DM pontokat (esetleg Tarka szeletes csomagolást) adnék Friskies, Vénusz vagy Nestlés vonalkódért.

3 zacsi Milumil3 gyümölcsös tápszer eladó vagy elcserélhető
2006 augusztusig jó a szavija
A pamperses zacskók elkeltek , a liberósból a baba figurák hiányoznak .
Igen, van már Beba3. Én pénteken láttam a Tescoban

Egyáltalán találkozott már valaki Beba 3-mal?
Továbbra is keresek Beba3-as pályázato(ka)t. Van érte Liboro Activity könyv, Jacobs maci, Kométa hűtőmágnes, vonalkódok.
Sziasztok !
Gyűjti még valaki a pamperses zacsikat vagy a liberósat nekem van egy szekrényre való, szivesen el küldöm valakinek. A kissebbik gyermekem is már egy éve szobatiszta azóta már nincs is semmi infóm a játékokról.
attevi@freemail.hu
A Beba3-al én ugyanígy jártam.
Sziasztok!
Szivesen odaadnam valakinek a pampers dm-es kuponom. ma kerestem a gyogyszertarakba a BEBA3-at, de meg nem is hallottak rola, nincs is benne a gepukbe. Szerintem meg nem lehet kapni.....
TESCO március 1-től
2 csomag Pampers Jumbo pelenka vásárlása esetén 1 csomag 63 db-os Pampers törlőkendőt vagy 72 db-os Pampers törlőkendő-utántöltőt kap ajándékba. (3449.-/db)
dm 500Ft-os papmpers kupon
szia,hát én is kerestem a Beba3, termékeket de ahol vásárolni szoktam nem lehet kapni, ha valaki kap valaholirja meg hol előre is köszi
Szia,
az én gyermekem már 16 hónapos, így ez nem menne

, de azért köszi. Egyébként a Schorbert családnál maradok, egyelőre Norbi kazettára tornázok itthon, és megpróbálom befogni a gyereket fél-fél órákra.

Wodehouse, most láttam, hogy Rubint Rékának megjelent Baba-mama torna kazettája a kicsi fiával, szóval ez vmi új dolog. Jobb híján...
DM pontok cserére várnak

A Nestlé oldalán fenn vannak a termékek, de a Beba3 ott sincs.
Én is keresek Beba 3 vonalkódokat
Az is jó, ha azt megírod, hol lehet kapni

Keresek Beba3-t

, van érte Libero baba vagy nyuszi, Nestlé játékhoz vonalkódok.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások