veszek neki. a többit is próbáltam, de az nekem nem jött be.
nekem azt tanácsolták, mindenből egy picit vegyek.
nekem azt tanácsolták, mindenből egy picit vegyek.
Nálunk is, mint Smile-nál. Először Libero, aztán Pampers.
Nálunk az elején a Liberó jött,be,késöbb a pampers,mert az több nedvességet elbírt,a végén bugyipelusban megint liberót használtunk.Olcsó pelusok annnyit is érnek,barátnőim használták,meg óránként cserélgették.
Én a Liberót ajánlom! A nagyobbik fiamnál is bevált és most a kisebbiknél is!
Kedves anyukák tippeket kérnék, melyik pelust érdemes megvenni?Nem szeretnék kísérletezni, de júniusban megérkezik a kisfiam, és tanácstalan vagyok...
DM-ben egyes Libero pelenkákhoz bébi tusfürdő van csomagolva.
Pampers vonalkód érdekelne.Ha valaki tud segítsen.Megegyezünk.
Bocsi, kezdő vagyok. Ha minden igaz, átállítottam.
Pampers kód még mindig érdekelne!
Pampers kód még mindig érdekelne!
veratt,
engem érdekel a Libero kupon, bélyegem van, de nincs emilcímed, amire írhatok. A regisztrációnál is hozzáférhetővé teheted az emiled.
engem érdekel a Libero kupon, bélyegem van, de nincs emilcímed, amire írhatok. A regisztrációnál is hozzáférhetővé teheted az emiled.
Pampers vonalkódot és Libero blyeget keresek. Van cserére 500 Ft-os Libero kuponom (Tesco), március-áprilisi DM Kedvezmények világa kuponfüzetem teljesen szüzen.
4 db 500 Ft-os dm pampers kupon
Szia!
Esetleg, ha akad még vonalkódód engem is érdekelne!
Vera
Esetleg, ha akad még vonalkódód engem is érdekelne!
Vera
Sziasztok!
Keresek Active Baby Pampers pelenkákról vonalkódót!
Vera
Keresek Active Baby Pampers pelenkákról vonalkódót!
Vera
Játékokat (főleg plüsst) és DM.s kuponokat cserélnék hasznosabb dologra. (pl. 80.as nyári napozóra, esetleg vitaminra, de bármi érdekel ami hasznos lehet)
Képet, listát tudok küldeni
Képet, listát tudok küldeni
VAN ROSSMANN 20%-OT BIZTOSÍTÓ KUPONFÜZETEM, BENNE AZ ÖSSZES MATRICÁVAL.
PAMPERS VONALKÓD ÉRDEKELNE ÉRTE!!!!!
baloghera5@freemail.hu.
PAMPERS VONALKÓD ÉRDEKELNE ÉRTE!!!!!
baloghera5@freemail.hu.
Előzőhöz:
van a Bebáért nyerőpercek is.
van a Bebáért nyerőpercek is.