170milliós nyereményalap a Pennynél?!

" alt="

">
Boltonként, naponként 1 db kávéfőző, összesen 12.000 db.
Sok boldog vásárló lesz!
Nagyon szimpatikus a mostani Auchan Nyerjen kalandravalót gyermekének játék. A blokkgyűjtés vége!!

" alt="

">
A regihez meg kell adni a bizalomkártya számot, és csak azok a feltöltések érvényesek, ahol ez a kártyaszám van megadva a vásárláskor.

" alt="

">
Sajnos én nem tudok játszani, mert messze van innen minden Auchan, esély sincs másokkal sem az összegyűjtésre.

" alt="

">
A Libresse hátitáska nagy meglepetés volt.
Csak azért igényeltem, mert egyébként is vennem kellett ilyen terméket, és akkor már miért dobjam ki a pontot, majd jó lesz a lányaimnak, akármilyen is. Ezt legalább megkapom, és végre nem nyerőidőpont és sorsolás és stb.
A képen nem látszódott rendesen, ráadásul leírva sem volt a méret, anyagáról sem lehetett tudni semmit.
Viszont szuper letörölhető műbőr anyag, szuper nagy (én azt hittem, hogy valami minitáska lesz), és igényes kivitelnek néz ki, nem olyannak, ami 2 alkalom után szétesik. Ha tudom, hogy ilyen szuper, 2 db-ra is benevezek.
Nem is tudom, hogy érte ez meg a nekik, hogy 4 db eü. betét vásárlásából kijöjjön. Én mindet akciósan vettem, összesen 4X600 Ft-omba került a betéthalmaz és a táska.
A Kőbányais korsószettet megreklamáltam (1 korsó füle alul letörött). Jó ideig nem jött válasz, aztán írták, hogy küldenek még egyet. Azt hittem, hogy félreértem, hogy szettet küldenek, de nem. Pár nap múlva a futár hozott még egy teljes szettet.

" alt="

"> Ebben nem volt törött.

" alt="

"> Így most van 11 db korsóm.

" alt="

">
Ide pozitív dolgokat kellene írni sokaknál a szövegértelmezéssel is baj van.
Szerintem ha sérült,akkor kuka.Gondold el,amikor belehuppansz,mekkora nyomásnak van kitéve a gyári hegesztéseknél.Házi hegesztéssel próbálkozni felesleges.
Sajnos Odeás nem sikerült..
Hát ez nekem is lejött, hogy gagyi kínai..
bomec!
Jó hogy mondod,szét sem bontottam.De ugye az eredeti légágy az Odea Air sofa,ami ugyan drágább,de már tapintásra is sokkal tartósabb anyagból van.Nem sokat néztem ki eleve ebből a Lazy bag-ből.
Az elszakadtat szerintetek fóliahegesztővel meg lehet javítani? Vagy hogy?
Inkább idevaló...
Jana Lazy Bag-et gyári hibásan kaptam meg, mert egy tenyérnyi helyen a belső nejlon borítás össze volt perforálódva és egy kb. 3 és 6 centis szakadás is volt benne, ezért feltöltés után azonnal kiszökött belőle a levegő. Írtam a játékszervezőknek, hogy ugyan a játékszabály szerint a nyereményre garanciát és szavatosságot nem vállalnak, de szerintem ez gyári hiba és kértem cseréljék ki! Nagyon rendesek voltak, elnézést kértek és egy héten belül küldtek egy másikat! Csakhogy az is ugyanilyen hibás volt, össze volt úgy ragadva, hogy az egyik felébe szinte levegőt sem lehetett tölteni, de legalább nem volt elszakadva! Ezt már nem reklamáltam meg, hanem óvatosan szét tudtam annyira bontani, hogy nem szakadt el és müxik! Más is járt így?
Auchan pg fődíjakat igazolják vissza... hú de nehéz szülés volt....
lehet bár direkt név nélkül tettem..és mivel nem nyerek sokat én már ezzel is megelégszem

" alt="

">
az élet apró örömeit nagyon meg kell becsülni,az elmúlt hetek is azt tanúsítják minden apróságnak tudni kell örülni..
pite!
felenk ezt ugy mondjak, hogy betomtek a szadat!
reklamaltal es igy akarnak elhallgattatni ...
Csak most tudok írni,mert munkából kórházba rohangáltam hetekig...szóval beszélgettünk itt a coop-gázpalack csere játékról,írtam a szervezőnek (név nélkül) ,hogy valami nem stimmel a játékszabállyal,magyarul szarul írták ki,utána néztek és valamit alkothattak,mert kb.2 nap múlva felhívtak,hogy pótnyertes vagyok és küldik a szendvicssütőt,szuper gorenje márka,már meg is jött

" alt="

">
A tegnapi hívás nem volt kamu, tényleg nyertem a Zeptertől 2 db mikroszálas törlőkendőt. A futár nagyon kedves, rugalmas és készséges volt, mert nem voltam otthon mikor érkezett, de megvárt. Nagy pozitív a Zepternek.

" alt="

">
Aztán jön a photoshop, s bárhol, bmit, bmikor lesz belőle.
Fényképezni csak tényleges blokkot lehet amin a befoglaló adatok stimmelnel. Hol,mit,mikor? vagy rosszul gondolom?
Nem tudom ki szólt a Maxxon-nak(vagy önálló gondolat volt?),de most már postán kell küldeni az eredeti nyertes blokkot,nem elég szkennelni.
Persze ez plusz költség,de plusz esély is,ha értitek...

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások