Unilever Reál - Grillez játékon nyert sencor konyhai robotgép.
Nagyon szép piros színű 🤗
Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 49 / 1758 oldal |
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Megérkezett a 2. Nagyi tányérom is, (GLS. előzetes értesítés nélkül, de telefonált, hogy mindjárt itt lesz!) Hátha még mások is várják.
Purina falatok 400 g, valamilyen fórumos beírás alapján regisztráltam, már nem is emlékszem, de -mostanában nem nagyon nyertem- ennek is örülök.
Rexona kulacs nekem is ma jött meg
" alt="
">
" alt="
">Már meg is érkezett a mikró. (de a 2. nagyi tányéromat még mindig várom.)
Rexona kulacs, ha valakinek kell 1000 ft+ posta.
Nagyi titka tányér
" alt="
"> (Pedig már letettem róla, hogy egyáltalán megkapom. )
" alt="
"> (Pedig már letettem róla, hogy egyáltalán megkapom. )5000 forintos Media Markt utalvány, a Blikk rejtvényén nyertem.
Nem olvasok Blikket, anyukám adta nekem a rejtvényét...
" alt="
">
Nem olvasok Blikket, anyukám adta nekem a rejtvényét...
" alt="
">Viszik a kométás cuccokat.
Xiaomi roborock lite 🙂
Okt.1-én kaptam email, hogy nyeretem a Rio Mare-val. Az előbb megérkezett a futár az olajsütővel. Irtó gyors volt!
Nem!
Okt. végéig árusítható, de utána még sokáig fogyasztható.
Okt. végéig árusítható, de utána még sokáig fogyasztható.
sada! Igaz,kicsit figyelmetlen voltam.De, akkor is rövid idő.okt.végéig jó.
Olyan nincs, hogy "szavatosság".
Van "fogyaszthatósági határidő" (pl. tejtermékeknél, felvágottaknál) és van "minőségmegőrzési határidő".
A zabkásának feltételezem ez van.
Az érzékszervileg kifogástalannak tűnő termék a feltüntetett dátum után is fogyasztható.
De azért ciki...
Van "fogyaszthatósági határidő" (pl. tejtermékeknél, felvágottaknál) és van "minőségmegőrzési határidő".
A zabkásának feltételezem ez van.
Az érzékszervileg kifogástalannak tűnő termék a feltüntetett dátum után is fogyasztható.
De azért ciki...
Nesquik: "Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig: 10.2021" A játékszabályzat szerint ez egy havi adag, tehát ha mindennap eszel egyet, akkor még pont jó a szavatossága!
" alt="
"> Persze, a viccet félre téve kicsit engem is bosszant!
" alt="
"> Persze, a viccet félre téve kicsit engem is bosszant!Karton zabkása,holnap lejár a szavattosága!
Nesquik zabkása Gls-el. Szavatossága októberben lejár.
" alt="
">
" alt="
">Gyermelyi csomag, Billerbeck takaró
Dove stiftek
Pont egy hónapja nyert egy karton Nesquik zabkása Gls-el, előtte email és sms értesítés is jött!