BEBA HARMÓNIAHÁRMAS
Három vonalkódot kell beküldeni bármely Baba 3-as termékről.
Fődíj: 3 db 150 000 Ft értékű C&A vásárlási utalvány
További nyeremányek: 30 db családi fotózás (a fotós házhoz jön!)
Minden hónapban az első 100 beküldő egy-egy Chicco cirkuszvonatot kap.
A játékban résztvevő termékek:
BEBA 3 Aktív
BEBA 3 +banánnal
Cím:
BEBA Harmóniahármas 1390 Bp. Pf.: 163
A játék 2006. március 1-től 2006. május 31. éjfélig tart.
Találkozott valaki már valahol Beba 3-mal? Én még sehol sem láttam...
Hát sajnos délelőtt vannak nagyrészt, még a lakásunkkal szemben is van egy.... Csak nincs szívem több mint két órával előbb felkelteni ezért a gyereket. Arról nem is szólva, hogy ilyenkor én sem vagyok a topon
A Brendonban egy délutáni torna van, de sajna csak 15 hónapos korig. A művházat még megpróbálom.
Wodehouse
Sajnos főleg de. vannak ezek a tornák. Nézz körül a környék művelődési házaiban, hátha valahol van du. is. Esetleg a Brendonban nincs du.?
Keresek Pampers, Huggies vagy Libero up&go DM-es kuponokat.
Keresek 3 darab Beba 3 vonalkódot. Cserébe van sok vonalkód máshoz.
Van 2db 500Ft-os Játék Box kedvezményem. 5000Ft feletti vásásrlás esetén felhasználható Westendbe vagy a Cora Budakalászba
FEBRUÁR 28-ig - hamarosan lejár
A mai nap pedig jött egy levél a DM-től, amibe egy 21%-os egyszeri vásárlási kupon, és egy 500Ft-os kupon van Pampers pelenkára. És egy akciós szórólap, ami 23-ától érvényes a készlet erejéig.
Nem tudna nekem valaki baba-mama tornát ajánlani pesten a XIII. kerületben vagy nem túl messze tőle? Csak délutáni foglalkozás érdekelne bennünket. Vagy olyan tornatermet mamáknak, ahol van gyermekmegőrzés?
Sziasztok!
Keresek valami aranyos Libero plüsst a bébimnek és Milka bőgő tehenet. Kérlek írd meg mit kérsz cserébe.
szollosy.eszter@chello.hu
Köszi a válaszokat a dm-re. Azt hittem vmi komolyabb ajándékot adnak. Az ajánlásért tegnap kapta a levelet, hát mit mondja az is csalódás volt. Egy barátnőm megkért, hogy próbáljam meg neki eladni a megmaradt tápszereit. Szegények már a 4. félét próbálják és még csak 4 hónapos a bébi.Szóval:
BEBA HA 2 doboz és Milupa Milumil HA1 2 doboz.
Akit érdekel kezdvezményes áron légyszives írjon.
DZsuzsa
Amíg nem publikus a címed, addig nem lehet írni neked!
Én éppen ma kaptam meg a DM bababónuszos levelet, amiben valami figurás fürdőszivacsot vehetek fel ingyen. olyan 5-6 hét után jött a levél. Az ajánlásért pedig egy tusfürdő vagy sampon közül választhatok.
Libero pelenkákról keresek figurákat.
DM pont is érdekel.
Írj mi kellene cserébe.
3 csomag (1,5 doboz)Milumil 3 tápszer cserére vár, elősorban Beba 2 érdekelne érte,vagy nyereménytárgyban is megegyezhetünk

szia ritka113
nekem egy fürőszivacsot amin egy delfin fürdő figura volt (kb 600Ft ) az értéke, és olyan 5 hónappla később kaptam meg a levelet amivel felvehettem.
sada
Nekem 1 is elég lenne,nem kell féltucat...

mel6
Az nem egy, hanem min. fél tucat dvd.
sampont vagy testápolót,de nem kell előtte mindegyik bónt levásárolni!
A dm bababónuszban a 15 levásárolt kupon után milyen ajándékot adnak?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások