Továbbra is keresek Beba3 pályázatot

. Van érte Libero baba, nyuszi, Floriol, Knorr (leves, Rafinéria, egyéb), Tihany sms kód, kisebb nyereménytárgyak.
Nem feltétlenül idevág a dolog... de keresek 2005. december 9-i napilapot. Bármilyet. Akinek van kérem írjon. Köszi!

Galéria!
Csak adatlap, mivel mi még csak a Beba Startot fogyasszuk.
Danett, adatlap csak vagy pályázatnyi kóddal?
Van Beba 3-as játékra adatlapom.
Ha érdekel írj e-mailt : matyesz@vnet.hu
Bildi!
Érdeekelne a pampers vonalkód.
Van 7 Rossman pontom, ill. a DM-ben beváltható kuponfüzetem(500,-Ft-os pelenkakuponok, ingyen laktoherb tea ,baba testápolók ,fürdetők stb.
Anett
Vannak DM -ben beváltható 500,-Ft-os Libero (3 db), ill. Huggies kuponjaim, ha érdekel valakit. Esetleg, ha van helyette pampers vonalkódod szívesen elcserélném.
Szia Betti!
Ha maradt még vonalkódod érdekelne.
Köszi
Anett
Szia An!
Milyen pelenkára érvényes a kuponod? Lehet hogy érdekel.
Judit
NEkem van egy számomra felesleges Dm-be beváltható 500 FT-os pelenakupon. HA valakit érdekel írjon.
Köszi, nagyon örülünk és már alig várjuk.
Gratula a babahoz!
Amugy, majd a korhazi csomagba, amit kapni fogtok abba lesz, de persze, ha gondolod kuldok, nekem Milupas van es azt irja rajta, hogy Vigyazz Ram!
Joseph, ilyen matricát elvileg fogtok kapni

Mi mindkét gyerek születése után kaptunk még bent a kórházban egy ilyen termékmintás-ajánlós csomagot, és azokban volt.
En szivesen kuldok Nektek egyet!
(nem tudtam mailt irni)
Sziasztok!
Igazából amit én kérek annak semmi köze a nyereményjátékhoz.
Májusra várjuk a babánkat a menyasszonyommal, és már hónapok óta vadászok egy olyan matricára, amit az autók hátsó szélvédőjére szoktak ragasztani.Valami olyasmi felirat van rajta, hogy vigyázat baba ül az autóban, nem tudom, hogy angolul v. magyarul van ráírva.
Ha valakinek lenne esetleg, azt megköszönném.
Szia bildi!
Nekem van 3 rossmann matricám. Meg tudnánk egyezni?
Szia Betti!
Ha maradt még vonalkódod engem is érdekelne.
szjudyy@citromail.hu
Köszi: Judit
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások