Nem baj, de mégis jobb várni, mert U betűs vagyok, mint várni, hátha nem kallódott el

tikana
nem hiszem,hogy névsor szerint küldik,szerintem inkább inkább aki gyorsabban beküldte az alapján postázzák.Szüleim V betűsek és már múlt héten szerdán vagy csütörtökön megkapták a kisautót!
1 kisautót várok, de az sem jö. Mondju U betűs vagyok, így megtanulhattam volna várni. Tegnap jött egy csomó csekk viszont, 45 ezret fizettem be távfűtésre, vízre, villanyra, ...l
Polex levele a cserével,köszi szépen!
Sziasztok!
Nekem egy darab kis autó érkezett ( 4 -et várok)
Remélem megérkezik.
Pedig hogy örültek volna a postán, ha egyszerre adják fel

Nyílván folyamatosan jönnek 1-2 hétig. Nem hiszem, hogy egyszerre adták fel az összeset!
Nem aludtál ? Nekem egy autot sem kűldenek
Még pénteken multis promos levél.És tényleg a 8 kisautó,3 ugyanazzal a névvel.Így ideért mind a 11.

broáfka
Eredetileg az oldalon is az volt, ami az sms-ben, késöbb változtatták meg.
sada bocsáss meg, hogy is gondolhattam hogy te valamit nem értesz, te a Mindentudó Zseni....
Nyilván azért nem azt mutatja az oldaluk, mint amit az sms-ben írnak, mert nagyon gagyi az oldaluk. Nekem eddig csak az jött amit az sms-ben írtak.
Megérkeztek a pendrive-ok!
broáfka
Felébredt a fórum rossz szelleme.
Miből gondolod, hogy bmit is nem értek?
Legfeljebb te nem a fricskát...
broáfka, azért nehéz megérteni, mert amit sms-ben írtak, azt a neten átírták másra.
Azt kapod amit az sms-ben írtak.
Ezt miért olyan nehéz megérteni?
Most hívott a futár, hogy másfél órán belül ideér a Philip Morris/Marlboro nyereményekkel.
(Szeged-Alsóvárosról hívott.)
Majd most kiderül, mit is nyertünk.
Fáreó levele.Köszönöm szépen

Club Aligától a visszajelzés a jövő hétvégére
Shell levél,megköszönve a 2 éves bizalmunkat,de semmi ajánlat...
Sóhaj küldeménye megérkezett.
anyunak 1 bombi kulcstartó az enyém sehol,és a 3 hiányzó kisautóm se jön
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások