Sziasztok!
Nem tud valaki az Outletbútor oldalára valamilyen kuponkódot? Ágyat kell vennünk, de nem mindegy mennyiért.. köszönöm
Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 49 / 9174 oldal |
crocs papucs
2020
Crocs
Crocs
tpzsuzsi: https://www.tranzitshop.hu/
Sziasztok!
Hátha valaki emlékszik rá...
Pár éve volt egy Dörmi (?) nyereményjáték, nem kódos, hanem blokkos. Olyan utalványt lehetett nyerni, amit valahol pl. cipőre, papucsra lehetett beváltani. Most egy családtag ismét ilyen papucsot szeretne, de nem emlékszem, hogy anno hol vehettem.
Esetleg nem rémlik valakinek a bolt/webáruház?
(A google most nem volt a barátom, vagy nem jól kerestem)
Hátha valaki emlékszik rá...
Pár éve volt egy Dörmi (?) nyereményjáték, nem kódos, hanem blokkos. Olyan utalványt lehetett nyerni, amit valahol pl. cipőre, papucsra lehetett beváltani. Most egy családtag ismét ilyen papucsot szeretne, de nem emlékszem, hogy anno hol vehettem.
Esetleg nem rémlik valakinek a bolt/webáruház?
(A google most nem volt a barátom, vagy nem jól kerestem)
Köszönöm szépen a jó tanácsokat mindenkinek tenebrio molitor ügyben
Lyvia
Köszönöm
Köszönöm
agi80
Másnap küldték az e-mailt a Pom-Bär maciról.
Másnap küldték az e-mailt a Pom-Bär maciról.
A tenebrio molitor az a közönséges lisztbogár.
De lehet ez a fáraó hangya is.
Tegyél mindent 1 napra a melyhűtőbe, hogy tuti elpusztuljon, még a petéje is.
Aztán kidobhatod, amit kell.
Konnyű haza vinni, nehéz megszabadulni tőle.
De lehet ez a fáraó hangya is.
Tegyél mindent 1 napra a melyhűtőbe, hogy tuti elpusztuljon, még a petéje is.
Aztán kidobhatod, amit kell.
Konnyű haza vinni, nehéz megszabadulni tőle.
Sziasztok A pom bär nyereményjátéknál ha valaki macit nyer vagy napi heti nyereményt akkor rögtön kiírja hogy mit nyertem vagy később értesítik a nyertest? Köszönöm
Ez a Tenebrio molitor kártétele. A csomagoláson valahol van egy apró lyuk, amit kirágott és bemászott rajta. Még az alufólián is átrágja magát! Megeszi a kenyeret, lisztet, száraztésztát, csokoládét, fűszereket (csípőspaprikát, borsot is)! Ki kell dobni minden élelmiszert, ami nem zárt üvegben, konzerves dobozban, vagy a hűtőben van.
Sziasztok! Nem régen vettem 10 db 2024.12.12 szavatosságú Dörmit. Száraz tiszta polcra tettem. Ma felbontottam egy teljesen sértetlen csomagolásút és tele volt apró hangya szerű bogarakkal ,majd felbontottam a többit is és szintén , volt olyan aminek a kétharmadát is " megették" Tapasztaltatok ilyesmit?
Ezek a játékszervezők amúgy:
- még sosem szerveztek ezelőtt nyereményjátékot?
- indulás előtt nincs idő / erőforrás / szaktudás tesztelni az oldalakat?
- tényleg nem érné meg normálisan előkészíteni egy-egy ilyen promóciót, mint menet közben kezelni a bezúduló panasz-áradatot?
(Természetesen mind3 kérdés abszolút általános / elméleti / költői volt...)
- még sosem szerveztek ezelőtt nyereményjátékot?
- indulás előtt nincs idő / erőforrás / szaktudás tesztelni az oldalakat?
- tényleg nem érné meg normálisan előkészíteni egy-egy ilyen promóciót, mint menet közben kezelni a bezúduló panasz-áradatot?
(Természetesen mind3 kérdés abszolút általános / elméleti / költői volt...)
Aha, hát remek. Amúgy is káoszos így, hogy 3 helyen is van Milka játék, nem mindenhol ugyanazzal a fajtával, de akkor figyeljen arra is az ember, nehogy 2x töltse fel ugyanazt a blokkot(remélem nem is lehet). Na mindegy.
/nap szerintem, de nem biztos...
Így értettem a tilt-ot, hogy a 2. után kiirja elérted a limitet.
Így értettem a tilt-ot, hogy a 2. után kiirja elérted a limitet.
10/nap
v
10/ 24 óra?
Mert ez sem mindegy.
v
10/ 24 óra?
Mert ez sem mindegy.
Hogyhogy tilt?
A nem bolthoz kötött Milka. Azt mondja nekem, hogy ma már beküldtem 10-et, nem tölthetek többet. De nem töltöttem fel 10-et ma, ez egészen biztos.
Nem 10/nap ? (De amúgy teljesen mindegy hogy 10 vagy 30, de a 2. után tilt a rendszer).
30/nap