Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 49 / 160 oldal |
Vannak olyan vkódjaim, ami még a sárga és lila zacsiról való, de nem tudom, hogy elfogadják-e, azért akarok meggyőződni arról, hogy van még forgalomban ilyen is, vagy hogy mostanáig érvényes a szav.ideje ezeknek a régieknek.
Samidala
És miért kerestél régi csomagolásút? Nálunk a Profiban már volt olyan is, amin rajta volt a játékmatrica.
És miért kerestél régi csomagolásút? Nálunk a Profiban már volt olyan is, amin rajta volt a játékmatrica.
Bementem egy 100 Ft-os boltba, hátha látok még régi csomagolású LaFestát.
Találtam is, megkérdeztem a pénztárost, hogy nem tudja-e mióta van új fajta csomagolásban, erre nem tudott válaszolni.
Ami a polcon volt, annak januárban lejárt a szav. ideje.
Megsúgtam neki, és nem győzte megköszönni, hogy szóltam
" alt="
">
" alt="
">
Már a piaci árusoknál is csak új csomagolásút láttam
" alt="
">
Találtam is, megkérdeztem a pénztárost, hogy nem tudja-e mióta van új fajta csomagolásban, erre nem tudott válaszolni.
Ami a polcon volt, annak januárban lejárt a szav. ideje.
Megsúgtam neki, és nem győzte megköszönni, hogy szóltam
" alt="
">
" alt="
">
Már a piaci árusoknál is csak új csomagolásút láttam
" alt="
">Kinder Choco Fresh-t vettem.
Gondoltam milyen jól járok, lesz minden csomagoláson egy pont + még a kartonon van három.... csak a karonon van három
" alt="
">
De fincsi
" alt="
"> ezelőtt még nem ettem ilyet.
Gondoltam milyen jól járok, lesz minden csomagoláson egy pont + még a kartonon van három.... csak a karonon van három
" alt="
">
De fincsi
" alt="
"> ezelőtt még nem ettem ilyet.Megszállott játékosként még Rómában is a nyereményjátékot néztem! és láttam,hogy a Kinder Buenóval ott robogót lehet nyerni!
" alt="
">
Ugy látszik ez a szenvedély mindenhová elkisér!
" alt="
">
" alt="
">
Ugy látszik ez a szenvedély mindenhová elkisér!
" alt="
">Most találtam meg az egy éven át gyűjtögetett Milka csokipapírokat, vonalkódokat. Tudom, hogy még beküldhetem őket, de már csak a táskára, pedig inkább a pólóra és törölközőre küldtem volna őket.
" alt="
">
" alt="
">Sétáltunk egy elég kis elhagyott erdős részen, anyukám, gyerkőc. Megláttam valamit a földön fényleni, erre anyukám jó hangosan rám szól: ne szedjél már több szemetet össze, hát nem egy vastag férfi ezüst karlánc volt?
" alt="
"> igaz nem játszós dolog, de azóta már anyukám is nézi a földet és még a csokipapírnál is megkérdi, hogy ez nem játszós?
" alt="
"> igaz nem játszós dolog, de azóta már anyukám is nézi a földet és még a csokipapírnál is megkérdi, hogy ez nem játszós?Ma apukáméknál voltunk látogatóban.
Meséltem, hogy mi mindennel lehet játszani, és nyerni. Ő kiment , és 10 perc múlva boldogan hozott egy halom "kincset". Volt Tibi logó, Spar pont, Pickwick doboz. Nem is gondolta, hogy ez mire jó.
Meséltem, hogy mi mindennel lehet játszani, és nyerni. Ő kiment , és 10 perc múlva boldogan hozott egy halom "kincset". Volt Tibi logó, Spar pont, Pickwick doboz. Nem is gondolta, hogy ez mire jó.
Ma az Auchanban Orsi virsli kóstoló volt.
Megkérdezetm a hostesst, hogy kiszedhetem-e a kukából a csomagolásokat?
" alt="
">
Mosolygott, de neki mindegy -kiszedtem. igaz arra nem emlékeztem, hogy milyen játék van vele, csak arra, hogy van.
" alt="
">
Megkérdezetm a hostesst, hogy kiszedhetem-e a kukából a csomagolásokat?
" alt="
">
Mosolygott, de neki mindegy -kiszedtem. igaz arra nem emlékeztem, hogy milyen játék van vele, csak arra, hogy van.
" alt="
">én lehet, hogy vevő lennék arra a gofrisütőre
" alt="
">
" alt="
">Én is a nyereményjátékokkal álmodtam.
" alt="
">
Azt álmodtam, hogy nyertem délelőtt vhol 428000Ft-ot, majd beléptem az OTP-be
" alt="
"> és ott közölték, hogy gratulálnak, nyertem 440000FT-ot.))
Honnan jöttek ezek a számok?
Ja és nagyon boldog voltam.
" alt="
">
Hozzáteszem eddig pénz még seho sem nyertem utalványt 2x10000Ft-ot is csak egyszer a múltkori Coop játékon.
Talán lesz vmi
" alt="
">
" alt="
">
Azt álmodtam, hogy nyertem délelőtt vhol 428000Ft-ot, majd beléptem az OTP-be
" alt="
"> és ott közölték, hogy gratulálnak, nyertem 440000FT-ot.))
Honnan jöttek ezek a számok?
Ja és nagyon boldog voltam.
" alt="
">
Hozzáteszem eddig pénz még seho sem nyertem utalványt 2x10000Ft-ot is csak egyszer a múltkori Coop játékon.
Talán lesz vmi
" alt="
">A héten én is nyereményjátékkal álmodtam.
A tibicsoki írt levelet, hogy a csokifondü elfogyott és helyette gofrisütőt kapok.
" alt="
"> Rémálom
" alt="
">
A tibicsoki írt levelet, hogy a csokifondü elfogyott és helyette gofrisütőt kapok.
" alt="
"> Rémálom
" alt="
">Most, hogy megvan egy plüss Rudolf, be merem írni, hogy egypár éjszakával ezelőtt még álmomban is télapót fogyasztottam...
" alt="
">
" alt="
">A férjem már csak úgy hívja magát, hogy Kukás Ricsi.
" alt="
">
MIndig vele szedetek/gyűjtetek blokkot, csokipapírt, cigis dobozt. Most meg már magától is gyűjti.
" alt="
">
MIndig vele szedetek/gyűjtetek blokkot, csokipapírt, cigis dobozt. Most meg már magától is gyűjti.
glücklich
hát igen ez a karácsonyi ajándék
" alt="
">
alig várom hogy be legyen üzemelve
" alt="
">
hát igen ez a karácsonyi ajándék
" alt="
">
alig várom hogy be legyen üzemelve
" alt="
">ma volt nálunk a KSH kérdőívvel, a segítségért egy tábla Milka csokit kaptunk...
Ha nem is mosogatógépet, de a mostani Meglepetést a fényképünkkel a fa alá tesszük majd
" alt="
">
" alt="
">krysztasz
Nos igen, kevés az 5 perc, de meg lehet csinálni
" alt="
">
CBA-ban voltunk és elég sokan voltak ott. Elém állni nem tudtak, mert rohangásztam szó szerint a sorok között, mert anya ugye nem nyúlhatott semmihez.
Minden esetre nagy élmény, szó szerint "élmény a gyűjtéssel kapcsolatban"
" alt="
">
Nos igen, kevés az 5 perc, de meg lehet csinálni
" alt="
">
CBA-ban voltunk és elég sokan voltak ott. Elém állni nem tudtak, mert rohangásztam szó szerint a sorok között, mert anya ugye nem nyúlhatott semmihez.
Minden esetre nagy élmény, szó szerint "élmény a gyűjtéssel kapcsolatban"
" alt="
">pár napja álmodtam, a kinder ajándékokkal. A dzseki egy pizsama volt...
" alt="
"> Nagyon csalódottt voltam.
" alt="
"> De aztán felkeltem és megnyugodtam.
" alt="
">
" alt="
"> Nagyon csalódottt voltam.
" alt="
"> De aztán felkeltem és megnyugodtam.
" alt="
">Akkor ez tényleg igazi karácsonyi ajándék. Meglátod szuper! Gratu!