Lécci mutassatok utat, mert az a lyukkészítő izé kicsit megőrjít...

tuti, hogy egyszerű, de bárhogyan próbáltam képtelen vagyok beazonosítani.
bettinah: én nem írtam nekik, mert nem tudom, hogy hova kell
de ha te tudod, és felírod ide, én biztos küldök egy panasz mailt
Sziasztok! ezekben tud nekem segiteni valaki?
Melyik a világ legősibb társasjátéka, amit ma a póker után a legtöbben játszanak pénzért az Interneten?
Motorok klubja?
Nem külföldi motor?
Melyik a világ legősibb társasjátéka, amit ma a póker után a legtöbben játszanak pénzért az Interneten?
előre is köszi
ezt ők reklámfogásnak gondolták.
de én is csak kattinthgattam a képet keresve
ettől még a honlap nem érdekell.
Engem is csak idegesít, hogy nincs ott.
Én is most gondoltam rá, hogy írni kellene nekik, de ezek szerint ez már megtörtént. A hivatalos szabályzat szerint ilyet nem lehetne csinálniuk, nem???
Strachatelle mail ment!
Mindenkinek köszi meglett!
a startlap nem reagált még senkinek semmit?
Ryan: marketing ide vagy oda, nem mindegy, hogy úgy nézi az ember, hogy dühös, mert akkor a "bárkit, csak őket ne" érzés kapcsolódik hozzájuk, és messze elkerülik őket
ez az anti-reklám
(a pucér nőket is ezért teszik be, mert az egy nagy pozitív inger)
Sziasztok!
Mano2006 ment a mail a kincsekről!
Sziasztok!
Hajnalban tűvé tettük az internetet az - elvileg - sasadligetes képrészlet miatt. Sikerült ez valakinek?
Mano2006!
Írtam mailt, légyszi válaszolj!
Az a gyanúm, hogy sasad-ék egy reklámfogást csinálnak azzal, hogy nem teszik ki a képet... Igy több ezer ember átnézi többször is a honlapjukat, ami elég jó reklámfogás... :-)
Sziasztok! Tudja valaki milyen fontos liturgikus eleme van egy istentiszteletnek? Köszi szépen.
Martus!
Köszi ,vissza is ment mail
Viszont nincs meg az össz ,ahogy azt irtam is ,igy aki tudja ,hol vannak az eddigi kincsek az légyszi.. Köszi! Eddig 3 van meg nem tudom összesen mennyi van az eddigi 7 kép alapján
köszi a segítséget,sasad még mindíg nincs meg.Van ott kép egyáltalán?
tudna valaki segíteni Sasad Ligettel kapcsolatban?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások