Tery,
Maximálisan meg tudlak érteni, darabokban vagyok hetek óta, a buszon meg kell nézzem, felszálltam -e vagy még lent vagyok.

a vonalka én voltam. Bocsika

Thiefman, Gladiátor, és a többiek. Néha beugrom gratulálni

aztán rohanok tovább.

Majd ha megint "időmilliomos" leszek,egy egész napot a gépnél fogok ücsörögni, hogy mindent lemaradást behozzak.)
mano,
Persze, megértem. Jó tanulást és sikeres vizsgákat. ;o
Gladi!
Csak érdeklődtem.
Még mi is nézelődünk. Vagyis inkább a párom, mert nyakamon egy rakás vizsga.
Oké küldöm emailbe, csak összeszedem a dolgokat
thiefman,
Nálatok hány adó jön be? Egyébként gratulálok.

Nálunk a 3 nagyon kívül Alisca, Fortuna, Korona, ennyi. Nem rossz ötlet, ha tájékoztatnánk egymást az aktualitásokról, mit szólsz? E-mailben.
Ma játszottam a Korona Rádióba (Kalocsa) egy fél éves Őnagysága előfizetét nyertem. 16.15 kor van a játék évszámot kell kitalálni
Nem hallottam a sorsolást (Sláger)
mano,
Köszönöm,

rendes vagy. Nem, még megvan a korfui appartman, most próbálok valamit kiötleni, miért kérded?
Egyébként valaki közületek nem hallotta véletlenül a ma reggeli slágeres fődíjsorsolást?

Gladi!
Gratulálok sz utalványhoz!
Sikerült már eladni a korfui utazási utalványt?
thiefman,
Elég sok utazásos játék van náluk, akkor sok szerencsét kívánok ahhoz, amit szeretnél.
Juventuson hétfőtől lányos-anyás storykat várnak, dvd film nyerhető, bővebb részletek a honlapon, jelentkezni lehet telefonon és mailben is, dvd film nyerhető. Danubiusról és Slágerről nem hallottam semmit hirdetni.
próbálgatom de most nagyon foglalt
igazából én egy hétvégét szeretnék inkább
tavaly volt a slágernek az sikerült
thiefman,
Figyelmesebben kellett volna olvasnom, sajnálom, hátha összejön még ma, feltéve hogy van rá időd és kedved.

gratukálok most látom az email előbb ment mint olvastam
én nem nyertem sajnos
Gratulálok thiefman,

ma én is nyertem a Slágeren

30.000,- Ft-os Michelin utalványt + esélyt a fődíjra, ami 400eFt-os utalvány.
Tery,
Tünemény vagy.

Sláger rádió óránként 30 ezer ft-os utalvány (óra slágere)
+ minden fórumosé!

Gladiátor. Semmi pánik, a május a te hónapod tutira. (meg remélem az enyém

)is
thieman,
Köszönöm az együttérzést, nagyon rendes vagy. Ma is bejutottam, de nem tudom miért vették fel egyáltalán a megfejtést, mivel Hegyeshalomnál áthaladókkal játsszák a mobilos játékot, aztán meg vége.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások