valószínű.
Mivel a játékban csak a szervező által kiküldött pontgyűjtő lappal lehet részt venni, ha kérsz tőlük ilyet, nyílván küldik vele a pontos játékleírást is.
a pampers játék szórólapján rajta voltak, hogy csak azok a vonalkódok jók?
Én már egyszer beleestem ebbe a csapdába, az előző játéknál. Feltankoltam a maxi pampers pelusból , de a lányom hamarabb kinőtt belőle, mint hogy elfogyott volna. Most ott állnak a pelenkák bezacskózva a szekrény tetején, mivel a zacsijukat az előző játéknál felhasználtam :-(
A picivel most beleférünk a játékba, de ő még nem hord ekkora pelenkát.
Lehet, hogy arra megy ki a játék, hogy tankoljál fel a Pampers pelusokból

Végül is ha egyátalán jó a mini ( nekünk fél évesen már emlékeim szerint az nem volt elég, pedig nem voltak nagy babák a lányok ), úgyis kinövik nemsoká. És ennyi ponthoz meg egyébként is jó sok pelus kell...
Nem értem a pamperst. Mi már öregek vagyunk, de annak idején félévesen még nem maxi pelust használtak, hanem csak minit. Akkor most a mini miért nem játszik? Vagy csak ők voltak ilyen picik?
Van sok Pampers vonalkódom cserére.
Kismamabörzére kedvezményt adó kupont elcserélnék.
Rájöttem, hogy éjjel írták be, de én csak tegnap délelött olvastam.

tegnapelőtt volt beírva,megtaláltam,tegnap meg ma is tök lassú a gépem,ma jön a szerelő,amúgy szoktam visszaolvasgatni,de nem akkor amikor egy oldal 15 perc alatt jön be,vagy egyáltalán nem jön be.
Ide lett beírva tegnap délelött. Olvass vissza!
a pampersszel milyen játék van? légyszi írjátok meg,köszi.
Ditke62
Válaszoltam!

Aja
Írtam mailt!

Lesznek pampers kódjaim cserére,elsősorban pallmall érdekelne,de korr leveskocka és rafinéria is szóba jöhet.
A pampers játékot megint a Dono Kft címere kell beküldeni?
Keresek Pampers vonalkódokat. Van cserébe Vénusz címke, Nestlé vonalkódok (többféle) , Rauch korong, Friskies, Knorr.
Szjudyy, most értem haza, írtam.
Judit, írok

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások