Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 49 / 511 oldal |
cica:akkor ez a cd az "ADD KÖLCSÖN,HÁTHA NEM ADJÁK VISSZA" kategóriába tartozik!
Ma rászántam magam hogy belehalgatok egy picit a Babicsek Bernát cd-be
Jaj hát ez egy kalap kaki
Nekem nagyon nem tetszik
Hát ,ezért én biztos nem adtam volna ki egy fillért sem
Ajándék lónak ne nézd a fogát! Mi?
off
Jaj hát ez egy kalap kaki
Nekem nagyon nem tetszik
Hát ,ezért én biztos nem adtam volna ki egy fillért sem
Ajándék lónak ne nézd a fogát! Mi?
off
mia! Akkor irj nekik! www.pg.hu/contact.php 

Sapi sajnos nekem sem jutott, mert nem voltam netközelben egészen estig!
Viszont van helyette könyvespolc, fotelágy és 2 heverő!
Igy sapkára-várás helyett bútorszállítás volt a mai program. 
Viszont van helyette könyvespolc, fotelágy és 2 heverő!
Igy sapkára-várás helyett bútorszállítás volt a mai program. 
törpi,köszi a segítséget
tényleg Tatabánya, viszont én úgy tudom és mindenkinek ajánlom iratkozzatok fel a z Interspárban,mindegyik Interspárban fel lehet! .Itt is folyamatosan értesítik azokat akik feliratkoztak és nem kell rohangálni...
tényleg Tatabánya, viszont én úgy tudom és mindenkinek ajánlom iratkozzatok fel a z Interspárban,mindegyik Interspárban fel lehet! .Itt is folyamatosan értesítik azokat akik feliratkoztak és nem kell rohangálni...
Köszönöm segítségeteket!
Dorika én is csepeli vagyok
Szóval az erzsébeti intersparban nézted már, az nagyon nagy ott sztem tuti lesz
Szóval az erzsébeti intersparban nézted már, az nagyon nagy ott sztem tuti lesz

mel6 tatabányai Sparról beszél
mel6 Melyik ez a Spar? Nálunk csak a legkisebb serpenyőt lehet kapni. És már elég sok helyen próbáltam beváltani pontjaimat.
Hozzánk a Sparba is érkeztek edények...itt meg a kutya sem viszi,mert mindenki feliratkozott az Interspárban és ott értesítik az emberkéket.
Egy ismerős is tegnap hozta el az edényeit.
Egy ismerős is tegnap hozta el az edényeit.
M beszladtam a csepeli Kaiser's-be. 3 húsos fazék volt a szállítmány a WMF edényekből, de az már rögtön a kasszáb került, a pénztárosnőnek pedig megmondták, hogy melyik kolléganő visszi a pontgyűjtőjét...
Én sem. Még csak net közelében sem voltam.
Csak lurkó közelben.
Kicsit bosszant is.
Na, nem a lurkók, v. ők nem úgy!
Csak lurkó közelben.
Kicsit bosszant is.
Na, nem a lurkók, v. ők nem úgy!

Gondolom, aki több sapkát kap, több névvel-címmel regisztrált, de ez azokat biztos nem vigasztalja, akiknek nem jutott... De ez nem nyerők részéről volt már téma máskor is, hogy mások miért nyerhetnek egynél több nyereményt. Akkor sem, most sem vagyok érintett, szerencsére.

Kavicska azt írta "kérhet".
Én meg azt írtam, kérhet, de nem jár.
Ha komolyan veszik, amit leírtak, akkor a többiért fizetni kell.
Én meg azt írtam, kérhet, de nem jár.
Ha komolyan veszik, amit leírtak, akkor a többiért fizetni kell.
Cirbolya Hozzászólás - 2007. január 25. :: 16:44
sada,
szerintem nem a nyerési lehetőségre gondolt, hanem a magatartásra...
sada Hozzászólás - 2007. január 25. :: 16:41
"- Egy címre csak egy ingyen sapka jár!"
Kavicska Hozzászólás - 2007. január 25. :: 16:07
Szerintem nem fair, hogy egy emberke több sapit is kérhet. Ezért nem jutott másoknak. Ráadásul a honlapon nem azt írták, hogy vadászni kella sapir, hanem kapsz egyet ajándékba. Én ezt nm értem...
sada,
szerintem nem a nyerési lehetőségre gondolt, hanem a magatartásra...
sada Hozzászólás - 2007. január 25. :: 16:41
"- Egy címre csak egy ingyen sapka jár!"
Kavicska Hozzászólás - 2007. január 25. :: 16:07
Szerintem nem fair, hogy egy emberke több sapit is kérhet. Ezért nem jutott másoknak. Ráadásul a honlapon nem azt írták, hogy vadászni kella sapir, hanem kapsz egyet ajándékba. Én ezt nm értem...
egyetlen*
de a rossmannba hiába viszem vissza.
1. már használtam belőle hajmosáskor és akkor vettem észre. De a balzsam nélkül nem tudom kifésülni a hajam, max. kitépni
2. megnéztem és abból a típusból a kirakottak közül sztem mind olyan volt.
3. próbáltam hívni a Proctert de nem vette fel senki azon az osztályon...
de a rossmannba hiába viszem vissza.
1. már használtam belőle hajmosáskor és akkor vettem észre. De a balzsam nélkül nem tudom kifésülni a hajam, max. kitépni
2. megnéztem és abból a típusból a kirakottak közül sztem mind olyan volt.
3. próbáltam hívni a Proctert de nem vette fel senki azon az osztályon...
már vettem részt ilyen nyereményjátékban, de engem pl. nem is hívtak!
(ez mondjuk pozitív
) de nem is nyertem
(ez meg a negatív )
(ez mondjuk pozitív
) de nem is nyertem
(ez meg a negatív )Én amúgyis az Aegonnál vagyok. Engem az ilyen típusú nyereményjátékokban még senki sem hívott. De gyors elutasítanám és kész.
Nem akartam rosszat senkinek sem,bocsi!
Nem akartam rosszat senkinek sem,bocsi!
délink Hozzászólás - 2007. január 24. :: 19:25
http://www.adhost.hu/a3/
ninive1 Hozzászólás - 2007. január 25. :: 08:07
Igen, engem is megkerestek már, nem is olyan régen. Iszonyatosan fárasztóak. Ha megint hívni fognak, asszem simán kinyomom. Amikor mondtam a csajnak, hogy nem érdekel az ajánlat, elégedett vagyok a mostani nyugdíjpénztárammal, szabályosan kioktatott, hogy mekkora hülye vagyok!!! De ez off, bocsi...
playboy22 Hozzászólás - 2007. január 25. :: 06:25
Én korábban már kitöltöttem,fel is hívtak a mobilomon. 2 dolgot akarnak: a nyugdíjpénztáradat vidd hozzájuk, meg hogy vegyél fel tőlük lakáshitelt. Köszönöm nem!
Wodehouse Hozzászólás - 2007. január 25. :: 01:12
Ezt az azért ne töltse ki az, aki nem szeretné, ha nyugdíjpénztári ajánlattal keressék meg telefonon (lásd játékszabály).
http://www.adhost.hu/a3/
ninive1 Hozzászólás - 2007. január 25. :: 08:07
Igen, engem is megkerestek már, nem is olyan régen. Iszonyatosan fárasztóak. Ha megint hívni fognak, asszem simán kinyomom. Amikor mondtam a csajnak, hogy nem érdekel az ajánlat, elégedett vagyok a mostani nyugdíjpénztárammal, szabályosan kioktatott, hogy mekkora hülye vagyok!!! De ez off, bocsi...
playboy22 Hozzászólás - 2007. január 25. :: 06:25
Én korábban már kitöltöttem,fel is hívtak a mobilomon. 2 dolgot akarnak: a nyugdíjpénztáradat vidd hozzájuk, meg hogy vegyél fel tőlük lakáshitelt. Köszönöm nem!
Wodehouse Hozzászólás - 2007. január 25. :: 01:12
Ezt az azért ne töltse ki az, aki nem szeretné, ha nyugdíjpénztári ajánlattal keressék meg telefonon (lásd játékszabály).
A petéket 2 nap mélyhűtővel is el lehet intézni.