Én is hiába próbálkoztam a Snickers oldalával, nekem sem jön be

Reacska,
en is rengeteget jatszottam ma a Snickers-szel es
egy csomo eredmenyemet nem irta fel a listara.
En meg tegnap irtam egy panaszlevelet az oldal
fejlesztoinek, es mara mar reagaltak ra. Allitolag
meg tesztuzemmodban mukodik az oldal, es nem
minden tokeletes. Pl. ha a nev space-t tartalmaz,
azt hibanak veszi.
Ennek ellenere nem ertem, hogy az egytagu primitiv
nevekkel es jol beirt emailcimmel miert nem rak
fol embereket a listara
Remenykedjunk, hatha kikalapaljak a hibat!
Hihetetlen. Sikerült 6900 pontot összeszednem és nem írt fel a listára. A fene egye meg.

tánczos. már engem is leszorítottak.
egyszerűen képtelen vagyok az első három közé kerülni pedig az egész délelőttöm ezzel töltöttem

Nekem nem jön be a játék a Snickers oldalán! Tud valaki segíteni?
Dorc:
Az összes pont bezabálásakor csak pályát váltassz, nem kapsz plusz pontot.
Fontos úgy taktikázni, hogy minél több szörnyet meg tudj enni, hiszen ezek 25 pontot (?) érnek fejenként. Gondolom már rájöttél, hogy egy kiadós Snickers után tudsz szörnyet enni. (Olyankor ők szörnyen érzik magukat, meg le is lassulnak) 8)
Az eredeti PacMan-nel ellentétben itt nem feltétele a továbbjutásnak az összes pont bezabálása.
Remélem most már közelebb jutsz a doboz csokihoz!
(Aki az utolsó Paparazzót is letaszítja a listáról az jön nekem két szelet Snickers-szel

)
Reacska, volt szíved letaszajtani szegény Paparazzo-t a listáról?
Mindegy, még csokis helyezésem van. Te meg pakolgathatsz CD-t

Irtam egy szép kis levelet a sulinetes játék szervezőinek az elirásról.
Kiváncsi leszek,válaszolnak-e?
Legfeljebb hiába küldünk be megfejtést,biztos nem nyerünk ezekután semmit

Grrrrq&%rrrqqq%"
A sulinetes játékon elirták a müsor idejét a nationalgeographikon.Hiába várom a fehér cápákat,már nem is lesz az a műsor adásban!
http://www.sulinet.hu/tart/ncikk/bh/0/11889/20030
211.html
Valaki látta véletlenül,és tudja a választ???
Tanczos,
Koszonom a tanacsot, tenyleg az volt a baj
a snickers-szel!
A snikers játékhoz kötődne a kérdésem.
Már egy csomószor végigjáccottam, de én még a toplista közelébe sem tudok kerülni.
Lehet hogy valamilyen bónuspontot lehet összeszedni????
(Olvastam, hogyha megeszel mindent, akkor kapsz, de azt lehetetlen megcsinálni!)
Nem kell elárulnotok a "titkot", csak bólogassatok hogy ugye nem én vagyok ennyire béna.

már én is fenntvagyok a listán.

Miciimado,
Talán az lehetett a baj, hogy kitörölted a kukacot a formból és te magad írtad be.
Én háromszor próbáltam ki, mindháromszor azonnal beírt a toplistába.
(2x Paparazzo néven, a harmadikat pedig úgyis kitaláljátokl)

Sziasztok!
A www.snickers.hu weboldalon van egy pac-man-es jatek.
Mar egy csomoszor vegigjatszottam, es reg megdontottem
az ott levok rekordjat, es meg mindig nem rak fel a toplistara.
Pedig valos e-mailcimet adtam meg.
Tudtok valamit tanacsolni?
Egyebkent a heti elso 10 jatekos kap ajandekot (1-3. helyezett CD-tartot, 4-10. : sok Snickers csoki).
Legyszi valaki segitsen!!!!
Koszonom
A nyereményváros nekem nem műxk, pedig összesen 6 példányban küldték el a mentegetőző e-mailt, hogy eddig ugyan nem, de most már megy... Azt írja a belépési kísérleteimre, hogy: "Unknown column 'statuszkod' in 'where clause'"
A telefonom meg megadta magát, egy négyórás töltéssel max egy órát, de inkább felet üzemel. Ennyi idő alatt a vodanet még egy web-oldalt sem tölt le
Csupa bosszúság a mai napra

Vagy 2 éve volt a Sport szeletnek egy cm gyűjtő játéka, azt aki megnyerete 300e ft.ot feccölt be a játékba, de számított rá, hogy megnyeri a talán mexikói utat+1 milla költőpénzt. Bejött neki, de gondoljatok bele, ha nekünk is/ nekem / lenne 300eft felesleges pénzem amit bármikor megkockáztathatok, lehet hogy már nem is kergetném a szerencsét... Szóval az ilyen játékoknál a kisebb díjakra utazom, mert ugye akit egyszer a játék szele megcsapott nem tudja kihagyni...
Rita, olvasd vissza a Mastercard-os tapasztalataimat. Talán egy hete írtam)
ott ugyanez volt a helyzet.
És ne gondold, hogy 200.000 Ft-tal te lehetsz a győztes.
A Mastercardnál azt sem akarták megérteni, hogy miért diszkriminatív az a játék, amiben az nyeri a 3,5 milliós utat, aki a legtöbb 1000 Ft-nál nagyobb értékű saját bankkártyás bizonylatot küldi be. A győztes ott egyébként több mint 1200 bizonylatot küldött be többmillió forint értékben.
Sajnos egyre több ilyen játékot írnak ki.
Nagyon vártam már a Snickers játékot, de amikor elolvastam a szabályokat, teljesen elment a kedvem tőle. Az 500 leggyorsabb játékos nyer egy valószínűleg elég gagyi szóróajándékot (hordozható CD tartó), ráadásul az 1.000.000,- Ft-os fődíjra csak annak van esélye, aki a legtöbb energiapontot gyűjti össze. Ha lenne pénzem, beruháznék két-háromszázezer forintot, mert biztos, hogy azzal nyernék. Jelenleg viszont esélytelen vagyok, mert ha minden nap eszek egy Snickerst, akkor sem én küldöm be a legtöbb pontot. Úgyhogy szerintem ez egy kifejezetten rosszul kitalált játék, hiszen az átlagos fogyasztónak semmi esélye nincs a fődíjra. Ugyanez a helyzet a bankkártyás akciókkal, ahol az nyer, aki a legtöbb pénzért vásárolt a kártyájával.
Szerintem alapvető tévedésben vannak a nyereményjáték szervezői, mert az átlagos játékos éppen azért játszik, mert a nyereményeket nem tudja megvenni magának. Az ő játékszabályaik szerint viszont éppen az a legesélyesebb a nyerésre, aki nem szorul rá, hogy játsszon.
Korábban működött! NEm lehet, h. határidős a dolog, és lejárt?
Kösz a válaszokat.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások