Tudom hogy hüjje vagyok, de ! Már sötétedik,de reggel beccs szó rohanok hamut keresni és rászorom a fejemre ha valaki felhomályosít:
guberáltam 3 Sopronis dobozt.a zöld felületen a nevek ezüstön ( fenekén

) a 10 millák. kivéve egy azon a név alatt van a 10milla ennek van valami jelentősége?
Nem ez az egyetlen játék, ahol a nyertes kódot kell megtalálni.
Nyerés szempontjából tulajdonképpen mindegy, hogy több tíz/százezer kódból sorsolják a nyertest, vagy már a kisszámú megtalálandó nyerő kóddal szűrik meg a játékosokat.
Az esély ugyanannyi. Kicsi.
Sajna ez nem tudom milyen játék, mert semmijen kód nem található sehól. Ez talán olyan mint a piramis játék és azt BÜNTETIK !!! És talán ez is valami becsapás akar lenni???!!!!!! EZT REMÉLEM OLVASSA A JÁTÉK KITALÁLÓJA IS ÉS MAGÁBA SZÁLL EGY KICSIT, HOGY ÁTVERTE SÖRÍVÓ TÁRSAIT!!!!!!!
Üzenem neki,hogy ez NEM SZÉP DOLOG!
AZ ILYEN BÜNTETENDŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sada jól mondja! Sajnos valami kód is kell!
Úgy nézem egyébként, hogy mindenkinek ugyan az hiányzik
Jól ki van ez találva!
Ja és az üvegre sincs ráírva a kódos mese

De azért az a tv-reklám is elég érdekes és főként megtévesztő, mert ha én nem nézek körbe, csak a tv-reklám, ott azt mondják, hogy gyűjtsd össze a négy különbözöt, telefonálj és nyerj. Egy árva szó sincs a kódról, szóval ez is érdekes
Persze nekem is van egy rakat kupakom, de kód egy db sem

Látod: Létezik.
Nem olvassák el se a topicot, se a főoldalt, se a soproni oldalán a játékszabályokat, csak firkálnak tök feleslegesen...
Még jó, hogy van ez a topic: Itt egymás között vannak..
Sada!
Létezik hogy még ennyien nem ismerik a játékszabályokat??

Nekem 6 is!
Meg Március, meg Doki 10 millás is sok.
Majd ha lesz kódod is, akkor örülj!
Zsolesz 10 milliósom van, csak a nagy pénz számít, várok jelentkezőket!
Sok kupak van érdeklődni lehet!!!!....
Szoszi all!!!!Zsolesz 100ezer,dezsőbá10milliós és március ajándék kupakot keresek,minden megoldás csere stb érdekel!!(AMI KORREKT)
vettem sokat kodos nemvolt hát kidobtam öket
Köszi az infókat, akkor jó sok lejárt nyitófülem van

maradok az import sörnél...
Dezsőbá 10.millást, Zsolesz 100.ezrest keresek
Dezső bá 10 milliót keresek.
tea-pot, vigyázz! Két különböző játékhoz tartozó nyitófüleket kevertél össze! A kivül ezüst - belül zöld, kódot tartalmazó fül a lejárt, VOLT fesztiválos játéké. Most a kívül zöld és névfeliratosak játszanak, amin belül egy összeget vagy az "ajándék" szót találod, és ezek között kellene lenni olyannak, amin a belső oldalon a szöveg mellett kód is van, de ilyet még élő ember nem látott, szerintem. Ha belegondolunk, az 50000 darab nem sok, ahhoz képest, mennyi sör fogy, így raklapnyi mennyiségek kerülhetnek ki kód nélül a gyárból. Márpedig úgy gondolom, annyi kód van, ahány lehetséges nyeremény, se több, se kevesebb...
tea-pot
Akkor nyerhetsz,
ha van négy kupakod és/vagy nyitófüled: egyiken Zsolesz, másikon Doki, harmadikon Dezső bá, a negyediken pedig Március van,
de mindegyiken ugyanaz a lehetséges nyeremény
+ az egyiken még kód is van.
Tehát ha megtalálod vmelyik Sörbarátot egy kódos kupakon, akkor kezdhetsz örülni és megkeresni a többieket.
Aztán telefonálsz és kiderül: Valóban nyertél-e?
Mert 1 kód csak egyszer nyer: az nyer vele, aki először diktálja be.
szerintem bármelyiken lehet...a 8 kód elfér mindegyiken!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások