Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 476 / 9353 oldal |
Köszönöm💪🏻
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Nostradamus
Nem azonnal, csak pár nap múlva jön email a Kinder nyereményről (egy vacak UNO kártyáról is...)
Nem azonnal, csak pár nap múlva jön email a Kinder nyereményről (egy vacak UNO kártyáról is...)
Kinder Aldi, azonnal jelzi ha nyer a játékos?
Nem vettem még pályázatot.
Nem vettem még pályázatot.
Szintén...
Igen. Nálam is pontosan ez a helyzet, nincsenek ellenőrizve a pontok.
Tisztelt Fórumozók?
Másoknál is ez a jelenség van a Nádudvarival kapcsolatban ?
Blokk feltöltés: Július-Augusztus-Szeptember hónapban ellenőrizetlen.
Már két levelet küldtem el ezzel kapcsolatban, válaszra -sem méltatnak !
Köszönettel:
Másoknál is ez a jelenség van a Nádudvarival kapcsolatban ?
Blokk feltöltés: Július-Augusztus-Szeptember hónapban ellenőrizetlen.
Már két levelet küldtem el ezzel kapcsolatban, válaszra -sem méltatnak !
Köszönettel:
Maminti: 6 szőrgombócom is hiába vár
Még júliusban volt a marspromo-n jutalomfalatos játék, ahol 3 havi jutalomfalatot lehetett nyerni.
Esetleg van aki már megkapta a nyereményt?
Vagy csak az én cicám vár hiába???🐈
Esetleg van aki már megkapta a nyereményt?
Vagy csak az én cicám vár hiába???🐈
bazsapara gratulálok a Nivea szerzeményedhez
" alt="
">
Napok óta lesem mikor lehet végre esernyőért pontot beváltani, pont ma később néztem rá az oldalra és már el is fogyott.
Sajnos nem láttam a kiírásodat .
" alt="
">
Napok óta lesem mikor lehet végre esernyőért pontot beváltani, pont ma később néztem rá az oldalra és már el is fogyott.
Sajnos nem láttam a kiírásodat .
Köszi Péntek!
Auchan, Prima, stb.
Spar, Reál
Ízmester, Lacikonyha terméket hol lehet kapni???
Marcsikusz
Amikor beírtam, még 67 db volt, így életemben először sikerült lefoglalni egy ajándékot.
Amikor beírtam, még 67 db volt, így életemben először sikerült lefoglalni egy ajándékot.
Hello
Spar -Staropramen játék nálam se működött. Írtam nekik, próbáld meg Chrome vagy Firefox -ból elküldeni. Ez nálam bevált
Spar -Staropramen játék nálam se működött. Írtam nekik, próbáld meg Chrome vagy Firefox -ból elküldeni. Ez nálam bevált
Marcsikusz!
Nincs mit. 😊
Amint megláttam a kiírást, hogy van esernyő, már nyomultam is volna érte. Teljesen elfelejtettem, hogy nincs is annyi pontom. 😆
Nekem a múltkor sikerült két ajándékot beváltani. Ebben az évben már nincsenek olyan ajik, amik tetszenek, úgyhogy gyűjtögetek jövőre. 😊
Nincs mit. 😊
Amint megláttam a kiírást, hogy van esernyő, már nyomultam is volna érte. Teljesen elfelejtettem, hogy nincs is annyi pontom. 😆
Nekem a múltkor sikerült két ajándékot beváltani. Ebben az évben már nincsenek olyan ajik, amik tetszenek, úgyhogy gyűjtögetek jövőre. 😊
pieceofluck köszönöm a választ !
Nekem is csak azért van annyi pontom, mert még sosem sikerült beváltanom.
Nekem is csak azért van annyi pontom, mert még sosem sikerült beváltanom.
Köszönöm pieceofluck
" alt="
">
" alt="
">KicsiGila!
Majd küldenek E-mailt. A játék elején hamar jóváhagyták, most viszont már több időbe telik. Legalábbis ez az én a tapasztalatom.
Majd küldenek E-mailt. A játék elején hamar jóváhagyták, most viszont már több időbe telik. Legalábbis ez az én a tapasztalatom.
Hello!
Spar-Staropramen nem működik? "Úgy tűnik,hogy problémáink vannak" képernyőüzenet érkezik a linkre kattintva.
Köszönöm
Spar-Staropramen nem működik? "Úgy tűnik,hogy problémáink vannak" képernyőüzenet érkezik a linkre kattintva.
Köszönöm