// Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 49 / 1488 oldal |
2000 forint értékű Bijo utalványt cserélnék nyereménytárgyra vagy most játszós blokkra.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Kuponkódok cserére várnak:
Betterme appba 20 USD (7200 Ft) kedvezmény
Huawei experience Store 10.000 Ft kedvezmény
Betterme appba 20 USD (7200 Ft) kedvezmény
Huawei experience Store 10.000 Ft kedvezmény
exido
Már ellelt a decathlon utalvány
Már ellelt a decathlon utalvány
peralgin
Érdekel a Decathlon utalvány csere
Érdekel a Decathlon utalvány csere
Sziasztok 😊
Kajla útlevél számot szeretnék kérni memória kártya játékot lehet vele igényelni.
Kislányom nagyon szereti az ilyen jellegű játékokat. ☺️
Köszönöm 😊
Kajla útlevél számot szeretnék kérni memória kártya játékot lehet vele igényelni.
Kislányom nagyon szereti az ilyen jellegű játékokat. ☺️
Köszönöm 😊
Hervis utalványt vásárolnék.
Sziasztok! Nagyon-nagyon szeretnék egy legalább 2100 Ft-os Pólus Centeres blokkot. Nincs véletlenül valakinek? (Jó a Rossmannból, kávézóból, Dm-ből, Libriből..... szinte bárhonnan)
12.000 Ft. értékű ajikártyát (mézeskalácsos) ajikartya.hu cserélnék vmire. Akár sparos vagy lidles 10.000-es kártyára, amiből költöttél 2.000-et kb, és maradt rajta 8.000 körül. Vagy ajánl vmit.
Tinder Plus féléves előfizetést cserélnék (kuponkód, tehát pillanatok alatt tudom online is továbbítani), egyben kifizetve előre a 6 hónapot kb. 20 eFt-os mutatvány, ha jól tudom, ha pedig havonta fizeti valaki, akkor több mint 30 eFt. Szívesen elcserélném valami számomra hasznosabb utalványra (akár az előfizetésénél alacsonyabb értékben is) és/vagy Penny Párnapajtik matricákra 😊
Cserébe érdekel:
- játékbolt
- bababolt
- élelmiszerbolt
- könyvesbolt
- drogéria
- műszaki áruház
- általános nagyobb webshop, mint pl. emag
- lakberendezési áruház
- akár még ruhabolt (főleg olyan, ahol van gyerekrészleg, pl. H&M, C&A stb vagy second hand, pl. Háda, Cream stb)
utalványok (de mást is meghallgatok), mint említettem, akár az előfizetés értékénél alacsonyabb értékben is megegyezve, valamint
Párnapajtik matricákra is örömmel cserélném 😃
Illetve, mint ahogy azt a Nem csere-bere, hanem vásárlás témában is jelzem, akár eladó is 13 eFt-ért, utalás után tudom küldeni a kódot, természetesen teljesen érintkezésmentesen 😊 (Érvényes/beváltható: 2021.11.23-ig)
(reka.kelemen413@gmail.com)
Cserébe érdekel:
- játékbolt
- bababolt
- élelmiszerbolt
- könyvesbolt
- drogéria
- műszaki áruház
- általános nagyobb webshop, mint pl. emag
- lakberendezési áruház
- akár még ruhabolt (főleg olyan, ahol van gyerekrészleg, pl. H&M, C&A stb vagy second hand, pl. Háda, Cream stb)
utalványok (de mást is meghallgatok), mint említettem, akár az előfizetés értékénél alacsonyabb értékben is megegyezve, valamint
Párnapajtik matricákra is örömmel cserélném 😃
Illetve, mint ahogy azt a Nem csere-bere, hanem vásárlás témában is jelzem, akár eladó is 13 eFt-ért, utalás után tudom küldeni a kódot, természetesen teljesen érintkezésmentesen 😊 (Érvényes/beváltható: 2021.11.23-ig)
(reka.kelemen413@gmail.com)
DECATHLON utalványt BOOK24-re cserélnék
Sziasztok!
Lidl szakácskönyvet cserélnék RAMA könyvre
Lidl szakácskönyvet cserélnék RAMA könyvre
Sziasztok! 10.000 Ft-os Karcher utalvánnyal tudna valaki esetleg kezdeni valamit? Kb. bármi más értelmes utalványnak örülnék helyette, akár 10 eFt-nál kisebb értékben is (aminek a beváltása lehetőleg nincs minimális vásárlási összeghez kötve), Penny pontokat szintúgy nagy örömmel fogadnék, de nyereménytárgyak, játékok a gyerekeknek stb is érdekelnek, elég sok minden (játszós blokkok nem)
" alt="
"> Előre is köszönöm szépen, ha valaki megszabadít tőle
" alt="
">
" alt="
"> Előre is köszönöm szépen, ha valaki megszabadít tőle
" alt="
">Sziasztok. Lidl szakácskönyveket cserélnék egy tavalyi is van valami nyereménytárgyra, vagy utalványra. Minden fóliázott, bontatlan. Pontokat, blokkokat nem kérnék...
Győri Plaza játékon nyertem és párom is 1-1 db 5000 ft értékű Budmil kabátra beváltható ajándék kártyát. Ma vettük át. Összesen 2020.12.31-ig érvényes. Csak kabátra! Az van ráírva 2003-as modell,de ott megkérdeztük azt mondták bármelyik kabátra. egy kabát minimum 31000 ft,de átlag közel 38000 ft. Aki szeretné(elég szűk a győri kör) elcserélném akár gyermelyi blokkokra is. Nem tudom 2 kártya összevonható-e mert akkor már tudtam ezt nem használom fel.
Telekommal nyert 2000 Ft-os Líra kupont keresek.
Cserébe van Penny pont, vagy mit kérsz érte?
Cserébe van Penny pont, vagy mit kérsz érte?
még mindig keresek zsebkést, elsősorban cserére, de ha csak kp, akkor írd meg kérlek, h mennyiért adnád. (Budapesten lehetséges a személyes átadás, v foxpost, v posta)
114 db Penny párnapajtik matricám van nyereménytárgyakért vagy utalványért.
Mit adnál érte?
Mit adnál érte?
16.000 ft értékű DRK utalványaimat más utalványra cserélném.
Cserére van:
- Milka L-es pulóver
- Home hajsimító kefe.
Szeretnék: reál 2000 feletti blokkot vagy más játszóst.
- Milka L-es pulóver
- Home hajsimító kefe.
Szeretnék: reál 2000 feletti blokkot vagy más játszóst.
Esetleg valaki érdekel Telekomos magenta színű sál Aranycsapat feliirattal? Nyereményjátékos blokkok jöhetnek cserébe....