Nyilak.com
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 49 / 50 oldal |
Én most reggel játszottam, a heti ranglista aljára kellett volna kerülnöm a 2 játékom eredményével, de nem tett oda.
megnéztem ezt a fitness labdát neten, az én méretemre már 3000 forintért lehet kapni.. úgyhogy nem fogok érte küzdeni 

én sem 

engem is kidobott már úgy, nem is egyszer h közel 4000 pontom volt! Most megint be sem tudok lépni

engem úgy kidobott hogy be sem enged jelentkezni azóta sem 

köszönöm szépen a segítséget!!! 

akkor fagyott le mikor 3010 pontom volt az utolsó kérdésnél és az ellenfeleimnek 0. Azóta meg be sem enged jelentkezni. 

F11 a teljes képernyő
bbyke, ezen az oldalon nem találkoztam ezzel a problémával, de régebben egy másikon igen. Akkor valamelyik "F" billentyű megnyomásával megnyílt a teljes képernyő. De hogy melyik "F" volt arra már sajnos nem emlékszem.
a nyilak.com-on még regisztrálni se tudok, mert az ablak csak odáig látszódik, hogy hivatalos játékszabályzat elfogadása
Regisztráció gomb már nincs. És tesztjátéknál is csak 2 válaszlehetőség látszódik nekem, pedig elvileg 4-nek kellene lennie. Próbáltam megnyitni Internet Exprolerrel, Mozzilla-val és Opera-val is, mindegyiknél ez a tapasztalat
Valaki ütközött már hasonló problémába ezen az oldalon???
Regisztráció gomb már nincs. És tesztjátéknál is csak 2 válaszlehetőség látszódik nekem, pedig elvileg 4-nek kellene lennie. Próbáltam megnyitni Internet Exprolerrel, Mozzilla-val és Opera-val is, mindegyiknél ez a tapasztalat
Valaki ütközött már hasonló problémába ezen az oldalon???köszi(:
már megijedtem
már megijedtem
Sztem csak ki vannak emelve. De amúgy az 1. 50 nyer.
Medy: most nem törölközőt lehet nyerni?
Amúgy nem úgy van, hogy az első 50 nyer a hét végére? Akkor miért vannak sárgával bejelölve az első 10?
Még ilyen idegesítő játékot nem értem. Vagy be se tudok lépni, vagy amikor bent vagyok akkor fagy le. Más is járt már úgy, hogy egyátalán nincsenek kérdések amiből választhatna és csak nagy fehérség van helyette? :S
az már tutuira nyer!
most rakták fel a heti ranglistát! legalább ez működik.
most rakták fel a heti ranglistát! legalább ez működik.
Mostmár számolja a pontokat!
A heti 50 az miért nyerhet? ..még sorsolnak is közülük, vagy az már tuti?
...és mit nyerhet? A felsoroltakat v. azok közül?
...és mit nyerhet? A felsoroltakat v. azok közül?
Közel 3 óra után kifagyott és nem enged visszajelentkezni.
Most nagyon gyúrok a csoki fondue-re, legalább gyűjtöttem párezret, és most megint kezdődik, a kapcsolódási hiba.
Most nagyon gyúrok a csoki fondue-re, legalább gyűjtöttem párezret, és most megint kezdődik, a kapcsolódási hiba.

köszi,
már Én is utána néztem, h február 1-ig tartott a heti játék. Remélem hamarosan lenullázzák.
már Én is utána néztem, h február 1-ig tartott a heti játék. Remélem hamarosan lenullázzák.