Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 49 / 255 oldal |
Viki: írtam.
Ma lett meg a 88. síléces macim.
" alt="
"> Nincs valakinek cserére snowboardos maci + az ismeretlen maci? Sok más maci van cserére. Köszi
" alt="
"> Nincs valakinek cserére snowboardos maci + az ismeretlen maci? Sok más maci van cserére. KösziHát elég baj,mert pont azért vettem meg! A mohóságomnak ez lett az ára......
Szerintem egyszerűen kimaradt belőle, én is vettem hűtőmágnes nélkülit.
Személyes tapasztalat, nem elég,hogy a felfújt zacskó éppen,hogy a feléig brummogott, de legalább 8* megnéztem,kitettem másik edénybe,kifordítottam a zacskót,még a vonalkód alatt is megnéztem,de semmi......
Kik csipcsiripelték? Vagy személyes tapasztalat? Szóval kicsórták?
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Csak szólnék,hogy a békéscsabai Sparban lévő Pombar-es akciós tasakból valószínű megették a macik a mágnest.........
Szánkó, korcsolya, hógolyó, lékhorgászat + 12-ik ismeretlen pom-bares mágneseket keresek.
Van helyette: siléc, fenyőfa, hótaposó, iglu vagy tudok adni másfajta mágneseket cserébe.
Van helyette: siléc, fenyőfa, hótaposó, iglu vagy tudok adni másfajta mágneseket cserébe.
Paintuci: nyuszika1975-tel ne cserélj,nekem a mai napig nem küldött semmi cserét,de az enyémet elfogadta. Göde-Hegedűs Alexandra Budapest illetve Veszprém. nem ajánlom.
köszi..
Igen, de ez ilyen spórolós minimágnes, lehet elég lesz belőle 1-2...
Paintuci! találtál hűtőmágneses pombart?
De rég jártál erre...
" alt="
">
" alt="
">Gaffi mágneseket keresek cserére.
Igen van.
" alt="
"> A hóangyalos jó lenne érte.
" alt="
"> A hóangyalos jó lenne érte.Reácska!
Igen, azt. Neked van belőle csere? Az enyémek közül valamelyik érdekelne?
Igen, azt. Neked van belőle csere? Az enyémek közül valamelyik érdekelne?
teni: a keresztbe rakott sílécest?
Paintuci!
Én 6 félét láttam.
A pom-bares hűtőmágnesek közül keresem a sílécest és a 12. ismeretlent. Lenne érte: hótaposó, iglu, bob, hóangyal. Vagy mit szeretnél érte.
Én 6 félét láttam.
A pom-bares hűtőmágnesek közül keresem a sílécest és a 12. ismeretlent. Lenne érte: hótaposó, iglu, bob, hóangyal. Vagy mit szeretnél érte.
Gaffinál hány fajta másnes van? Mert nekem a 2. rendelésnél másfajtát küldtek...
Paintuci!
A promóciós szalag szerint 12 féle van a zacskókban.
Én 11-et láttam: bob, snowboard, szánkó, síléc, korcsolya, hótaposó, iglu, hógolyó, lékhorgászat, fenyőfa, hóangyal.
Nem tudja valaki, hogy mi van a 12.-en?
A promóciós szalag szerint 12 féle van a zacskókban.
Én 11-et láttam: bob, snowboard, szánkó, síléc, korcsolya, hótaposó, iglu, hógolyó, lékhorgászat, fenyőfa, hóangyal.
Nem tudja valaki, hogy mi van a 12.-en?