Rika!
www.bebietel.hu/be.php?o=husegakcio
Folyamatosan van.
Juno!
Én a Nestle infovonalat hívtam fel, mert nekem tányár meg doboz nem kell, és érdeklődtem hogy mi lesz a következő akció. Ott mondták hogy nem lesz következő, megszűnik a "Pont, pont és ajándék "c. akciójuk, dec. 31-ig lehet beküldeni még a pontokat, 80 egy tányér, 100 egy díszdoboz.
rika74, tányér 80 pont, díszdoboz 100 pont.
Ha szükséged van még pontra, nekem is van rengeteg... még a korábbi akcióból maradt, nem lett végül meg a bicikli

Juno
Mit lehet a nestlé-vel kapni a te prospektusodban? Nekem van vagy 130 pontom
Ditke62 van játék az univerrel?
Ditke62, nekem olyan nestle prospektusom van, amin 2006. január 31-ig tart az akció...
Van 37 Nestle pontom meg 18 Univer vonalkódom, elcserélném, írd meg mid van. (A Nestle már csak 12.31-ig tart!)
Engem nagyon

1 db libero sms kód érdekel vkit ?
Rika74!
A jelenlegi akciójuk a vk-okkal dec. 31-ig tart (azt hiszem 100 pont egy díszdoboz és 80 pont egy tányér). Felhívtam az infovonalukat, azt mondta a hölgy hogy utána nem folytatódik az akció, nem lesz más termék amire gyűjtögetni lehet.
szia Mindenki!
Tud valaki valamit a nestlé vk-ról mikor lesz új beváltás?
Jó lenne, mert csak gyűjtögetem.
Sziasztok, 15 Libero baba (vagy nyuszi) figurát szeretnék, esetleg más vonalkódért, de várok mindenféle csere ajánlatot, majd meglátjuk..
(És még egy kérdés: valakinek postázták már a Libero SMS játék plüssöket?)
18 Libero babafigura cserére vár. Főleg Marlboros bukósisak érdekel, de másban is megegyezhetünk!
2 db liberó sms kód
liberó babák
nestlé pontok cserére várnak
Köszi!
Hát, akkor engem jól félrevezettek. :-( Sebaj, azért félrerakom a teljes zacsikat...
Bóbita!
Én is felhívtam a Pamperst, azt mondta a hölgy, hogy a közeljövőben nem várható újabb játék, még az előzőből sem postáztak ki minden ajándékot

Nekem is vannak libero figuráim ha valakit érdekel írjon!!
liberó babák
nestlé vonalkódok cserére várnak
Érdekel valakit vagy 15 db úszópelus? s-es méret, libero és schwimmers.
mel6
érdekelne, mit kérsz érte
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások