S ha csak a játék miatt vennéd, hogy aztán kidobd, akkor inkább vegyél sorsjegyet, vagy játsz a netetn szerencsejátékot:
Kevesebb felhasznált energia megy pocsékba és kevésbé szennyezed a környezetet soha le nem bomló anyagokkal.. (pl. zacsi)
NILS
Az EGK kódok egy egységes jelölési rendszer az adalékanyagokhoz, hogy mindenki "tudhassa" mit is eszik.
Az E jel önmagában nem jelent mérget.
Pl. E160 karotin, E140 klorofill, E101 B2 vit, E 162 betanid (~ cékla kivonat), E290 szén-dioxid, E 330 citromsav.. stb...
Szóval lassan azzal a dobálással, mert még véletlenül a fürdővízzel repül a gyerek is!
A krumpli az valóban nem káros, de azt mindenki elismeri az mivel olajban sütik, meg a rengeteg fűszer, tartósítószer ízfokozó és még sorolhatnám...nem túl egészségessé teszi ezt az egyik legfinomabb rágcsálnivalót a világon

1szer élünk, engem nem érdekel

Most hogy itt a vb, kiaz aki chips vagy pizza vagy bármi kaja nélkül tud este meccset nézni, mert én nem...
NILS
A krumpi hogy lehetne már méreg????
Max a fűszerezése
Ez olyan formába hülyeség, hogy akkor levegőt se vegyél, mert abban is van rákkeltő anyag... meg a monitor, a telefon, a neon, a napfény...

A szakértőktől kérdezem :
hogyan lehet kitapogatni a lapokat ? Jól jönne 1 útbaigazítás, mivel eddig hiába próbáltam, csak törtem-zúztam a zacsi tartalmát.
Egyébként ha nincs benne semmi, nálam a szemétben végzi egyből !
Ajánlom mindenkinek : ne vagy csak minimálisat fogyasszatok chipset, mert 99%ban E-ből azaz méregből áll !!!
2 kalappal mindenkinek a folytatáshoz !!
kiskobi: elfelejtettem beküldeni.

Épp abban a másfél órában mással voltam elfoglalva és teljesen kiment a fejemből, de legalább az a más bejött.

Még van 1 tippelősöm.
thaler2
Én is így jártam, felhívtam őket, és azt mondták hogy az arra az időpontra szóló ajándékokat arányosan elosztják a két meccs között. Tehát csak az egyik mérkőzés nyertes csapatát kell megtippelned, te választod ki hogy melyik mérkőzést tippeled meg.
Melyik napra szól? Csak nem 21-e 16 órától?
Üdv. Nekem van 2 piros lapom is(amin van meccsidőpont). Az egyik viszont olyan időpontra szól, amikor 2 meccs is lesz egyszerre abban az időpontban...Na most akkor milyet csapatot irjak nyerőnek?
küldtem

én is beküldte az adott időben és azt v.ta érvénytelen...ennyit erről...
Ráadásul egyre kevesebbszer fog benne előfordulni még érvényes időpont.nem tudom,hol fogja végezni az a sok beharangozott nyeremény.
Sziasztok, nekem 40 zacsi Lays-ből 5-ben volt nyerőlap. Ebből az 5-ből már 2 db lejárt. A 3 db nyeremény 3 x 100 Ft. Az SMS-re elment 3 x 25 Ft.
Most hanyagolni fogom a Lays-t ezzel büntetem ... magam.
Tímea
Nos, erről a játékról!
Újabb 200 HUF, semmi extra. Nem lenne ez rossz, de mivel vodás vagyok, csak a haveromat boldogitja!
AproPoó: Viki, neked sikerült vmi nagyobbat nyerni?
Viki!
Remélem vmi szépet nyersz holnap! Szép felvezető lenne az én hétfői kódküldésemhez!

Mert ahogy elnézem, ki mit nyert, nem naggyon bizakodom. De amint látom... Te se...
Na holnap jövök én!

Bár már előre tudom mire számíthatok.

A mai kuponom,megint kemény 200 ft-ot ért.

Fáreó
Itt is ugyanazt tudom mondani, mint a CC-nél: Olvasd el a főoldalon, le van írva.
Végre 2 kupon a 20-on valahanyadik chipsekben!
1 sárga, 1 piros,a pirossal,hogy kell tippölni,nem vili,teljesen.
Nekem eddig 3 papír volt benne,egy már lejárt,,egy 100 ft-ot ért,a 3. holnap jön,de nem sok bizodalmam van benne.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások