Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 481 / 1052 oldal |
Fent vannak valahol a Karaván kisautó nyertesei??
Ma jött 1 Löwen korsó (jó nagy), igaz nem postán.
crys
Bulldoser energiaital:
Tioti Kft. Budapest XVII. kerület 1173 Pesti út 237
(1) 253-6181, (1) 253-6182
Bulldoser energiaital:
Tioti Kft. Budapest XVII. kerület 1173 Pesti út 237
(1) 253-6181, (1) 253-6182
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valalki, hogy a Bulldoser energiaitalos nyereménysorsolás megtörtént-e? Hol tudnák megnézni, hogy kik a nyertesek? A plakáton nincs időpont feltüntetve.
Előre is köszi a választ.
Nem tudja véletlenül valalki, hogy a Bulldoser energiaitalos nyereménysorsolás megtörtént-e? Hol tudnák megnézni, hogy kik a nyertesek? A plakáton nincs időpont feltüntetve.
Előre is köszi a választ.
Minden cserepartner felé a megbeszélteket indítottam.
carte dor gombocoló 2 karaván kisautó. 

2 db karaván kisautó profi csomagolásban (levlap méretű dobozkában), instant kávémintával, ajánlott-tértivevényes küldeményként.
Stella pohár 

Újabb Cif brossúrák!
Stella pohár + 1 Löwen korsó.
Stella pohár + 1 Löwen korsó.
2 Karaván kisautó, de a postás csak az egyiket hagyta itt, a másikért mehetek a postára
Meg a Haas ajándékcsomi is megjött.
Meg a Haas ajándékcsomi is megjött.2 zöld jacobs póló
gyorsak voltak 
gyorsak voltak 
3 karaván kisautó
Palmolive folyékony szappan, de a de-s kisautó még nem
Maxima újsággal nyert K&H-s nyári sapka.
Karavánról a kérdésekben írjunk
zsu21
Nekem ugyanarra a címre,de más névre jött meg a 3 kisautó,de így is adtam fel!meg az apu autóját is ide hozták!ha te is külön névre adtad fel és egyszerre,akkor még reménykedhetsz!
Nekem ugyanarra a címre,de más névre jött meg a 3 kisautó,de így is adtam fel!meg az apu autóját is ide hozták!ha te is külön névre adtad fel és egyszerre,akkor még reménykedhetsz!
Levél a Cadburytől,a LG DVD lejátszó nyereményemröl.
mel6
Vagy aki tud segiteni ,aki több kisautót kapott,több névre de egy cimre érkezett?Én csak 1-et kaptam a4-ből.Egyszerre adtam fel öket egy cimre de több névre.Igy lehetett nem ,bizzak még ,hogy kapok?
Vagy aki tud segiteni ,aki több kisautót kapott,több névre de egy cimre érkezett?Én csak 1-et kaptam a4-ből.Egyszerre adtam fel öket egy cimre de több névre.Igy lehetett nem ,bizzak még ,hogy kapok?
Cirbolya
Örülök, hogy megérkezett. A tiéd még nem, de a héten biztosan megérkezik.
Örülök, hogy megérkezett. A tiéd még nem, de a héten biztosan megérkezik.
ja és MI világunk magazin, és a megreklamált lyukas labda helyett egy új supershop lasztit küldtek, na meg egy plusz tollat is...
végeredményben rendesek voltak
végeredményben rendesek voltak