Nem tudom, hogy itt is így van-e, de a legtöbb játékon ha pótnyertesként nyered a 2.-at, akkor jogosult vagy rá.
De ezt csak a dolgok tisztánlátása miatt írom, nem vagyok érintett a játékban.
Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 49 / 2011 oldal |
Ha már ilyen sokat ülnek az abonett-detki játék nyertesein, legalább figyelhetnének a saját szabályukra, miszerint 1 ember 1 nyereményt nyerhet.
Hátha mást is érint...
Az E-on - MVM átalakulás miatt akinek előrefizetős órája van ma 16:00-ig lehet órát feltölteni, mert a következő 2 hétben előre láthatólag nem lesz rá mód, az online feltöltés már most sem él.
Az E-on - MVM átalakulás miatt akinek előrefizetős órája van ma 16:00-ig lehet órát feltölteni, mert a következő 2 hétben előre láthatólag nem lesz rá mód, az online feltöltés már most sem él.
Nem hosszabbították meg, eredetileg is eddig tartott. A vicces az inkább, hogy ugyanez a játék a Tesco-ban május 31-ig tartott és június közepén jött róla egy e-mail hogy játsszál vele.
Ez a játék nem 3 hete, hanem május 5.-én kezdődött.
Áprilisban meg májusban is szerepelt az infók között.
Azért írtak újra, mert lassan vége.
(Csak közben mintha meghosszabbították volna 1 hónappal.)
Áprilisban meg májusban is szerepelt az infók között.
Azért írtak újra, mert lassan vége.
(Csak közben mintha meghosszabbították volna 1 hónappal.)
Az Everydayme-től e-mailt kaptam.
Értesítést, hogy már 3 hete folyamatban van egy nyereményjáték.
De nem ám arra a címre, amellyel regisztráltam az oldalon!
Áááá, ott miért zaklatnának? Miért tennék ezt a játék indulásának napján (netalán: még előtte napokkal)??
[Még véletlenül több alkalommal vásárolnék, elérné célját a marketing-fogás, a vásárlásra ösztönző nyereményjáték!]
Csak kedvencemet tudom idézni:
"Nade Margiiiít!! Há'noooórmáliiís??"
Értesítést, hogy már 3 hete folyamatban van egy nyereményjáték.
De nem ám arra a címre, amellyel regisztráltam az oldalon!
Áááá, ott miért zaklatnának? Miért tennék ezt a játék indulásának napján (netalán: még előtte napokkal)??
[Még véletlenül több alkalommal vásárolnék, elérné célját a marketing-fogás, a vásárlásra ösztönző nyereményjáték!]
Csak kedvencemet tudom idézni:
"Nade Margiiiít!! Há'noooórmáliiís??"
akadozik,de most sikerült
A bonafarm nem tölt be...
Amaguska!
Nekem is így kezdődött, de miután írtam a P&G-nek, tőlük megkaptam az utalvány értékét, bár ez is több emailváltással, hosszú hetek alatt sikerült.
" alt="
">
Nekem is így kezdődött, de miután írtam a P&G-nek, tőlük megkaptam az utalvány értékét, bár ez is több emailváltással, hosszú hetek alatt sikerült.

Aldi-Pöttyös játéknál elfogytak a mezek, nem enged méretet választani. Ez nem is volna gond ha engedné feltölteni méretválasztás nélkül. Addig nem fogadja el a kódot amíg nem választok méretet.
Miért ne tudnád?
A jobb alsó sarokban a kilépés gomb akatt van az adatmódosítás.
Ha átirtad, akkor utána lépj ki, majd vissza.
Az új e-mail cím csak a jövőbeni hozzászolásoknál fog látszani, a korábbiaknál nem.
A jobb alsó sarokban a kilépés gomb akatt van az adatmódosítás.
Ha átirtad, akkor utána lépj ki, majd vissza.
Az új e-mail cím csak a jövőbeni hozzászolásoknál fog látszani, a korábbiaknál nem.
Koszonom a válaszokat, semmi egyéb értesítés, csak amikor rákérdeztünk, annyi, h egy hét múlva várható (2 hónap után!), de azóta sem jott, akkor sem írtak, h másik e-mail címről. Ettől függetlenül látnunk kellett volna, főleg, h le van regisztrálva az oldalukon is. Hiába írunk az everydayme nek erre az emailre, nem vàlaszolnak.
Sajnos a freestart-os címem már nem él, nem tudom itt megváltoztatni, hiába próbáltam.
Sajnos a freestart-os címem már nem él, nem tudom itt megváltoztatni, hiába próbáltam.
Írtam Amaguskának, de visszapattant. Én február 6-án kaptam meg az emag kódot erről a címről:
everydaymehu@email.everydayme.hu
everydaymehu@email.everydayme.hu
Mondjuk, én azon a játékon nem nyertem.
Esetleg másnak tapasztalat, aki szintén nyert akkor, az rendben megkapta?
Esetleg másnak tapasztalat, aki szintén nyert akkor, az rendben megkapta?
X dbból vmennyit ki kell küldeni rendesen, hogy egy kettővel "gond lehessen... "
Nekem csak pozitív tapasztalatom van, még fura is volt, amikor külön rákérdeztek, milyen e-mail címre küldjék a nyereményt.
Sőt, még arról is írtak előtte, ha nem közvetlenül ők küldtek valamit, hogy a napokban számítsak rá.
Arra is fel szokták hívni a figyelmet, hogy nézzük meg stimmelnek-e/aktuálisak-e a megadott adatok az app-ban.
Én eddig még minden nyereményt megkaptam tőlük, legyen az utalvány, jegy vagy egyéb nyeremény. Biztos csak valami félreértés lehet.
Sőt, még arról is írtak előtte, ha nem közvetlenül ők küldtek valamit, hogy a napokban számítsak rá.
Arra is fel szokták hívni a figyelmet, hogy nézzük meg stimmelnek-e/aktuálisak-e a megadott adatok az app-ban.
Én eddig még minden nyereményt megkaptam tőlük, legyen az utalvány, jegy vagy egyéb nyeremény. Biztos csak valami félreértés lehet.
Hány ilyen történetet olvasni a srevo ezt csinálja, rájuk kell piritani szólsz a felügyeleti szerveknek. Anno az Eisberg turmixgépet is már a cég hozta ki nem a srevo kérdeztük miért, csak legyintettek. Ne hagyd annyiban! Mert akkor máskor is csinálnak ilyet.
Amaguska
Én írnék a p&g-nek az everydayme oldalon
Vagy a fb oldalukon mess üzenetet
Én írnék a p&g-nek az everydayme oldalon
Vagy a fb oldalukon mess üzenetet
Nem hiszem, hogy egy ilyen e-mail a spam-ba kerül, esetleg a promóciók közé, de azt észreveszi az ember. A spam-ba nekem pl. csak nagyon ritkán kerül egy bejövő, de azért persze szinte naponta ránézek arra is.
E-mailen kiküldhető nyeremények esetében előtte általában rá szoktak kérdezni, hogy milyen e-mail címre küldjék. Gondolom, épp azért, nehogy rossz címre menjen egy nyeremény.
Mivel egy utalványt nyilván csak egyszer lehet felhasználni, így ha kiküldik még egyszer (ugyanannak a nyertesnek), abból nincs semmi.
Ha esetleg valaki már beváltotta, gondolom utána tudnak nézni, ki és mikor.
Mivel egy utalványt nyilván csak egyszer lehet felhasználni, így ha kiküldik még egyszer (ugyanannak a nyertesnek), abból nincs semmi.
Ha esetleg valaki már beváltotta, gondolom utána tudnak nézni, ki és mikor.