erzsók!
Köszönöm a választ. Akkor még 1 hónapot várnunk kell.
dm kuponok:
Libero maxi plus méretig 500 Ft
Dove testápoló 300 Ft
AVENT játszócumi 250 Ft
Szia Anda!
Ha beleesel az időpontokba, akkor a baba 4 hónapos korában automatikusan küldik, ha nem kapsz, a születési anyakönyv másolatával lehet igényelni, a pampers.hu oldalon van róla infó.
pampers matricák elkeltek
Sziasztok!
A Pampers játékhoz kell valamittt tenni, hogy küldjenek válaszkártyát, vagy automatikusan küldik??Megfelelő méretű gyerek van a háztartásban, a P-nél regisztráltam is anno, de még nem kaptunk ilyet.
Paint!
Írtam mélt a Pampers kupon ügyében délelőtt. Ha még aktuális...
Köszi erzsók a választ
megnézem nekem milyen van, és ha jó akkor beszélhetünk a cseréről
A pampersös játékban csak azok a babák vehetnek részt, akik 2005. okt 1. és 2006 márc. 31 között születettek, és mindenkinek csak 2 db válaszkártyát küldtek, max babánként csak 2 db játékot lehet igényelni. Sőt, ha valaki elveszti, elhagyja a válaszkártyát, nem is pótolható.Eléggé megszigorították, és ellenőrzik. Ráadásul meg van határozva, hogy mely vonalkódok a jók, jumbo és óriáscsomagos Midi és Maxi.
sziasztok
a pampersel milyen játék van (a vonalkódos érdekelne)????
A vonat tényleg nagyon aranyos mi is ma voltunk érte.
Interspar matrica elkelt.
Szia Erzsók!
Írtam privit
Ha valaki pénzért adja a pampers vonalkódot, az is érdekel!
Pampers midi vagy maxi vonalkód (óriás vagy jumbó csomagos) érdekel, Inetrsparos matricát tudok érte adni a pampers vonathoz! Ha van Neked eladó, írj a baloghera5@freemail.hu-s címre!
Keresek pampers gyűjtőlapot.
Cserére van spar matricám, knorr vagy ami kell.
Veca01@freemail.hu
Hidegkata
Én ma váltottam ki a kuponokért a vonatokat a csajaimnak, Mega Bloks típusú, tényleg jó minőség és összépíthető a többi Mega Bloks játékkal

6 intersparos pampers matricát elcserélnék.
Elsősorban: Tchibo family, knorr leveskocka és rafinéria,
Másodsorban: twinnings, tarka teljes pályázat, valamint linco és rama sms kód érdekel
Nekem is van egy olyan kuponom. 1 kisebb hmágnesért, vagy 2db balaton kódért.... megválnék tőle.

Újabb 500ft-os DM Pampers kupon vár cserére! 2006.05.31-ig váltható be!
Sziasztok!
Maradt valakinek Intersparos Pampers pontja. Nekem már csak pár pont kéne. Légyszi cseréljetek velem ha van. Köszi.
Csilla
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások