...cserébe kinder vonalkódot vagy rossmann pontot kérnék

liberó plüss kabalák cserére várnak,sokfajta van

Sziasztok, elnézést minden LIbero plüssöstől, akinek eddig még nem válaszoltam
Azóta bővült a készlet , cserére -lehetőleg vmi kisebb tárgy, nem vkód-(vagy eladásra) vár majom (2 db), bárány (2 db), maci és kutyus Libero plüss.
na talan most

malika
Érdekelnének a Dm pontok, de nem tudok írni Neked.
ertem.
Hat annyira nem ragaszkodok ahoz, hogy csinaljak veluk valamit, csak mivel meggyujtottem anno, gondoltam felhasznalhatom valamire. De akkor elfelejtem... vegulis nem letfontosagu....

malika
te tudod,de a nyertes vonalkódokat általában leellenőrzik
és ha pont te nyernél,csak ez a vonalkód nem jó...hú rossz bele gondolni is
hmm...
Mondjuk ezek HA tapszerek, tehat csak patikaban kaphatok. Na de ha kivagom a vonalkodot, akkor nem latszik milyen dobozrol vagtam le nem?

vagy csak en vagyok naiv?

A "kizárólag" patikai forgalomban kaphatók! Tehát ha boltokban is kapható, akkor mehet. Szerintem.

koszonom.
Rogton meg is neztem, de sajnos direkt ki van hangsulyozva, hogy a patikai forgalomban kaphato tapszereken kivul minden. Igy meg tartom egy ideig oket, hatha valamire felhasznalhatok lesznek.
Azt hiszem a Beba is Nestlé márka, így jók a vonalkódok a mostani Nestlé játékhoz
Sziasztok!
Nekem maradt egy csomo Beba-s dobozom, amin ugye rajta a vonalkod. Lehet esetleg valamit kezdeni vele nem tudjatok?
4 db DM pontom van, azt folajanlom, ha valakinek kell.
7 DM pont cserére vár, ajánlatokat várok...

Pocaklakó
itt találsz:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=93668
Sziasztok!
Ha valakinek van dm pontja(még a tavalyi is jó),ami felesleges,kérem írjon.
Köszönöm előre is
Mel6, Eri1!
Köszi, ezeket ismertem, csak gyűjtögetem a vizilovakat is és kíváncsi voltam hogy esetleg számíthatok-e valamire a közeljövőben

Ditke62
Ha jól emlékszem a Huggies-sal sms játék is volt, ill. mostanában a blokkot kellett beküldeni.
Ditke62
3 éven belűl biztosan nem volt,régebben meg nem tudom
A Huggies peluson levő vizilovakkal szokott lenni játék, olyasmi mint a Liberonál vagy a Pampersnél?
2 db Pampers plüss csillag bontatlanok főleg eladásra esetleg cserére várnak!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások