Balaton szelet nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 49 / 69 oldal |
Nem,de azóta beküldtem még 3at.Semmi.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Andi, nyertél legalább??? 

Igen.
a balatonszelet oldalán még mindíg a régi játék van fent. csak telefonon lehet küldeni a kódokat?
Már beküldtem 5 kódot.
Na ma megint felemeltem a telefont,hogy még mindig nem kaptunk ajándékokat.Sem én sem a tesóm. Kérdezte a hölgy,hogy volt e adategyeztetés,mondtam,hogy ők nem hívtak,de mikor én hívtam leegyeztettük.Elmondta,hogy rosszul lett megadva a cím,nem tettem elé kettőskeresztet.Mondtam ezt pár hónapja megbeszéltük,elküldtem újra.Majd visszahívtam,hogy jó e.Jó volt,majd jön az ajándék.Azóta már másodszor telefonáltam.Most azt mondta be van írva a gépbe a nevünk mellé,hogy nem vettük fel a telót,Na ez is hülyeség,mert nekem szinte sosincs nem fogadott hívásom,hónapok óta, mindig nálam a teló,ha olyan helyen vagyok is,akkor is némára,de rezgőre,hogy észrevegyem. most igérte,hogy továbbítja a címünket ,nem tudja mikor,de megkapjuk az ajándékot. Hát lehet,hogy én többet nem játszom a balatonnal.

ani-ha
igen, és a főoldalon
igen, és a főoldalon
Krysztasz, nekem a honlapon még a régi játékot hozza fel, ill. hogy az befejeződött máj. 28-án. Hol olvastál játékszabályt? A csokipapíron?
Szerintem ezzel a játékkal lesz annyi beküldés mint a twixel és atársaival, az utalványért.
De legalább normális a szabályzata, nem időfigyelés.
Fáreó
Nálam az étcsoki az igazi!
De legalább normális a szabályzata, nem időfigyelés.
Fáreó
Nálam az étcsoki az igazi!

Én láttam Kaiser's-ben 53Ft a kicsi,de csak étcsokis volt,a többi nem volt még akciós. Azért vettem 3db-ot,a családban az is elfogy. 

Tescoban most akciós 44 a kicsi,igaz minket átvertek,de csak itthon vettem észre,hogy a 10-ből 3 XL-et vettem és mind a 10-et úgy ütötte be
Mindezt tetézve a hajfeséket is kibontom legközelebb,mert csak beleraktam a kosárba és itthon nézem,hogy van benne használati utasítás,kesztyü,színelőhívó,csak éppen a festék hiányzik
Mindezt tetézve a hajfeséket is kibontom legközelebb,mert csak beleraktam a kosárba és itthon nézem,hogy van benne használati utasítás,kesztyü,színelőhívó,csak éppen a festék hiányzik
Ma a törökbálinti corában az új játékos csokit láttam 

Én tegnap a Kaiserben vettem. 53 Ft a kicsi.
A Tesco tele van új akciós csokival.
Igaz én még az előző játék ajándékát sem kaptam meg.
Igaz én még az előző játék ajándékát sem kaptam meg.
Én is reklamáltam szerintem valamit nagyon elszurtak van aki kétszer kap mi meg egyszer se

Én hívtam őket a múlthéten,mostmár a kettőskeresztel és szóköz nélküli beküldéssel elfogadta a rendszerük,de időpontot nem tudott a hölgy mondani,azt mondja összevárják a pótlólagos javításokat és utána postáznak.
Dulifuli
Szivesen.Én is később kaptam mint 3 hét,de én minden nyerésnél kivárom a kiírt időt aztán utána mindjárt hívom őket,ha nem kapok semmit.Ráadásul a játék vége után még meglepetés volt a balcsitól,kaptam még 2 hütőtáskát.
Szivesen.Én is később kaptam mint 3 hét,de én minden nyerésnél kivárom a kiírt időt aztán utána mindjárt hívom őket,ha nem kapok semmit.Ráadásul a játék vége után még meglepetés volt a balcsitól,kaptam még 2 hütőtáskát.
marycsiga!
Köszi, felhivtam őket, de még egy kis türelmet kértek, nyugodjak meg, meg fogom kapni. Mondtam, hogy már nincs türelmem, mert nem velem szórakoznak, hanem a gyerekemmel, s erre én harapok. (Szegénykém úgy örült neki, és az évvégi kirándulásra vinni akarta, de lehet, hogy ez csak jővőre lesz aktuális) Mondtam. hogy a játékszabályzatban 3 hét a kiküldési idő, vagy csak a játékosokra vonatkozik a játékszabály? No erre már nem tudott mit mondani. Egyébként azt is mondtam, hogy nem a hűtőtáska miatt vagyok pipa, mert szerintem az nem lehet valami csúcsminőség, hanem az eljárás miatt.
Köszi, felhivtam őket, de még egy kis türelmet kértek, nyugodjak meg, meg fogom kapni. Mondtam, hogy már nincs türelmem, mert nem velem szórakoznak, hanem a gyerekemmel, s erre én harapok. (Szegénykém úgy örült neki, és az évvégi kirándulásra vinni akarta, de lehet, hogy ez csak jővőre lesz aktuális) Mondtam. hogy a játékszabályzatban 3 hét a kiküldési idő, vagy csak a játékosokra vonatkozik a játékszabály? No erre már nem tudott mit mondani. Egyébként azt is mondtam, hogy nem a hűtőtáska miatt vagyok pipa, mert szerintem az nem lehet valami csúcsminőség, hanem az eljárás miatt.
Dulifuli
hívd fel őket és kérdezd meg:0640441144.Sok szerencsét.
hívd fel őket és kérdezd meg:0640441144.Sok szerencsét.
Nem vagyok ez ügyben érdekelt,szerencsére vagy sajnos,mert semmit se nyertem velük,de ahogy olvasgatom itt nem állnak a helyzet magaslatán,és a nyeremények is elég gagyik,amint írtátok,kivéve a törölköző.
Azt a hűtőtáskát,nem is értem mért hűtőtáskának mondják,nevezik,mikor csak 2-3 dobozos.vagy üveges ital fér el benne.
Tehát szerintem italhűtő,dobozos sörhöz v. üdítőkhöz. Nem táska!
Ilyet,mint a Balatonos, egyébként tavaly elött a Dreherrel lehetett nyerni.
Azt a hűtőtáskát,nem is értem mért hűtőtáskának mondják,nevezik,mikor csak 2-3 dobozos.vagy üveges ital fér el benne.
Tehát szerintem italhűtő,dobozos sörhöz v. üdítőkhöz. Nem táska!
Ilyet,mint a Balatonos, egyébként tavaly elött a Dreherrel lehetett nyerni.