sada
Ami késve érkezik, azzal semmi baj, legfeljebb izgulok kicsit.
De pl a Carte D'Or gyorsaságira én két csomagot vártam,m ert ugyanakkor, ugyanott adtam fel két külön névre borítékot. Nem ért oda, vagy a csomag nem ért vissza. Na erre már keresztet vethetek
Ennek alapján most aggódom a többi miatt is... De igyekszem pozitívnak lenni

Igyekszem

Igyekszem

Igyekszem

Igyekszem

Tud még valaki szavazni a kislányomra?
http://www.revalidszepe.hajhullas
Knorr hírlevélből idézek, ezen szöveg szerint nekik is vannak negatív tapasztalatai:
Változás a Receptbajnokságban
Az utóbbi időben több visszaélés is történt a Receptbajnokság szavazásában, ezért egy időre szüneteltetjük a versenyt, ám hamarosan
megújult formában újra elindítjuk.
Április hónapban még lehet szavazni a beküldött receptekre, de kérünk minden kedves látogatónkat, hogy mostantól kezdve ne jelentkezzen a bajnokságra.
Márciusban a 10 induló receptből győztesen a Matrózpecsenye elnevezésű recept került ki, 1104 szavazattal. Gratulálunk beküldőjének, hamarosan küldjük
ajándékcsomagunkat.
queene
Te egyszerűen mostanában borzasztó vagy!

Csupa negatív kisugárzás. A H.C-ot csak most vezették be az utazás kiállításon, és 2004.04.15-ig érvényes.
Próbáld meg: Örülj annak, amit már megkaptál és ne hagyd elrontani a kedved a késve érlező nyereményekkel!
Mondanám, hogy örülj, itt a tavasz, száz ágra süt a nap, szerelmesek a madarak, de hát épp jön vissza a tél....

Megjött a Nationale Geographic áprilisi száma postán.
Dea parfüm sehol, Mol sehol, Mekka sehol!
És beugrott még valami. Nem kéne nekem kapni egy HungaryCardot is postán
QUEENE
KÖSZI. MOST MÁR BEUGROTT.
Mokus Hozzászólás - 2003. március 23. :: 00:22
fecsi
látom téged is dühít a hey-ho, engem annál inkább ugyanis én egy fényképezőgépet várok tőlük, már telefonáltam is nekik, és udvariasan közölték (1,5 hónappal az eredményhirdetés/sorsolás után!!!), hogy a nyeremények beszerzés alatt vannak. Azér ez érdekes... gondoltam a nyereményeket előre megveszik... vagy azt hitték senki nem fog jelentkezni???
sada
Én úgy emlékszem, írta, hogy várja, mert megnyerte az egyik nagy nyereményt, de nem kapta meg. Legalábbis nekem úgy rémlik.
Ki volt az? Tudod?
A Hey-Ho tól nyertem én is fotóalbumot és papucsot is...de nekem se jött meg egyik sem.
Hátha csak a csomagolás tart ilyen sokáig...
Nekem úgy dereng, hogy ő megkapta. Mintha azt írta volna egyszer.

Várom, várom, várom a Hey-ho nyereményemet, az árva kis fényképalbumot...
De hiába várom...
Kíváncsi lennék hogy viseli a várakozást az (nem emlékszem ki volt az tőlünk) aki az egyik fődíjat nyerte.
Megnéztem sada, de csak felmérgelem magam rajta! Én elhiszem, hogy ezen a Pickwick játékon a véletlen megint Neki kedvezett, de nem lehetne ilyenkor mást sorsolni?
kotar
Akkor nézd meg ezt a korábbi nyerteslistát: Milyen érdekes, hogy néhányan kettesével nyertek!

(A kiírás alapján 1 borítékban csak 1 pályázat lehetett...)
http://www.nestle.hu/aloldalak/nestletermek/akcio
k/chocapic_nyertesek_1216.asp
Hogy ti miket észre nem vesztek?!
Tóth Bernadett az a bizonyos név.
Kotar
Lehet, hogy én vagyok béna, de én nem látok senkit, aki kétszer nyert volna a Pickwick játékon.
Fecsi, ha megnézed a lap alja felé van, régebbi nyereményjátékaink menüpont és ott egy "Pickwick ajándékcsomagot nyertek" rovat.
kotar
A P. első játék nyertesit hol látod? Én csak a 2.-at találom.
Ma néztem meg, hogy kik nyertek a Pickwick játékon a nők lapján és érdekes dolognak tartom, hogy van aki az első sorsoláson is és most is nyert Pickwick csomagot. ( Pedig gondolom nem kevesen gyűjtötték össze a gyümiket )

Tegnap én is küldtem sms-t a Floriol játékra - eredmény - semmi válasz, nagyon bosszankodtam e miatt.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások