Queene: nekem is mobilos van: vodás, de én elég jól megvagyok vele. Nálad mi a baj?
A Patika nekem is azt írta ki. Már azt hittem, meghülyültem, és nem emlékszem, hogy egyszer már játszottam....
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 486 / 511 oldal |
Queene, Szalika, úgy tűnik, ez a normális, mert nálam is ugyanezt csinálta.
Aha, és most a c2 sem működik, tehát levelezni sem tudok
Mi van ezekkel? Hol a freemail sz@r, hol a c2...
Lehet, hogy netelési kísérleteimet egyszer s mindenkorra feladom?
Vagy legalábbis addig, amíg a párom ráveszem egy normális előfizetésre. Ez a mobilos megoldás egy kalap sz@r!
Mi van ezekkel? Hol a freemail sz@r, hol a c2...
Lehet, hogy netelési kísérleteimet egyszer s mindenkorra feladom?
Vagy legalábbis addig, amíg a párom ráveszem egy normális előfizetésre. Ez a mobilos megoldás egy kalap sz@r!
Reácska! Bent volt mind, jó vastag volt a boríték. Köszi. A c vitaminosat fel is adtam ma, képzeld 65 Ft volt rá a bélyeg. Bosszankodtam is, hogy belerakhattam volna borítékba, akkor nem látták volna a postások, hogy mi az.
Queene!
A nyugatos játéknál a mehet gomb után nálam se írt ki semmit, nem emlékszem rá. Remélem azért részt veszek a sorsoláson.
Queene!
A nyugatos játéknál a mehet gomb után nálam se írt ki semmit, nem emlékszem rá. Remélem azért részt veszek a sorsoláson.
Nem tudom beküldeni a nyugatos játékot
Néhányszor már eljutottam a "Mehet" gombig, de aztán csak vár, vár, tölt, és nem történik semmi
Illetve nem tudom, addigra a telefonom lebont
Jaj, de tele van a hócipőm!!!!
Néhányszor már eljutottam a "Mehet" gombig, de aztán csak vár, vár, tölt, és nem történik semmi
Illetve nem tudom, addigra a telefonom lebont
Jaj, de tele van a hócipőm!!!!
Reacska
Én az igazi iható koktélra gondoltam (házhozszállítva), nem a receptre!
Én az igazi iható koktélra gondoltam (házhozszállítva), nem a receptre!
sada: elment. 

A koktél jöhet, a hírlevél nem kell. 

sada: koktélrecept van benne.
de szívesen elküldöm.

de szívesen elküldöm.

szalika: megjött, bocs nem láttam a kérdést a másik topicban..
Remélem elfogadják így is, mert egy kicsit kicsire vágtad, én az egész szöveget szoktam kivágni.
Minden benne volt a levélben?
Azt hittem én vagyok ma béna, ezek szerint nem.
Nekem ma is 30 jött a zwacktól.
Remélem elfogadják így is, mert egy kicsit kicsire vágtad, én az egész szöveget szoktam kivágni.
Minden benne volt a levélben?
Azt hittem én vagyok ma béna, ezek szerint nem.
Nekem ma is 30 jött a zwacktól.

szalika, Reacska
És nincs benne játék?
A többi nem érdekel.
És nincs benne játék?
A többi nem érdekel.
A zwacktól én tegnap 30 hírlevelet kaptam, ma egyet. A patikamagazin nekem is azt írja ki, hogy ön már jelentkezett erre a játékra. Én is csodálkoztam. Reácska! Már a postán jött rovatba beírtam, hogy megérkezett a leveled. Az enyémmel mi a helyzet?
queene: Ez eszembe se jutott.
Akkor feltétlenül továbbküldöm nektek.
Más: nekem azt írta ki a patikamagazin hogy már játszottam ma, holott tisztán emlékszem, hogy ma még nem játszottam...valakivel történt hasonló?
Akkor feltétlenül továbbküldöm nektek.
Más: nekem azt írta ki a patikamagazin hogy már játszottam ma, holott tisztán emlékszem, hogy ma még nem játszottam...valakivel történt hasonló?

Én nem kaptam Zwack hírlevelet. Lehet, hogy mindenkiét te kapod? 

Nektek is jön a zwacktól hírlevél? ma már majdnem 30-at kaptam. 

Az a letöltés...
Már megint félrekettyintettél.
Már megint félrekettyintettél.

A Snicker oldalon nekem a játéknál mindig azt írja ki, hogy HAMAROSAN... .Hiába próbálom frissíteni mindig ez jön be. Tudna valaki segíteni?
Ma reggel válaszoltak, és láss csodát, jóváírták a számlámon az összeget.
Ma délután a nyerni fogsz oldal felvillantott nekem egy új ablakot( persze pont akkor, amikor 4 találatom volt), hogy febr.6. 20 órától febr.7. 1 óráig az oldal nem üzemel valami karbantartási munka miatt. Ma mintha már 19.-e lenne, egy kicsit le vannak maradva. Na de nem is ez bánt. Este amikor megint rendbe volt az oldal, természetesen a már megnyert 116 Ft a semmibe veszett. Érdekesnek találom, hogy a játékok számát meg tudja jegyezni a számítógép, a megnyert összeget viszont nem.
Írtam nekik egy levelet, hogy többet nem játszok, mivel nem korrektek.
Írtam nekik egy levelet, hogy többet nem játszok, mivel nem korrektek.
Maciimádó: kösz a biztatást, majd még próbálkozom holnap is. Arra is gondoltam, hogy lehet, hogy azért nem ír be mert a listán már 4x rajta van a nevem. Egyiket le kéne valakinek nyomnia.