Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 49 / 175 oldal |
krysztasz!ugyanez a szöveg nekem is,nem fárasztom,már én sem magam!
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
sada, jojó: én már inkább nem fárasztom magam. Az elején azt mondták, hogy de jó, én mindig... nyerek. Néhány ilyen után abbahagytam a közös játékot, ha valakit érdekel, kérdezzen, intézze el egyedül.
krysztasz! megbeszéljük,van mikor küldök úgy ,hogy nem is tud róla az a valaki ,természetes azt neki nyertem,örülök,hogy sikerült,vagy előre lefixáljuk,hogy felezünk,vagy mi lesz az övé a nyereményből.Egy esetben megbeszéltük,hogy dobok a nevében blokkot a Spárban,ha nyer ,felezünk,mire ment az utalványért /2000Ft / már elfelejtette,azzal jött,hogy levásárolta,vett egy Omnia kávét!Ez nem is gond,de azért az 1000Ft-ot adhatta volna
" alt="
"> Többet az általam nyert utalványon nem vásárol
" alt="
">
" alt="
"> Többet az általam nyert utalványon nem vásárol
" alt="
">Ez attól függ, milyen a kapcsolatod az ismerőseiddel.
Nekem sokan gyűjtik a "szemetet", amivel én játszom, én nyerek (v. nem), a nyeremény az enyém.
Alkalomadtán eldöntöm, adok-e nekik vmit, s mit.
Lehet, hogy egy másik játék más nyereményét kapják, mert az nekik jobban passzol.
Ha ez a kérdés egyáltalán felvetődik akkor inkább ne is fogadj el tőlük semmit.
Nekem sokan gyűjtik a "szemetet", amivel én játszom, én nyerek (v. nem), a nyeremény az enyém.
Alkalomadtán eldöntöm, adok-e nekik vmit, s mit.
Lehet, hogy egy másik játék más nyereményét kapják, mert az nekik jobban passzol.
Ha ez a kérdés egyáltalán felvetődik akkor inkább ne is fogadj el tőlük semmit.
Engem az érdekelne, hogy akinek ismerősök, rokonok gyűjtik és nyersz is vele, akkor az ajándék kié? Komolyan kérdezem, mert én inkább nem kérem el tőlük, mert ha nyernék vele vagy épp másik játékkal amit tényleg én vettem, akkor joggal gondolhatják, hogy biztos az "én, vagyis az ő kódjukkal", miért nem adom nekik? Nyernék egy másik játékkal telefont, most adjam oda, mert az egyiktől kaptam volna 20 kódot, a másiktól meg 10-et? De melyiknek adjam? Inkább játszok a sajátommal, cserélek, találok.
Én sem vásárolok olyasmit,amit nem vennék meg amúgy is.
" alt="
"> A túrórudi kódok zömét pedig cseréltem.Viszont ha vmi nyerős és eláll,akkor néha veszek többet,mert idővel elfogy.No de nem tonnaszám
" alt="
"> Panaszkodni meg tényleg nincs okom,hiszen sokszor nyerek
" alt="
">
" alt="
"> A túrórudi kódok zömét pedig cseréltem.Viszont ha vmi nyerős és eláll,akkor néha veszek többet,mert idővel elfogy.No de nem tonnaszám
" alt="
"> Panaszkodni meg tényleg nincs okom,hiszen sokszor nyerek
" alt="
">Nem vettem bántásnak.
" alt="
">
" alt="
">edit, nem bántásból, de tényleg sokadszorra olvasom, hogy valakinél hegyekben áll valami, és szomorkodik hogy nem nyer. Persze, mindenki belátása szerint vásárol, csak én nem értem.
pmarta
Nálunk csak azokból a dolgokból van otthon sok, amit nagyon szeretünk.
" alt="
">
De mondjuk ha liszt kell és éppen a Nagyi titkával lehet nyerni, viszont az jóval drágább, akkor nem azt veszem meg. Azért pedig nem veszek pl. Royal vodkát, vagy Törley pezsgőt, vagy olyan dolgot, amit amúgy nem szoktam, mert lehet vele nyerni!!
Sportszelet, pöttyös, cerbona bármikor jöhet + az egész család és ismerősök is nekem gyűjtik a játszós kódokat/vonalkódokat/blokkokat.
Ha pedig nem használom fel, akkor elcserélem.
Nálunk csak azokból a dolgokból van otthon sok, amit nagyon szeretünk.
" alt="
">
De mondjuk ha liszt kell és éppen a Nagyi titkával lehet nyerni, viszont az jóval drágább, akkor nem azt veszem meg. Azért pedig nem veszek pl. Royal vodkát, vagy Törley pezsgőt, vagy olyan dolgot, amit amúgy nem szoktam, mert lehet vele nyerni!!
Sportszelet, pöttyös, cerbona bármikor jöhet + az egész család és ismerősök is nekem gyűjtik a játszós kódokat/vonalkódokat/blokkokat.
Ha pedig nem használom fel, akkor elcserélem.
Tényleg, köszi! Az nagyon fincsi!
" alt="
">
" alt="
">Én is lefagyasztottam egy csomót,mert amugy szeretjük eszzük,csak most többet veszek a játék miatt.Meg sok kódot cserélek,folyamatosan.
" alt="
">
" alt="
">
Én senkit nem akarok bántani, de a játszós dolgok felhalmozása nem utal szenvedélybetegségre? Én mondjuk A liszt helyett veszek B lisztet, ha kb. egy árban vannak és B liszt játszós, vagy ha kell a gyerekeknek sampon akkor veszek 1 db. sampont (ha nem nyerek, akkor se veszek 20-at). Sosincs olyan érzésem, amit itt olvasok többektől hogy hegyekben áll otthon a vaj/sajt/szalámi/túrórudi stb. egyéb romlandó dolgok, és MÉGSEM NYEREK....
(Persze a férjem röhögne, a kisfiam rákkattant a műzliszeletre, bevásárlásnál a férjemnek a legmagasabb polctetőről kellett leszednie az originál dobozokat, mert azok játszós csomagolásúak
" alt="
">)
(Persze a férjem röhögne, a kisfiam rákkattant a műzliszeletre, bevásárlásnál a férjemnek a legmagasabb polctetőről kellett leszednie az originál dobozokat, mert azok játszós csomagolásúak
" alt="
">)Csak bosszantó!!!
Egyébként én is nyertem már 1 db talált kóddal, tehát nem mindig azon múlik, hogy ki mennyivel játszik.
Egyébként én is nyertem már 1 db talált kóddal, tehát nem mindig azon múlik, hogy ki mennyivel játszik.
Túró rudis palacsinta
" alt="
">
" alt="
">Nem tudtam mire gondolsz...
Hűtőben tároljuk, meg fogy is rendesen, mert a kisfiam és a férjem imádja. Akción/nyereményjátékon kívül is naponta legalább 1-et esznek, ezért is játszottunk eddig.
Hűtőben tároljuk, meg fogy is rendesen, mert a kisfiam és a férjem imádja. Akción/nyereményjátékon kívül is naponta legalább 1-et esznek, ezért is játszottunk eddig.
Bocsi,ha ennyit elfogyasztasz!?hűtőben is teheted,fagyasztó
Akár csomagban is küldheted,Postakészbe is!
jojó
Eladásra?
Eladásra?
edit83!
eladásra nem gondoltál?
eladásra nem gondoltál?
trita!
Gondolj arra, hogy nem vagy ezzel egyedül
" alt="
">
Nekem kb. 300 feltöltött kódból 0 nyeremény, ráadásul tavaly sem nyertem semmit, pedig akkor ennek a dupláját töltöttem fel.
" alt="
">
Még kitartok, de ha semmi nem jön össze, akkor többet nem játszom velük!!!
Ennél még akkor is jobban járok, ha pl. találok valakit, akinek van eladó pendrive-ja és megveszem azt. iPhone-t meg mással is lehet nyerni...
+ halmokban áll otthon a túró rudi, pedig legalább a felét cseréltem.
Gondolj arra, hogy nem vagy ezzel egyedül
" alt="
">
Nekem kb. 300 feltöltött kódból 0 nyeremény, ráadásul tavaly sem nyertem semmit, pedig akkor ennek a dupláját töltöttem fel.
" alt="
">
Még kitartok, de ha semmi nem jön össze, akkor többet nem játszom velük!!!
Ennél még akkor is jobban járok, ha pl. találok valakit, akinek van eladó pendrive-ja és megveszem azt. iPhone-t meg mással is lehet nyerni...
+ halmokban áll otthon a túró rudi, pedig legalább a felét cseréltem.