Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 485 / 511 oldal |
Reácska! Én vagyok, csak néha nem oda klikkelek, ahova kéne. Bocsi!
sada. a mai napig nekem sem volt gondom. de most kiírja alól, hogy javascript hiba úgyhogy valami gáz van a hivatkozással.
s. feladtam.
de fogalmam sincs te ki vagy.
Azt este 11 után pár perccel ránéztem a knorra és láttam, hogy Kriszta vezet, nyugodt szívvel lefeküdtem. Hát nem mondom, hogy ma nem lepődtem meg amikor megláttam délután.
sajnálom tényleg, hihetetlen hogy ennyit haladtak egy óra alatt..
Most meg nem jön be a második oldal, nem látni a többi receptet ahol az enyém is lenne. Rákerestem a nevére úgy megtalálja az oldalon is lehet is rá így szavazni dehát így ki fogja keresgélni?
de fogalmam sincs te ki vagy.
Azt este 11 után pár perccel ránéztem a knorra és láttam, hogy Kriszta vezet, nyugodt szívvel lefeküdtem. Hát nem mondom, hogy ma nem lepődtem meg amikor megláttam délután.
sajnálom tényleg, hihetetlen hogy ennyit haladtak egy óra alatt..
Most meg nem jön be a második oldal, nem látni a többi receptet ahol az enyém is lenne. Rákerestem a nevére úgy megtalálja az oldalon is lehet is rá így szavazni dehát így ki fogja keresgélni?

A knorr második oldala nálam sem jön be.
Reácska! Feladtad már a Snickers pntokat? Ma találtam a boltban szórólapot, és az van ráírva, hogy minden hónapban csak a postabélyegző szerinti hónapban feladott és legkésőbb a következő hónap 5-éig beérkezett érvényes küldemények számítanak. Ha te ezt már pénteken feladtad, akkor még a februári fordulóban fogsz részt venni. Megkérdezhetem, hogy mennyi pontot sikerült összegyűjteni?
Reácska! Feladtad már a Snickers pntokat? Ma találtam a boltban szórólapot, és az van ráírva, hogy minden hónapban csak a postabélyegző szerinti hónapban feladott és legkésőbb a következő hónap 5-éig beérkezett érvényes küldemények számítanak. Ha te ezt már pénteken feladtad, akkor még a februári fordulóban fogsz részt venni. Megkérdezhetem, hogy mennyi pontot sikerült összegyűjteni?
Nálam sem, pedig nálam nem szokott gond lenni a Knorr-ral.
Ott vannak a titkos befutók!
Ott vannak a titkos befutók!

nem jön be a receptbajnokság második oldalának receptjei. nálatok is így van vagy nálam van a hiba?

Az aksikra ált. 3!hónap gari van...Sajnálom...
De tanács:hivakozz arra,hogy rendszertelenül kikapcsol,néha elmegy a hang és,akkor kapcsol ki,állitolag ennek nem tudnak utánna nézni,ha szerencséd van kicserélik a telcsit....Vigyázz nem sorsolnak,csak ha szerencséd van...
De tanács:hivakozz arra,hogy rendszertelenül kikapcsol,néha elmegy a hang és,akkor kapcsol ki,állitolag ennek nem tudnak utánna nézni,ha szerencséd van kicserélik a telcsit....Vigyázz nem sorsolnak,csak ha szerencséd van...

Köszi a felvilágosítást, na akkor ha nyerek megyünk Miskolcra vonattal család látogatásra.
Kriszta!
Ne keseregj a Nyugatos játékon!
Azt írják: próbáld ki a kártya szolgáltatásait.
Megkérdeztem, pontosan egy hónapod lesz rá. Március 11-én már postázzák.
Ezt a kártyát teljesértékűen kapod így simán ki tudod használni vagy találhatsz olyan ismerőst aki simán ezreseket spórol vele.
A fődíj pedig egy évig érvényes kártya.
Amit biztosan megkapsz a kártya szolgáltatásaként:
-ELVIRA CD + Hotel és szálláshely Katalógus (2500 Ft értékben)
-Balesetbiztosítás április 15-ig
-Ami a lényeg: 50 % vasúti kedvezmény menettérti jegyre 7 alkalommal! A kártya átruházható ezáltal bármelyik ismerősöd leutazhatja. Megnéztem ELVIRÁVAL, egy Győr-Budapest-Győr viszonylatban alkalmanként 1160 forintot spórolsz. Az pedig nem egy nagy távolság. Ha nyersz érdemes betervezni valami távolabbi rokont látogatni. (Persze ha diák vagy akkor tárgytalan, de nekem vén fejjel jól jönne az az 50 százalék mínusz.) Félár vonatkozik ötször Volán jegyre is, de az csak 100 km-ig érvényes. Viszont összevonhatod a kedvezményt: 200 kilóméterhez 2 kedvezménybónt adsz oda.
-Külön előny ha Debrecen, Kaposvár, Miskolc, Pécs, vagy Szeged városába mész, mert ott ingyenesen napi bérleteket is válthatsz a buszra. Ha jól tudom itt szegediek, debreceniek és miskolciak is vannak én pedig pécsi lennék.
-Az 50 százalékos autóbérlés rám nem vonatkozik de van akinek jó lehet.
-ingyenes kedvezményes támogatói tagság a Klub Petrol üzemanyagtöltő hálózatnál. Tehát ez is az öledbe pottyan, csak egy hónapon belül kell elmenni egy ilyen kúthoz, aztán egy évig élvezheted a minimum literenként 10 forinttal olcsóbb benzint.
-10 - 15 % kedvezmény éttermekben
-20-100% kedvezmény múzeumokban (szánd rá magad!)
-Stb., stb.
Még mindig olyan keserűen látod a helyzetet?
Én Pécsről hetente felmegyek Budapestre kocsival. Ha nyerek akkor viszont vonattal megyek, mert az alkalmanként 2000 froncsi megtakarítás így összesen 1918 forintomba kerül az út. Kocsival többszöröse.
Egy hónap alatt így lazán kijön 8000 ft nyereség csak a vonatjegyből.
Ne keseregj a Nyugatos játékon!
Azt írják: próbáld ki a kártya szolgáltatásait.
Megkérdeztem, pontosan egy hónapod lesz rá. Március 11-én már postázzák.
Ezt a kártyát teljesértékűen kapod így simán ki tudod használni vagy találhatsz olyan ismerőst aki simán ezreseket spórol vele.
A fődíj pedig egy évig érvényes kártya.
Amit biztosan megkapsz a kártya szolgáltatásaként:
-ELVIRA CD + Hotel és szálláshely Katalógus (2500 Ft értékben)
-Balesetbiztosítás április 15-ig
-Ami a lényeg: 50 % vasúti kedvezmény menettérti jegyre 7 alkalommal! A kártya átruházható ezáltal bármelyik ismerősöd leutazhatja. Megnéztem ELVIRÁVAL, egy Győr-Budapest-Győr viszonylatban alkalmanként 1160 forintot spórolsz. Az pedig nem egy nagy távolság. Ha nyersz érdemes betervezni valami távolabbi rokont látogatni. (Persze ha diák vagy akkor tárgytalan, de nekem vén fejjel jól jönne az az 50 százalék mínusz.) Félár vonatkozik ötször Volán jegyre is, de az csak 100 km-ig érvényes. Viszont összevonhatod a kedvezményt: 200 kilóméterhez 2 kedvezménybónt adsz oda.
-Külön előny ha Debrecen, Kaposvár, Miskolc, Pécs, vagy Szeged városába mész, mert ott ingyenesen napi bérleteket is válthatsz a buszra. Ha jól tudom itt szegediek, debreceniek és miskolciak is vannak én pedig pécsi lennék.
-Az 50 százalékos autóbérlés rám nem vonatkozik de van akinek jó lehet.
-ingyenes kedvezményes támogatói tagság a Klub Petrol üzemanyagtöltő hálózatnál. Tehát ez is az öledbe pottyan, csak egy hónapon belül kell elmenni egy ilyen kúthoz, aztán egy évig élvezheted a minimum literenként 10 forinttal olcsóbb benzint.
-10 - 15 % kedvezmény éttermekben
-20-100% kedvezmény múzeumokban (szánd rá magad!)
-Stb., stb.
Még mindig olyan keserűen látod a helyzetet?
Én Pécsről hetente felmegyek Budapestre kocsival. Ha nyerek akkor viszont vonattal megyek, mert az alkalmanként 2000 froncsi megtakarítás így összesen 1918 forintomba kerül az út. Kocsival többszöröse.
Egy hónap alatt így lazán kijön 8000 ft nyereség csak a vonatjegyből.
Megnéztem már ezt a nyugat játékot, tényleg 99 db tavalyi és 2fődíjként " 1 db 2003/2004 kártyát sorsolnak

Szerintem a jövő évi kártyát adják, ami most jön ki az utazási kiállításra!
A nyugat.hun márc 10-én sorsolnak, a kártya ápr. 15 ig érvényes.
Közte meg borítékolás, postázás, legjobb esetben 1-2 hétig lehetne használni a kártyát...ez aztán a nagy nyeremény!Ennél csak Táncos másnapi utazási nyereménye volt jobban kitalálva!
Közte meg borítékolás, postázás, legjobb esetben 1-2 hétig lehetne használni a kártyát...ez aztán a nagy nyeremény!Ennél csak Táncos másnapi utazási nyereménye volt jobban kitalálva!
Ja, és reflexból a c2-s címemet írtam az imént, de az nem működik valami miatt
Itt van egy másik: queene@vipmail.hu
Kriszta, tegnap két kikapcsolás között ezt is regisztráltam a Knorra, de még nem szavaztam róla. És van még 4 cím, csak ne lenne ilyen keservesen lassú ez a procedúra. De 28-ig még azokat is beregisztrálom, és mehet a mehet
Itt van egy másik: queene@vipmail.hu
Kriszta, tegnap két kikapcsolás között ezt is regisztráltam a Knorra, de még nem szavaztam róla. És van még 4 cím, csak ne lenne ilyen keservesen lassú ez a procedúra. De 28-ig még azokat is beregisztrálom, és mehet a mehet

bednarik
Ericsson R600.
Igazából még garanciális, de sztem nem fogják elfogadni, mert tényleg naponta töltöttem az elmúlt fél évben.
De már dolgozunk egy rádiónetes hozzáférésen.
Csak győzzem kivárni, míg beszerelik
Ericsson R600.
Igazából még garanciális, de sztem nem fogják elfogadni, mert tényleg naponta töltöttem az elmúlt fél évben.
De már dolgozunk egy rádiónetes hozzáférésen.
Csak győzzem kivárni, míg beszerelik
A nyugaton ne bosszankodjatok, az aprobetuben van, hogy a 100 kartyabol 99 olyan, amit apr. 15-ig hasznalhatsz fel. Eleg csunya megoldas
Jo, hogy 6800-ert adna'k el, de annyiert mar nem venned meg (a megrendeles oldal figyelmeztet is!). Es emlekeim szerint kuldeskor nekem kabelneten is csak annyit csinalt, hogy visszament a jatekok oldalra, tehat szerintem jelentkeztetek.
Jo, hogy 6800-ert adna'k el, de annyiert mar nem venned meg (a megrendeles oldal figyelmeztet is!). Es emlekeim szerint kuldeskor nekem kabelneten is csak annyit csinalt, hogy visszament a jatekok oldalra, tehat szerintem jelentkeztetek.milyen telefon milyen aksi,hátha olcson tudok akut hozzá...
Sada, Quenne
Nem tudok levelet küldeni, holnap 3 után érek haza megint megpróbálom!
Nem tudok levelet küldeni, holnap 3 után érek haza megint megpróbálom!
szalika: nekem 60 forint volt, azt mondták azért mert nem szabvány.

Patika: dettó 

csacska
A baj az, hogy hihetetlenül lassú az egész rendszer, gyakran nem talál oldalakat, előfordult, hogy a voda névszervere közölte, hogy a webyneremeny.hu nemlétező oldal
Olyan is van, hogy önkényesen bont a vonal, van, hogy napokig használhatatlan. Aztán ha káromkodom az ügyfélszolgálatosnak, mert már nagyn ideges vagyok, akkor csodálatos módon megjavul. De amíg nyugodt vagyok, szarnak rám.
És most a telefon aksija tönkrement, és emiatt még sz@rabb az egész!
És csak dühöngök itt magamban
A baj az, hogy hihetetlenül lassú az egész rendszer, gyakran nem talál oldalakat, előfordult, hogy a voda névszervere közölte, hogy a webyneremeny.hu nemlétező oldal
Olyan is van, hogy önkényesen bont a vonal, van, hogy napokig használhatatlan. Aztán ha káromkodom az ügyfélszolgálatosnak, mert már nagyn ideges vagyok, akkor csodálatos módon megjavul. De amíg nyugodt vagyok, szarnak rám.
És most a telefon aksija tönkrement, és emiatt még sz@rabb az egész!
És csak dühöngök itt magamban