Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 49 / 284 oldal |
anianya, ebben sajnos nem tudok segíteni,mert mostanában nem megyünk arra.
Megvan,csak vissza kellett olvasnom 1 picit

Hol lehet kapni ennyiért??
Segítséget kérnék! Lenne olyan kedves valaki és venne nekem akciós 99 Ft-os Pespi kólát? Nekem csak a kód kellene a kólát megihatja az illető.
A pénzt pedig átutalom.
A pénzt pedig átutalom.igen , játékos kupak, de figyelni kell mert régi kupak is van! 0,5 L light Pepsi
köszi na majd utána nézek
Nem tudom,csak most dobták be du. a rossmannos újságot.Itt kkfházán biztosan.
szia bármelyik rossmann ban annyi lesz?
A rossmannban 100Ft lesz 7főtől a coca cóla lályt:-)
tangi, és bep-es a kupakja?
Az ÓBUDAI !!! Aushanban a light pepsi 99 Ft, elképzelhető, hogy csak itt akciós mert a solymáriban 165 Ft.
Pancsabi: Te szerencsét hoztál nekem, remélem vmilyen úton módon én is szerencsét hozok Neked. Mindenesetre szorítok! 

Köszi. 

Pancsabi, sajnálom, hogy a telefon nem sikerült - megérdemelted volna ilyen sok beküldés után.
Azért még próbálkozz, ha megint lesz kódod, még összejöhet
Azért még próbálkozz, ha megint lesz kódod, még összejöhet

Szorítok én is mindenkinek.
Nektek nagyobb szerencsétek legyen! 
Nektek nagyobb szerencsétek legyen! 
Pancsabi!
Sajnálom.
Pedig én is gyűjtögetek és majd fent akarok maradni valamikor hajnalba.Lehet nincs értelme??? Pedig nagyon szeretnék egy telefont a férjemnek.
Sajnálom.
Pedig én is gyűjtögetek és majd fent akarok maradni valamikor hajnalba.Lehet nincs értelme??? Pedig nagyon szeretnék egy telefont a férjemnek.
Én is nagyon drukkoltam Pancsabi! De majd következőnek, én is mindig így vagyok vele! Van már 2jegyem, de lesz még telefon (érzem,vagyis remélem jól érzem)Hát mindenkinek soksikert!!!
Hát igen. Lehet, hogy valaki csak egyet küldött és jó időpontban.
Hát ez van.
Nem panaszkodom, a két jegynek is nagyon örülünk. Dia nagyon szereti a zenéjüket!
Köszönöm mindenkinek az együttérzést.
Még tiszta kóma vagyok.
Reggel már alig láttam a kódokat. 
Hát ez van.
Nem panaszkodom, a két jegynek is nagyon örülünk. Dia nagyon szereti a zenéjüket!
Köszönöm mindenkinek az együttérzést.
Még tiszta kóma vagyok.
Reggel már alig láttam a kódokat. 
hát ez azért durva szerintem! Pancsabi! pedig izgultam érted! de hogy ennyi kupakból semmi? mondjuk a múltkor Szabcsina küldte be kb 5-10 perccel utánam a kódot és nyert egy telót! azért a szerencse is kell hozzá!
Hát pancs..sajnálom...fenn voltam kb. 2 óráig és annyira szorítottam!!!!
Ma reggel is csak figyeltem a fejleményeket...Most már pedig nyerned KELL!!!! Bőven megérdemled
Ma reggel is csak figyeltem a fejleményeket...Most már pedig nyerned KELL!!!! Bőven megérdemled