// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 479 / 539 oldal |
3-as, 4-es Pampers vkódokat keresek
a kisvonat nagyon jó minőségű, én megtaláltam a Sparban a játékok között, és ha megkellene venni az több mint 4 ezer forint lenne / 4118Ft Győrben /
Nekünk van ilyen kis vonat, nagyon tetszik a másfél éves manómnak, és szerintem jó is 

Én a szórólapon néztem meg a vonatot,és nagyon tetszett,esztétikus,stabilnak látszik.
Megtudná mondani valaki, hogy az Intersparos Pampers játékban milyen vonatot lehet nyerni, érdemes összegyűjteni hozzá a pontokat.
Pampers kupon elkelt!
Keresek Beba3 pályázato(ka)t. Van érte Libero Activity könyv, tinilányoknak való ezüst fülbevaló és nyaklánc, Libero baba és nyuszi, PallMall és Knorr kód.
Nicika, írtam @-t 

Nicika írtam mailt!
Sziasztok!
Keresek Libero figurákat, cserébe tudok ajánlani knorr vonalkódokat, pampers 500ft-os peluskupont.
Keresek Libero figurákat, cserébe tudok ajánlani knorr vonalkódokat, pampers 500ft-os peluskupont.
kersek 3db beba 3 vonalkódot, cserébe libero pontokat ajánlok
Bocsánat, hogy ide írok, de egy kicsit ide tartozik. (Mama nem lehetek, baba már rég voltam...) Keresek egy pályázatnyi - három akciós - BEBA kódot.
Választhatsz helyette igényed szerint: Tihanyi sajt kódot, akciós Balaton szelet és Snickers csomagolást, Happy Day piros pontot (5db), Karaván sajt kódot , Twinnings vonalkódot, Nestlé pályázatot (külön Nescafé és Ricoré stick kódot), Kinder Bueno vonalkódot, Kinder Choco Fresh vonalkódot, Knorr vonalkódokat, PallMall kódot, 2006 évi nagyméretű Rallye naptárt, Culidor tortalapátot, nagy méretű AÁ pólót. Ezen kívül szóba jöhetnek más nyereménytárgyak is...
Választhatsz helyette igényed szerint: Tihanyi sajt kódot, akciós Balaton szelet és Snickers csomagolást, Happy Day piros pontot (5db), Karaván sajt kódot , Twinnings vonalkódot, Nestlé pályázatot (külön Nescafé és Ricoré stick kódot), Kinder Bueno vonalkódot, Kinder Choco Fresh vonalkódot, Knorr vonalkódokat, PallMall kódot, 2006 évi nagyméretű Rallye naptárt, Culidor tortalapátot, nagy méretű AÁ pólót. Ezen kívül szóba jöhetnek más nyereménytárgyak is...
BNV-re babaruhabörzés kedvezmény(eke)t keresek a kismama újságból.
Priviben várom a jelentkezőket.
Priviben várom a jelentkezőket.
SOK pampesr vk-om van... Keresek valakit akinek van pampers levele(gyűjtőlapja) de nincs vk-ja.... :-) Mindketten jól járunk :-))) 1-1 játék ?
Szia Dzsuzsa!
Mit kérnél a 4 db vk-ért cserébe?
Köszi: Judit
Mit kérnél a 4 db vk-ért cserébe?
Köszi: Judit
visszaolvastam...bocsi az előbbi érdeklődésért.. Most már világos!!! Ha valakinek van ilyen levele és nem Pamperset használ, írjon, mert engem érdekelne az akció!!!!!!! KÖSZI
kapott már valaki pampers levelet? Annyira várom már, hogy miben áll a "játék". Rámentem a honlapukra és ott azt írja...Hamarosan jön :-( Valami bővebb infótok van? Mennyit kell beküldeni és mit lehet nyerni... KÖSZI
Kismamabörzére kedvezményt adó kupont elcserélnék.
Van 4db MAXI4 Pampers pelenka vk.
kértem tőlük csak épp teljesen más a vonalkódok szám sora mint amit ők irnak és most vettem a pelenkákat