A Danone körlevelek hatása csillapodik a nyereményjátékai miatt.
:I

Kóstoltam én is a Milka Rudit is, és a Pont2-t is, de én megmaradok a hagyományos Pöttyösnél

A Milka rudi és a Pöttyös Pont2 is tényleg isteni finom!

Kóstoltátok már az új Milka super rudit?És a pöttyös pont 2-t?Szerintem tényleg super
Az Ajax zsíroldót próbálta valaki textilen? Mert ha tényleg jó arra is, akkor lehet, hogy beruházok

Köszi a segítséget Viki! Igen, ettől féltem

Meg is nézem, hol van a legközelebbi szerviz.
ani-ha: lehet kiégett az a led vagy lámpa vagy mi a szösz. 2 év gari van rá, irány a szervíz.

Az enyém nem kezdett el világítani

Még percek után sem. Gondoltam, hogy valami bibi van. Viszont vákum képződött, csak így honnan tudjam, mennyi ideig kell nyomni...
ani-ha én azóta használom mióta megkaptam. Nagyon jó. kb. 10 másodperc alatt szívja ki. Addig kell szippantani amíg a piros led folyamatosan kezd világítani. Vákum állásban. Majd ha kész akkor close állás.
Zepter vákumozót próbálta már valaki? Mennyi idő alatt szívja ki a levegőt az edényből? Nekem nem gyulladt ki a jelzőfény, pedig elég sokáig működtettem. (Igaz, vákum azért képződött, mert nem jött le simán a tető, csak open állásban.) Légyszi, írjátok meg a tapasztalatokat!
A Vénusz étolajnak megújult a csomagolása.
A tavaszi Vénusz akcióban el kell játszanom az összeharácsolt cimkéimet

Köszönöm, kár, hogy csak a ffi termékk vesznek benne részt

http://www.vichyhomme.hu/#torzsvasarloi_program
igen,fent van a honlapjukon is
Vichy törzsvásárlói prgram?
Tudtok róla infót?
törzsvásárlóira gondol. 4 termék után 1 ajándék
Milyen ajándékra gondolsz?
Köszi!
Akkor úgy gondolom, hogy kihagyom az ajándékukat...
Samidala
nem alacsony árfekvésű, arra számíts. Pl a vichy golyós deo 2600körül van. Az arckrémek is 4-5-6e Ft.
csak patikában! a www.google.hu-ra beütve találsz árakat is!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások