Johnny-X!
Nem kell két terméket rögzíteni, a másodiknál nincs csillag, az nem kötelező.
jojó
De igen, pontosan 2 terméket kell rögzíteni ( már ha erről beszélünk: https://jatek.ooops.hu/kodfeltoltes ). Amúgy a JSZ-ban 1000 Ft feletti vásárlás szerepel, ami elvileg 1 termék vásárlásával is meg lehetne oldani...
Péntek:
jó hír ( https://nyeremenyjatek.bonafarm.hu/mizoncp )
"A heti nyereményt 1 (egy), a napi nyereményt 3 (három) alkalommal nyerheted meg a játék teljes időtartama alatt. A napi nyeremény megnyerése nem zárja ki a heti nyeremény sorsolásán való részvételt."
Ooopsnál nincs 1-2-3... termék feltöltés ?

" alt="

">

" alt="

"> 4 pzsepit vettem
TéglagyáriM
Most bontottam egyet ki, hogy megnézzem Neked.
A SPORT felirat mögötti részen van nálam, piros felirattal

" alt="

">
Végül is nem baj, az a lényeg, hogy jön a csomag

" alt="

">.
Én mindig keresem a nevem, de semmi. 😑
Eddig egyszer kaptam valamit, talán egy termékmintacsomagot, de akkor valami ezren nyertek 😆. Értesítés nem volt, csak hozta a postakocsi. Később megnéztem, és ott volt a nevem.
Nem találtam meg a nevemet, de majd holnap kiderül

" alt="

">
pieceofluck, igazad van, köszönöm szépen, pedig tudtam, hogy kiírják, de örömömben elfeledtkeztem róla

" alt="

">
bvera, azzal nem játszottam, de köszönöm

" alt="

">
elkati!
Van olyan lezárult nyereményjáték, aminél már ott van a nyertesek listája. 😊
Amúgy ezek még a múltkori beváltásból érkező ajándékok, nem az esernyők.
Héra14 köszönöm szépen, akkor nyertem valamit, mert pontot most nem sikerült beváltanom, meg azt nem is küldik ilyen gyorsan

" alt="

">
elkati! Nivea klub ajándékokat

" alt="

">
Elkati! Sió vitatigris nem lehet?
Péntek
Ja, az duuurva lenne!... mondjuk sajna benne van a "pakliban". Pár óra múlva kiderül! (Játékszabályzat alapos átolvasása pályázat feltöltés előtt).
Azt szeretném megkérdezni, a CSLK mit szállít? Kaptam egy csomagról értesítést, de nem tudom mi lehet.
jojó
engem hívtak a héten...
Mizo rudik: vajh bögrék bukják a heti millákat?
Hívtak már vkit beteg gyerekek alapítványtól mostanában ?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások