arpi001
Pálinkás jó reggelt!
Elhiszem.
Egy alkoholistának egy túrán kevés lenne 4 kupicányi tömény..
Sopronis hűtőtáska
Borsodi társasjátékok
Multi Filter DM levél

A PM-mel még 2,5 hónapja nyert flaskaszettet hozta ma egy futár... (hozzátenném hogy 1 hónapos kiszállítászi határidő volt...) de lagalább megérkezett és eléggé minőséginek tűnik... nem mintha nagy alkoholisták lennénk

Soproni sörivószék és cd tartó
Baba fürdőköpeny+mágnes
Soproni hűtőtáska
Madrin! Semmilyen tájékoztató infot nem közöltek, a levélben csak az állt, hogy a 600 előfizetés egyike az enyém, és hogy mikor indul a kézbesítés.
kormos és akik esetleg még nyertek a MAstercarddel,
meg tudjátok mondani mi volt az az összeg amivel nyertetek?
A családdal elég sokat küldtünk be, de soha semmi

Beato csomagja, ami nagyon szupi!Köszikeeeee!
Cerbona póló.
Meghozta a futár a Borsodis házimozit. Tök jó!

Fáreó!
Az infovonalon 06-40-es szám ( pontosan én sem tudom már)lehet reklamálni!!!
1 Soproni CD-tartó + Borsodi társasok!

Soproni hűtőtáska, és sörivószék. Ez a szék tényleg tök jó! Nem csodálom, hogy mindenki annyira vágyott rá

Nestlé babaillatszer csomag, amihez állítólag eltűntek a pontjaim
Soproni hűtőtáska
Most kaptam egy levelet a Cadburytől, a DVD lejátszó nyereményemről.
mivel budapesti vagyok az Angol u. 38 szám alá kell bemenni érte. LG DVD lejátszóról van szó. Ja és a XIV kerületben van.
Irják, hogy ha valaki nem budapesti akkor van egy telefonszám amit felhívva meg lehet beszélni a szállítást.
Avon óra, Visa "pénzes papír" hozzánk is

Fáreó
Megkaptam a leveled, köszönöm.
Feladtam a cserét: Delphyn, Cirmus22, Cirbolya, Gladiátor
Irjatok, amikor megkapjátok!
Értesítés jött,hogy a Mastercardos játékon nyertem egy fél éves Lakáskultúra előfizetést.
Fáreó: szerintem sehol, ugyanis símán adták fel. Én sem kaptam meg az 1 bögrémet, postás iszik belőle.

Én már belefáradtam a reklamálásba. Használják egészséggel, nekem meg marad a két Lincos bögrém, az legalább megérkezett és szebb is.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások