Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 477 / 511 oldal |
pécsi Tesco
cica melyik tescoban vetted?
novake lehet hogy igazad van de a hétvégén is legalább 500-al ment lefele a számláló. Lehet akkor én is hiába veszek?
novake lehet hogy igazad van de a hétvégén is legalább 500-al ment lefele a számláló. Lehet akkor én is hiába veszek?

Két magyarázat a Boci bögrés rejtélyre:
1) Talán csak egy paranoiás elképzelés, de logikusnak tűnik...
A Boci az eleján "beetette" az embereket a mindenki nyer dologgal. Most jól fogynak a multipackok, mondván, mindenki nyer, veszek én is egyet... De ha elfogynak a bögrék, nemfogynak tovább a multipackok, ezért mostmár nem minden kód nyer, hogy a 30.000 bögre kitartson az akció végéig (vagy legalábbis ne fogyjon el túl hamar!).
VAGY
2) Egyszerűen eddig piszok nagy mázlink volt...
1) Talán csak egy paranoiás elképzelés, de logikusnak tűnik...
A Boci az eleján "beetette" az embereket a mindenki nyer dologgal. Most jól fogynak a multipackok, mondván, mindenki nyer, veszek én is egyet... De ha elfogynak a bögrék, nemfogynak tovább a multipackok, ezért mostmár nem minden kód nyer, hogy a 30.000 bögre kitartson az akció végéig (vagy legalábbis ne fogyjon el túl hamar!).
VAGY
2) Egyszerűen eddig piszok nagy mázlink volt...

Jerry Lee
Nem, cicától. Bocs.
Nem, cicától. Bocs.
sada!tőlem kérdezed???
Jerry Lee
Bami is csak az egyikkel nyert a kettőből este.
Bami is csak az egyikkel nyert a kettőből este.

Mennyi az a sok és mekkorák? Ha nem titok... Vagy írd meg levélben.
cica!itt valami nem stimmel eddig még mindenki nyert aki vett ,te vagy a második aki mást ír,én tuti felhívnám őket telefonon hogy most mi van??én is vettem és mind nyert.Igaz hiába nyert végül a listán egyet nekem sem találtak tegnap.....
Hiába nekem nem kedveza szerencse
De sajna más játékokban sem
De azért bőszen próbálkozom 
De sajna más játékokban sem
De azért bőszen próbálkozom 
Azt hogy :"sajnos nem nyertél" vagy valami ilyesmit ,nem emlékszem pontosan(de sajna a lényeg az ottvót hogy NEM) Beírtam az interneten amit kellet aztán nyomtam hogy"mehet" A végeredmény meg ez lett 

cica! beírtad őket és mit írtak ki ..???
Tescoban vettem a gyerekeknek 1csomó Triót és Napolinit(kódosat).Örültem az idén ennek az akciónak mivel húsvétkor mindig ilyen szeletes nyavajákat kapnak(ezek legalább nem olyan drága édeségek)Úgyis olyan sokan vannak agyerkőcök.Most jön a negatív élményem!!Reménykedtem benne hogy 6 kódból valamelyik hátha nyerő.De 1 nyamvadt begrét sem nyertem
Most borzasztó szomorú vagyok

Most borzasztó szomorú vagyok

Sada,
Bocs, bocs.
A Tescoban volt a negativ elmeny.
A Coraban nem lattam semmi gyanusat.
Bocs, bocs.
A Tescoban volt a negativ elmeny.
A Coraban nem lattam semmi gyanusat.
Maciimado
Melyikben: Tescoban v. Corában?
Melyikben: Tescoban v. Corában?
Sada,
A szegediben volt, jol gondoltad.
Engem nagyon elborzasztott a dolog mindenesetre...
A szegediben volt, jol gondoltad.
Engem nagyon elborzasztott a dolog mindenesetre...
Maciimado
Ez melyikben volt?
Az elsőben a lakókörnyezete miatt gyakori, a másodikban inkább így hétvégén, amikor megérkeznek a bevásárlóbuszok a hármas határ túl oldaláról.....
Ez melyikben volt?
Az elsőben a lakókörnyezete miatt gyakori, a másodikban inkább így hétvégén, amikor megérkeznek a bevásárlóbuszok a hármas határ túl oldaláról.....

Kepzeljetek, tegnap a Tescoban be akartam valtani a Boci-bogremet,
de mar kora delutanra elfogyott. (Vegul a Coraban sikerult, de latom mar, jobban jartam volna, ha megadom a cimem, mert akkor meg vigaszajandekot
is kuldtek volna. De valahogy mar nem bizom a postaban
)
Ami felhaborito volt, hogy Coca-colas kisCd-t akartunk. Rengeteg uvegrol leloptak(!), sot, meg felbontott colat is lattunk
Vegul a legalso rekeszben(!) talaltunk olyan colat, amin a CD is rajtavolt,
ugyhogy vegul sikerult megvennunk. De nagyon ledobbentunk a kedvesemmel, hogy mik vannak.
de mar kora delutanra elfogyott. (Vegul a Coraban sikerult, de latom mar, jobban jartam volna, ha megadom a cimem, mert akkor meg vigaszajandekot
is kuldtek volna. De valahogy mar nem bizom a postaban
)
Ami felhaborito volt, hogy Coca-colas kisCd-t akartunk. Rengeteg uvegrol leloptak(!), sot, meg felbontott colat is lattunk
Vegul a legalso rekeszben(!) talaltunk olyan colat, amin a CD is rajtavolt,
ugyhogy vegul sikerult megvennunk. De nagyon ledobbentunk a kedvesemmel, hogy mik vannak.
Korabbi beirasaim ellensulyozasara: a Boci bogret megkaptuk (ld. postan jott, kis vigaszajandekkal), es a tv2 is atutalta a lutri nyeremenyt.
(Mar telefonaltunk erte, soha nem volt elerheto a megfelelo melleku ugyintezo, erre felhivtuk kozvetlen szamot kepezve a mellekebol, es egybol lehetett vele beszelni... es allitolag utaltak mar akkor, 2 nappal kesobb jott meg tenylegesen.)
(Mar telefonaltunk erte, soha nem volt elerheto a megfelelo melleku ugyintezo, erre felhivtuk kozvetlen szamot kepezve a mellekebol, es egybol lehetett vele beszelni... es allitolag utaltak mar akkor, 2 nappal kesobb jott meg tenylegesen.)
én is
fecsi ma is tudtam szavazni.