sada
Tudtam, hogy Rád számíthatok!
("pusszatósat" nem találtam)
fecsi
A tudatalattid jelezte, hogy neked az edigi pihenés is kevés volt, nehogymá megrövidítsenek még egy órával!

Természetesen én voltam, ismét elfelejtve bejelentkezni.
Ez nem az én napom.
Képzeljétek én gyagya! Rossz irányba állítottam az órát.
És erre csak anyukám révén, 12.20-kor jöttem rá! Épp a gyermekeimnek vásároltam a CBA-ban a TÍZÓRAIT(!)

Na sebaj. Cserébe hoztam nektem néhány nyereményakciót onnan.
Én lettem ennek a topicnak a 600. hozzászólója!?!
Sada, olvasd el légyszi a Kérédsek és válaszok rovatban a hozzászólásomat! Segíts, ha tudsz! Köszi!
Sada! Holnap még postára adod? Be fog még érkezni időben?
szalika
Engem jobban bosszant, hogy az újságban lévő email cím nem létezik. Ha már beborítékoltam, akkor fel is adom. Ha mi nem találtunk kérdést, akkor nyílván más sem. Minimum vigaszdíj jár nekünk.
Én gépközelben vagyok, keresgélek új játékok után, hogy legyen mit megfejteni.
Sada! Akkor a teleholdat te sem küldted be? Egy árva kérdést nem találtam a játékkal kapcsolatban, a beküldési határidő holnap van, úgyhogy felejtsük el. Azért bosszantó nem?
Nekem vendégeim vannak, majd du. jövök.
Sehol senki? Így megviselt mindenkit az óraátállítás? Vagy elmentetek ibolyát szedni az erdőbe?
Off: annyi dolgom lenne, ráadásul az óra állítás miatt veszítettem 1 órát

Én láttam tegnap a szegedi tescoban.
Végül is van ami nekem is piszkálja a csőrőmet.Mégpedig amit a reklámban látni olyan kisebb szeletes összeálítású multipackokat seholsem látni.csak azt ami 399ft-ba kerül,gondolom majd forgalomba kerülnek ha a 30000db elfogyott,valószínű aki nem itt regisztrál nem fogja tudni amikor küldi az sms-t hogy már hiába.Ügyes fogás...nem rossz csak,tisztességtelen!!!Az meg ami veled történt azt tényleg nem kell ennyiben hagyni!!Én részemről ma felhívtam őket és visszahívást kértem hétfőre, rákérdezek hogy mi a helyzet???
Nem tetszik, hogy pont ebben a forumban kell megint megszolalnom, de ma megprobaltuk megszerezni a Boci bogrenket. Csakhogy a Budakalaszi Coraban kozoltek, hogy nem kaptak meg csak valami mar bezart irodaba a listat igy aztan ma semmit nem osztanak! Jol felhaborodtam rajta, lenyegeben csak ezert mentunk oda! Nem tudom, hogy a Boci vagy a Cora sara, de nem hagyom ennyiben.
Axióma, a tv2-től jót ne várj!!!!!!!!!!!!!Karácsonykor nyertünk a párommal 1-1 ajándék csomagot, ami 10 reklamáló levél ellenére sem érkezett meg./ Mostanában már válaszra sem méltatják a mail-jeinket! De Savika se tud jobb eredményrőlbeszámolni a nyereményére vonatkozóan...
Nem emlékszem már, hogy kitől, de kaptam egy Galea termékminta kérő lapot innen a fórumról. Villanyszerelő bátyám nevében feladtam kb 1,5-2 hónapja, azóta sem küldött semmit a Kontavill

Hugival most beszéltem telefonon és közölte, h. visszahozta a posta a héten feladott knorr v.k.-os borítékját "címzett ismeretlen" megjegyzéssel. Én ugyanarra a címre küldtem korában és pont tegnap írták, h. megvan a vasaló... és a cím tuti jó, visszaolvastattam vele a borítékról. Ki érti ezt???
Bami! Ha mégis elvágod a kezed: a Salvequick is játszik

Ugyvélem Rámások elég pancserek. Ismerősöm a decemberben feladott kódokért most kapta csak meg a cucost!Ráadásul csak lefűzhetö receptlapok voltak a postacsomagjában,kemény mappát nem kapott szegény.A csomagolóanyag tutti sértetlen vot ugyhogy bizti hogy nem a postán nyulták le neki.2kg Ráma vásárlásért azé má többet vár az ember nem?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások