Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 478 / 9353 oldal |
Nekem az az egy pályázatom volt, de nem is lesz több.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
3 nap(2 éjszaka)
Ennyi idő alatt is sokmindent lehet látni.
Sokan hívei a hétvégi városlátogatásoknak.
Az adásvételről majd akkor tárgyalunk, ha már megnyerted.
" alt="
">
Ennyi idő alatt is sokmindent lehet látni.
Sokan hívei a hétvégi városlátogatásoknak.
Az adásvételről majd akkor tárgyalunk, ha már megnyerted.
" alt="
">Akkor bocsánat! Én meg ma töltöttem fel kettőt is bár nem vagyok elájulva a 2 napos főnyereménytől nem tűnik különösebben elegánsnak inkább amolyan lótifuti De tévedjek egy jó nagyot . Amúgy meg eladnám ha lehetne. Lenne akit érdekelne? Valaki a szomszédoktól?
Sziasztok! Én ma megkaptam a pólót (fehér színű, piros felirattal), és email jött, hogy hétfőn hozzák a táskát. (Berentzen játék)
nyerteseknél (bocsi)
Azért vagyok benne szinte teljesen biztos, mert úgy voltam vele (jött egy ilyen gondolat 😅), ha az első hét utolsó napján pályázok, akkor is későn, hátha szerencsém lesz. (Nem lett. 😑) Nyilván, ha már kinn lettek volna a heti nyertesek, nem pályázok, mert minek.
Azért vagyok benne szinte teljesen biztos, mert úgy voltam vele (jött egy ilyen gondolat 😅), ha az első hét utolsó napján pályázok, akkor is későn, hátha szerencsém lesz. (Nem lett. 😑) Nyilván, ha már kinn lettek volna a heti nyertesek, nem pályázok, mert minek.
Szerintem tegnap délelőtt óta vannak fenn a heti nyertesek.
Szerda este töltöttem, és akkor még nem láttam a heti nyerteseknek senkit.
Szerda este töltöttem, és akkor még nem láttam a heti nyerteseknek senkit.
09.08 lenne az első heti sorsolás és nem oszt nem szoroz hogy 09 07 én fent vannak a nyertesek? Itt elveszítettem a fonalat de amúgy akkor lepődök már meg ha flottul megy valami
Paintuci, köszi a választ.
Akkor Te is még csak ma kaptad meg?
Milyen színű pólót kaptál?
Akkor Te is még csak ma kaptad meg?
Milyen színű pólót kaptál?
Viszont a nyertesekhez 09,07,-et írtak.
Majd talán beírják azok, akik folyamatosan figyelték.
Szerintem ez nem oszt, nem szoroz.
Majd talán beírják azok, akik folyamatosan figyelték.
Szerintem ez nem oszt, nem szoroz.
Szerintem meg napok óta fenn vannak de bocs ha benéztem Egyébként a09.08 azaz tegnap az első heti sorsolás ,ahhoz képest is eléggé gyorsak
A napi nyerteseket naponta sorsolják.
Az első heti 3 nyertest v. 09.07.-én v. 09.08.-án sorsolták.
Szerintem tegnap óta vannak fönt.
Az első heti 3 nyertest v. 09.07.-én v. 09.08.-án sorsolták.
Szerintem tegnap óta vannak fönt.
Ez meg hogy? A LINDT első heti sorsolása tegnap 09.08 volt a heti nyertesek meg napok óta fenn vannak?
Külön fogják küldeni, ma a póló jött, hétfőn fog jönni a táska. Email alapján.
Sziasztok! A júniusi Berentzen likőr nyereményjáték napi nyereményének 1 db Efott póló és 1 db Bags For Me Re-Pet hátizsák (a játék fotója alapján inkább hátitáskának mondanám) volt írva. Mindenki megkapta a hirdetett 2 db terméket?
Mars jégkrém 5k-s utalványok:
Igen, hozzánk megérkeztek a hiányzó darabok. Több lépcsőben ugyan, de nálunk rendeződött a kérdés (itt is volt a címekkel némi kavarodás).
Igen, hozzánk megérkeztek a hiányzó darabok. Több lépcsőben ugyan, de nálunk rendeződött a kérdés (itt is volt a címekkel némi kavarodás).
Az utalványt...
Szia Igen mi, a 7. az megérkezett Hajdú....-ra, nekünk az 1.2. még nem.
A 3. azért akadt el mint kiderült mert nem volt cím ráírva.
" alt="
"> A 8. ra meg nem volt telefonszám ráírva. 3 és 8as arról volt email h. nyert.
Én a héten írtam nekik... megadtam a számlaszámom, hogy én nem haragszom kérem a fagyik árát.
Azt mondták a HÉTEN mindenki megkapja.
A 3. azért akadt el mint kiderült mert nem volt cím ráírva.
" alt="
"> A 8. ra meg nem volt telefonszám ráírva. 3 és 8as arról volt email h. nyert.
Én a héten írtam nekik... megadtam a számlaszámom, hogy én nem haragszom kérem a fagyik árát.
Azt mondták a HÉTEN mindenki megkapja.
Marspromo jégkrémes játék.
Vár még valaki 5000-es utalványt az eredeti nyertesek közül?
A "kárpótlásra" várók közül van aki megkapta már?
Szerintem ez màr nagyon ciki, írnak valamit, aztán nem történik semmi, most megint nem reagálnak semmire sem...
Hol lehet bepanaszolni a céget? Ha valakinek van tippje szívesen fogadom, priviben is. Köszönöm.
Vár még valaki 5000-es utalványt az eredeti nyertesek közül?
A "kárpótlásra" várók közül van aki megkapta már?
Szerintem ez màr nagyon ciki, írnak valamit, aztán nem történik semmi, most megint nem reagálnak semmire sem...
Hol lehet bepanaszolni a céget? Ha valakinek van tippje szívesen fogadom, priviben is. Köszönöm.
Igen!
Sziasztok! A CSLK Nivea termékeket adott fel? Nekem az otthoni címemre viszi ma, holott az a cím nincs is a rendszerben megadva...
" alt="
"> Direkt megnéztem, és a profilom alatt is csak a munkahelyi van megadva
" alt="
"> Direkt megnéztem, és a profilom alatt is csak a munkahelyi van megadva