Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 49 / 269 oldal |
Eheti Kiskegyedben vannak Glamour kuponok?
https://www.penzcentrum.hu/vasarlas/20230409/all-a-ba
l-az-onkiszolgalo-kasszak-korul-szint-vallottak-a-ma
gyar-boltok-ez-minden-vasarlot-erint-1135691
l-az-onkiszolgalo-kasszak-korul-szint-vallottak-a-ma
gyar-boltok-ez-minden-vasarlot-erint-1135691
Egészen különleges és nagyszerű emberről szól (világhírű operaénekesnő volt).
Magda: Vitray Tamás riportfilmje /// Friderikusz Podcast
https://www.youtube.com/watch?v=f39HL4HtqV0
Magda: Vitray Tamás riportfilmje /// Friderikusz Podcast
https://www.youtube.com/watch?v=f39HL4HtqV0
Igen.
03,15.; 03.25.; 03.27.; 03.28.; 03.30.; 03.31.
03,15.; 03.25.; 03.27.; 03.28.; 03.30.; 03.31.
A DM Sensodyne napi nyertesek listájáról hiányzik hat név szvsz...
sada
Természetesen!
Természetesen!
De nem a gmail.hu,
hanem a gmail.com !
" alt="
">
hanem a gmail.com !
" alt="
">sada, pityesz76
Köszönöm szépen a pontosítást, + kegészítéseket!
(Töprengek, hogy mi legyen... a kézenfekvő megoldásnak nyilván a gmail tűnik).
Köszönöm szépen a pontosítást, + kegészítéseket!
(Töprengek, hogy mi legyen... a kézenfekvő megoldásnak nyilván a gmail tűnik).
KicsiGila az a citrom a freemail nem lesz..
Amióta ez a fórum van, mindig is sok panasz volt a citróra, nem is értem azokat, aki eddig is ott maradtak sőt még fizetnek is érte.
" alt="
">
A freemail eddig is törölte a hosszú ideje passzív fiókokat.
Szerintem rengeteg az ezer éves nem v. alig használt regisztráció náluk.
Nálam (még) működik az átirányítás.
(Leginkább már csak hírlevelek jönnek onnan.)
" alt="
">
A freemail eddig is törölte a hosszú ideje passzív fiókokat.
Szerintem rengeteg az ezer éves nem v. alig használt regisztráció náluk.
Nálam (még) működik az átirányítás.
(Leginkább már csak hírlevelek jönnek onnan.)
Engem nem is az zavar a fizetős citromail-ben, hogy fizetni kell, hanem az, hogy már 1 hónapja megtörtént az átállás és még mindig sz.r..... lassú, nem jönnek meg a levelek, stb... ha már fizetek akkor legyen használható
KicsiGila
Nagyon szépen köszönöm! Akkor elengedem ezt a vonalat!
Nagyon szépen köszönöm! Akkor elengedem ezt a vonalat!
Johnny-X
A freemail fizetős lesz hamarosan. Válts át másra
A freemail fizetős lesz hamarosan. Válts át másra
sosem volt jó
*keservesebb = kevesebb
(tipikus Freudi elszólás volt)
(tipikus Freudi elszólás volt)
Freemail-ről infó?!?
Sziasztok! Nincs valakinek információja arról, hogy a Freemail.hu levelezőrendszerrel mostanában mi a csudi van?
Tulajdonost váltottak, ez mondjuk oké. Ellenőrzik az aktív használatot (=időnként be kell lépni a fiókba, különben zárolásra kerül). Ha régen változtattál jelszót, erre is köteleznek. Próbálkoznak a kétlépcsős azonosítással, és kb. március eleje óta a beállított levél-átirányítás sem működik, most meg egy felugró ablak jön, amiben arra kérnek, hogy nyilatkozz, az éppen használt eszközöd biztonságos-e?!
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem több email címem is van, amit a privát emailem mellett használok pl. nyereményjátékokhoz (vagyis használtam, amíg normálisan lehetett), de egyre keservesebb az előnye (nem jön rohadt sok spam a játékok kapcsán), és több vele a nyűg (a folytonos változtatások miatt).
Ha esetleg kiderülne, hogy ezek a "fejlesztések", vagy "kényelmi funkciók", illetve "biztonsági beállítások" arra irányulnak, hogy neadjisten' fizetőssé teszik a "Free"-mailt (a citro-, és inda- után), nyilván hagynám a rákba az egészet... csak gondoltam megkérdem, hátha valakinek van valami sejtése, hogy mi áll az "ügy-ködés" (= feltűnően sok volt a változtatás az elmúlt néhány hónapban) hátterében....
Előre is köszönöm, ha megosztja velem!
Sziasztok! Nincs valakinek információja arról, hogy a Freemail.hu levelezőrendszerrel mostanában mi a csudi van?
Tulajdonost váltottak, ez mondjuk oké. Ellenőrzik az aktív használatot (=időnként be kell lépni a fiókba, különben zárolásra kerül). Ha régen változtattál jelszót, erre is köteleznek. Próbálkoznak a kétlépcsős azonosítással, és kb. március eleje óta a beállított levél-átirányítás sem működik, most meg egy felugró ablak jön, amiben arra kérnek, hogy nyilatkozz, az éppen használt eszközöd biztonságos-e?!
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem több email címem is van, amit a privát emailem mellett használok pl. nyereményjátékokhoz (vagyis használtam, amíg normálisan lehetett), de egyre keservesebb az előnye (nem jön rohadt sok spam a játékok kapcsán), és több vele a nyűg (a folytonos változtatások miatt).
Ha esetleg kiderülne, hogy ezek a "fejlesztések", vagy "kényelmi funkciók", illetve "biztonsági beállítások" arra irányulnak, hogy neadjisten' fizetőssé teszik a "Free"-mailt (a citro-, és inda- után), nyilván hagynám a rákba az egészet... csak gondoltam megkérdem, hátha valakinek van valami sejtése, hogy mi áll az "ügy-ködés" (= feltűnően sok volt a változtatás az elmúlt néhány hónapban) hátterében....
Előre is köszönöm, ha megosztja velem!
https://www.vg.hu/podcastok/melyen-belenkegtek-az-elv
arasok
Udvariasan viselkedik a társadalom nagy része, nem vészesen rossz a viselkedéskultúra szintje – mondta a VG podcastnak Görög Ibolya protokollszakértő.
Lehet belőle tanulni...
" alt="
">
arasok
Udvariasan viselkedik a társadalom nagy része, nem vészesen rossz a viselkedéskultúra szintje – mondta a VG podcastnak Görög Ibolya protokollszakértő.
Lehet belőle tanulni...
" alt="
">Nem tudom, hogy engedi-e az azonos óra/percet/AP kódot feltölteni, ha más a vásárolt áru... Nem kockáztattam.
Biztos ami ziher.
Biztos ami ziher.
Miért nem vettél különböző terméket??
Vágási Feri
sajnos ,igen feltartottad
" alt="
"> ,mert hol pénztár ,hol pakolás ,Aldiban is kinyit a kassza ,bezár a kassza ,még oda sem ér ,hogy elkezdje a pakolást ,már visszairányítják
" alt="
">
sajnos ,igen feltartottad
" alt="
"> ,mert hol pénztár ,hol pakolás ,Aldiban is kinyit a kassza ,bezár a kassza ,még oda sem ér ,hogy elkezdje a pakolást ,már visszairányítják
" alt="
">